O avrad bizi doğuran büyüten senelerce kahrımız çeken, nedense kadınlara olmadık şeyleri yaparız onları her zaman küçümser aşağılarız şiirdeki gibi beddualar yaparız, ama unuturuz erkekleride kadınlar yetiştirir onların terbiyesinide kadınlar verir, hatta cennetin anahtarı bile onların ayaklarının altında ama nedense hep aşağılanır kadın, hep üçüncü sınıftır önce erkek sonra beslenen hayvanlar en son kadınlar gelir.
kadin milleti iste.kalkar en son kitadaki sözler icin kavga cikarir.1yoklugum zormus-Allah elinden alada kurtulam.2agim zehir varmis.kac kere soktum seni.3bensiz yasam olmazmis. ölsem felan 40 imi sayarsin ...kadinlar hic ummadigin ve beklemedigin yerden yakalarlar.ve damarina basilmissa cok tehlikelilerdir .onun icin kadinlarin her dedigini yapalim ve onlari üzmeyelim.
ben ilk bastaki şiiri okuyunca aman Allahım dedim son dörtlükle iş tatlıya baglanmış:) 2 .siirlede güzel dilekler ortaya konuslmus gayet hos.. ama ne yazıkki bizim toplumumuzda bazı kesimlerde kadına hala 2. sınıf muamele yapılıyo çok kızıyorum simdi belki sizde bana kızcaksınız ama bence kadınlar her acıdan erkeklerden daha üstün ve kutsal herseyden önemlisi ''anne'' olabilmek müslüm abiye burdada katılıyorum erkekleri yetiştirende anneler evde 40 parcaya bölünende dısarda işine sıkı sıkı sarılanda kadının görevleri herzaman daha büyük bu arada esini döven yada hakaretler eden erkekler yok değilmi tvlerde izliyoruz öyle erkekleri ancak bagnaz cahil geri kafalı olarak nitelendirebilirm Allah öyle erkeklerden kadınları korusun:)