018_Sizden Gelenler

Muhsin yazıcıoğlu

Görüntülenme: …

mechullll Üye
Anadolu insanı O’na Muhsin Bey derdi…
O, ülkücülerin Muhsin Başkan’ı, Alperenlerin ve BBP’lilerin Ebedi Siyasi Lideri, Türk-İslam âleminin ve bütün mazlumların umudu, zalimlerin korkusu, kimsesizlerin kimsesiydi…
O, bütün iyi insanların ‘dik duran, doğru söyleyen, düz yürüyen’ diye söz ettiği, ‘adam gibi adam’ olarak imrendiği istikamet sahibi bir dava adamıydı…
Tanıyanlar bilir ve şahadet ederler ki;
O, secde-i rahman’da iki büklüm kul, ayağının değdiği her yerde içimizden biri olarak olabildiğine mütevazı idi, fakat söz konusu vatan, millet, din, adalet, hürriyet olunca vakar ve asaletine yakışır bir duruşa sahip aslan yürekli bir kahramandı.
O; bütün hayatını inandığı değerler uğruna adadı… Hiçbir zaman yorgunluk, bıkkınlık ve umutsuzluk içine düşmedi…
O, dünyanın en güzel gülen insanıydı… O’nun can yakan fakat yürek ısıtan tebessümü, zorlu kaderin tecellisi olarak yüreğine sabırla nakış nakış dokunmuş sonsuz teslimiyetten yüzüne yansıyan kavi bir imanın ışığı gibiydi… Yüzüne bakınca insan huzur bulurdu…
O’nun bir hayali vardı;
‘Önce insan diyebilen bir felsefeyle bu cennet vatan toprağında başı açığı, başı kapalısı, Alevi’si, Sünni’si, Kürt’ü, Türkmen’i, Laz’ı, Çerkez’i, Arap’ı, Boşnak’ı hep birlikte hep beraber ay yıldızlı al bayrağın altında doğduğu yerde doysun, başı dik karnı tok olsun… bu ülkenin bütün çocukları bireysel özgürlüklerin önünün açık olduğu, güvenli, özgür ve refah içinde tam bağımsız güçlü bir Türkiye’de yaşasın. AB kapılarında sürünmek veya global emperyalist projelerin figüranı olmak yerine Adriyatik’ten Çin Seddi’ne kaynaşmış ve birleşmiş büyük bir Türk-İslam dünyası olsun…’
Büyük yürekli dev adam, bu hayalini gerçekleştirme uğruna gecesini gündüzüne katarak mücadele verirken 25 mart 2009’da çıktığı yolculuktan geri dönemedi!
Takdir-i ilahi’nin tecellisi olan kader, O’nu beş yol arkadaşıyla birlikte çok sevdiği sonsuzluğun sahibi’ne ulaştırdı...
O, canından aziz bildiği Büyük Türk milletinin vicdanında bugün yetmiş iki bin şüphe ile açık duran şehadet dosyasını, kırk yıllık misyonunu ve siyasi kadrolarını aziz milletine emanet ederek sonsuzluğun sahibine ulaştı…
O, bizimle birlikte sonsuza kadar yaşayacak fakat fiziki olarak da bugün yanımızda olsaydı bu açık dosyanın kapanmasını, şüphelerin ortadan kaldırılmasını ve bunun için herkesin üstüne düşeni yapmasını isterdi.
O, kendi ve beraberindeki beş canın hukukları üzerinden milletin geleceğinin aydınlanmasına ve sistemin çarpıklıklarının giderilmesini isterdi.
O, Keş dağlarında kar altında kalmakla kalmayıp, İsmail’in kanıyla çalı dibine düşen devlet itibarının kurtarılmasını isterdi.
O’nu tanıyanlar olarak hepimiz duyar gibiyiz, O, bugün yanımızda olsaydı ‘Ey siyasetçiler, bürokratlar, milletvekilleri, başbakan, cumhurbaşkanı, genelkurmay başkanı, yol arkadaşlarım, gönüldaşlarım, kadrolarım, teşkilat mensuplarım, büyük milletim ve dünyanın bütün iyi insanları gelin bu meseleyi çözelim, hepimiz sorumluyuz görevimizi yapalım’ derdi.
Biz de O’nun gibi diyoruz, O’nun gibi istiyoruz…
Her geçen gün kördüğüme dönüştürülmeye çalışılan bu meseleyi nefes alıp vermek gibi hayati bir mesele olarak görüp bir an önce çözülmesini istiyoruz.
Çünkü O’nun tek derdi ve bütün misyonu milletini, vatanını, devletini canından çok sevmekti!
O’nu dualarla anarken ‘neyi yaptık, neyi yapamadık, ne istiyoruz?’ diye kendi kendimize bir kez daha sorarak, emanetin vakar ve ağırlığına yakışır şekilde davranıp ve taleplerimizi yüksek sesle hep beraber söylemeye; O’nun manevi şahsiyetini yüreğimizdeki her zerrede hissederek; Ruhun Şad olsun YİĞİT ADAM RESULE selam söyle bizden.
fsoyarik Üye
Adam gibi adamdı rabbim makam cenetlerinin en yüksegine koysun
Selamlar
BAD-ISABA GAZETESİ Üye
Tüm türk-islam aleminin başı sağolsun allah rahmet eylesin allah sevenlerine sabırlar versin................
erkenan Üye
Koca reis seni unutmayacağız ve çok özlüyoruz. Allahın rahmeti üzerine olsun resule selam söyle bizdende......üşüyoruzzzz...
NİZİP ALPEREN Üye
Anadolu’nun Saf Çocuğu; Muhsin Yazıcıoğlu

Sayın Başkanımız Merhum Muhsin Başkanımız;

Allah'tan rahmet diler; Rahmanın merhametine, Resulullahın şefaatine nail olmanız temennisiyle dualarımı ve aşağıdaki maruzatımı sunarım sana. Sonsuzluğa olan sevdana kavuşmak şerefinle de bizim bütün eksikliklerimizi gözler önüne serip son hizmetini de yaparak gittin bu dünyadan. Devlet eksikti, kurumlar eksikti, örgütler eksikti ve sana son görevimizi layıkıyla yapmaktan uzak olduğumuzu bizlere hatırlatıp gittin bu dünyadan.
"Göz alıcı, gösterişli insanlardan sakının" derken Friedrich Nietzsche, biz tam aksini yaptık. Senin yanında değil, her zaman göz alıcı insanların yanında yer aldık. Bunu hatırlatıp gittin bu dünyadan. Anadolu gibi vakur ve mütevazı, veren ve istemeyen senin gibi bir insanın sadece iyi hatıralarımız arasında yer almasına izin verdik; seninle bir yükü omuzlamak aklımıza gelmedi. Belki de hesabımıza gelmedi. En çok da "O benim dostum" cümlesini kurmayı yalanlamayacak bir temas yetti de arttı bize. Hayatını bir destan gibi anlatmak bize iyi geliyordu ama seninle bir taş yemeyi bile göze almadık. Uzaktan seyrettik, en ayırhahımız dua etmekle yetindi ve yüküne el vermeyi düşünmedik hiçbir zaman. Anadolu sessiz bir çağlayan gibi akar. Her an hareket halindedir. Senin şahsında Anadolu'nun kıpır kıpır mücadele azmini görmek istemedik. Çünkü "el" iyisiydik biz ve bize benzeyene kendimizden olana destek vermek istikbalimiz için yeterli olamazdı. Sen iyiydin, doğruydun, güzeldin ama iktidara uzak duruyordun. Temiz siyaseti kabul etmek hep zor geldi bize. Biz ancak iktidara yakın olana yakın olmakla, iktidarları kuşatmakla temayüz etmiştik. Senin hareketinde kısa vadede bir iktidar şansı görmüyorduk ve biz iktidar olmayana selam bile vermeyen riyakârlardık. Sana selam vermemiz bile bizim değil senin âlicenaplığındandı. Sana inanan bir avuç alperen dışında ikbal bekleyenler olarak bilinçli bir mesafeden izlemekle yetindik.
Büyük milletine inanmıştın ve onlar seni yanıltmadı. Devletin sahip olduğu bütün imkânlara rağmen bulamadığını Anadolu'nun temiz insanları buldu. Ayaklarında kıl çorap ve hevenkle. Anadolu insanı, özverisini, yardımlaşmasını, vicdanını, ahlâkını senin vesilenle bir daha sergiledi. Medyanın bilgi kirliliği, yalan yanlış haber bombardımanına karşı, kalbilerinin sesini dinleyerek yaptılar bunu ve seni mahcup etmediler. Yaptığının alçakgönüllü bir tavırla sıradan bir çaba olduğunu anlatırken Kızılöz Köylüleri, unuttuğumuz bir gücün farkına varmamızı sağladılar. Onların donanımı, teknolojiden haberi, koordinatlar alanında bilgisi yoktu. Sezgisi, inancı ve en önemlisi insanlığı vardı. İnsanlığının çizdiği yol haritası ile buldular seni. Senin kimin için çabaladığını ispat eder gibiydi gelişmeler. Yıllardır siyasetle çizdiğin haritaları biz okumayı bilemedik ama Kızılöz Köylüleri bunu kalp gözüyle bildiler ve aczimizi sergilediler. Senin adına teşekkür etmek yerine susturduk onları; Anadolu'nun sesi duyulmaz, kendisi görünmez. Görünürse bir işlevi vardır; en dar zamanımızda söz onlara düşer ve utanmak bize. Köylüler sadece seni değil; kaybettiğimiz insanlığı, yitirdiğimiz değerleri, zekâmızın susturduğu kalbimizin sesini de buldular beraberinde. Senin kime seslendiğini, kimin için çabaladığını ve siyasetinin kime yönelik olduğunu anlattılar bize.
Bu yüzden utanan bizleriz ve "Yenge, kim olsa yapardık, din kardeşiyik yenge" diyen halkımız, coğrafyanın yüksek bir yerinden seslenmiyordu bize sadece; Dinimizin, kültürümüzün, insanlığımızın en yüksek dağlarından, maneviyatın sarsılmaz burçlarından seslendiler. Gözyaşlarımız bu yüzden akıyor; ulaşmayı unuttuğumuz kalelerin burçlarından seslendiler ve bu sesin billur ahlakını görmek yerine, devletin bütün kurumları, örgütleri ve medyası ile sis, kar-çamur ve tipinin göz gözü görmez soğuk gerçeğini gösterdiler bize.
Biz bir hakikatin peşinde olduğumuz iddiasında idik. Şehirlerde, bize destek verecek alabalıklarda aradık onu. Bu ışığın izine Maraş'ın Göksun ilçesi Kızılöz Köyünün sakinlerinin sedasında rastladık biz. Unutmuştuk hatırladık; Hak her şeyi fetheder. Anadolu boş konuşmaz; konuşursa kitabın tam ortasından konuşur. Bu yüzden biz susuyoruz ve Konuşan Anadolu'dur. Hâlâ konuşanlar varsa medyada, hoş konuşuyor belki ama boş konuşmaktadır.
Şehadetin bize son dersi verdi Muhterem Başkanımız; Sayın Muhsin Yazıcıoğlu. Allahın selamı üzerine olsun.
Mahmut İmamoğullari Üye
Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet Olsun....
servet BÜYÜKTEKE Üye
25.03.2009 da hakkın rahmetine kavuştu ,RAbbim mekanını cennet eylesin reis,
nizipli01 Üye
neden iyi insanların kıymetin öldükten sonra kıymete biniyo ama kalbimizdende oldüremezler ya
kılıçbalığı Üye
Allah rahmet eylesin. mekanı cennet olsun inşallah. Ölümünün üzerindeki sis perdesi aydınlatılmalı. faili meçhul olabilir.
nizip27700 Üye
Allah mekanını cennet eylesin. Çok değerli bir siyaset adamıydı. ne diyelim yüce mevla onu bizden daha çok seviyormuş. Pazar günü yanılmıyorsam saat 8 civarında kanal 24 'te onun adına belgese lyayınlayacaklar . onu sevenler mutlaka izlesin derim. Bu şiiri rahmetli Muhsin Yazıcıoğlumu yazmış yoksa kendisinemi yazılmış bilmiyorum ama bu güzel bir şiiri usta yorumcu İbrahim Sadrinin yorumuyla dinlemenizi isterim....

YouTube üzerinde aç

Kör kuyulardasın...
Ay ışığı bekleyen dardasın...
Hatrın soran yok...
Bahtına şıvan düşmüş.. pusulardasın...

Bir çınara yaslanmışın..
Çocuk gözlerinden ne yaşlar bırakmışın..
Rüya görmüşün..
Baharda yaprağa durmuş.. hatıraları yakmışın...
Sen kendini yakmışın usta..
Şu cihanın tam ortasında bir başına kalmışın...
Sevda yüklü trenin firar etmiş istasyondan...
Ağlamışın ne yazar..
Unutmasan kaç para..
Ömrünün hercaisi olmuşun...

Kan yürümüş damarlarına şu hasret denilen zehrin...
Sevdakar adın kalmış..
Sokaklara düşmüş namın..
Gece susmuş.. gün susmuş usta...
Çırılçıplak kalmışın...

Kör kuyulardasın usta...
Hatrın soran yok..

Bütün ihbarlara alışkın..
Sonsuz yalnızlıkların peşinde..
Her siren sesinde..
Bu çürümüş kadavralar kentinde..
Öyle aslan, öyle adam durmuşun...

Usta !
Ya aşka durmuşun..
Ya kavgaya..
Seni böyle kaç kere vurmuşlar...
Seni kaç kere sınamışlar...
Sırlarını dökmüş aynalara bakma usta...
Yürüyüşün gibi zemheri..
Yumma gözün gibi serseri..
Sen deli.. alem yangın yeri usta...
Bir de sakallarına ak düşmüş görmeyeli...

Kör kuyulardasın usta...
Nefesin nefese değerse eğer...
Eğer hatıralar hesap sorarsa...
Ya bir de bulurlarsa seni..
Yaslandığın çınarın yanında...
Saati gelir.. fecri atar.. derdi düşerse aşkın...
Bir ince vurgun gibi kan sızarsa alnından...
Kapatırsın kapıyı usta..
Köpeklerin arsız seslerine...
Bütün geceleri kapatırsın...
Bütün hesapları..
Bütün yeminleri.. antları.. sarılmaları kapatırsın...

Geriye sen kalırsın usta..
Ama ne kalırsın...
Güneş doğar saçlarının arasından...
Her gece cebinden bir ay çıkarırsın...

Şimdi kör kuyulardasın...
Yakamoz bekleyen dardasın...
Hatrın soran yok..

Puslu bir sabahın evvelinde..
Senin de payın olsun merhamet...
Usta !
Usta bari hakkını helal et...
Hakkını helal et usta...
İsmail Güngör Üye
Geçmişi karanlık bir kişi idi,adı bir çok karanlık olaylara karıştı,Ölümüde karanlık oldu.
mechullll Üye
İsmail Güngör;227039 wrote:Geçmişi karanlık bir kişi idi,adı bir çok karanlık olaylara karıştı,Ölümüde karanlık oldu.

İsmail güngör

Muhsin YAZICIOGLU nun GEÇMİŞİNDE EN UFAK KARANLIK VEYA BİR LEKE BULUNMADIĞINI SADECE BÜYÜK BİRLİK PARTİLİLER DEĞİL KENDİSİNE KARŞIT FİKİRDE OLANLAR DAHİ BİLİRLER. 12 EYLÜLDEN ÖNCE KENDİSİNE KARANLIK İŞLER TEKLİF EDENLERİ TOKATLAYARAK GÖNDERDİĞİNİ BU MİLLET BİLİR. SEN MİLLETEN BİRİ DEGİLSİN VEYA SENİN KARANLIK FİKİRLERİNE KARŞI OLDUGUNDA BÖYLE Bİ YORUM YAPMISIN.

OKU BAKALIM BAK KARSIT FİKİRLİ BİR YAZAR SANA ANLAYABİLCEKMİSİN.

İLK karşılaşmamız biraz gergin geçmişti. Biraz gençlik, biraz önyargı,yetiştiğim "katı sol görüşü aile", ne derseniz deyin. Muhsin Yazıcıoğlu ile o ilk yemekte hiç anlaşamamıştık. Gecenin sonuna doğru kalabalık dağılırken, ilginç ve hoşsohbet bir adam olduğunu kendi kendime bile itiraf etmeye çekinmiştim. "Beni anlamaya çalışmıyorsunuz" demişti ayrılırken, "Ben bir kuşağı temsil ediyorum, bir dönemin mağduru, bir dönemin mazlumuyum."
"Ya susturacağız, ya kan kusturacağız". Bu slogan sizin değil miydi peki?
"Hep aynı tavır" diyerek başını salladı. "Türk aydınları nedense bizim geçmişle hesaplaşmamıza, zamanı gelince bundan pişmanım dememize bile izin vermiyorlar. Ama o gün de gelecek."
11 yıl oldu "Merhaba" deyip elini sıkalı. O gün bugündür sıkça görüştüğüm liderler arasında yer aldı. Kötü gün dostuydu. Babamı kaybettim, yanımdaydı, işten atıldım, karşımda yaşadığı nice trajikomik olayları anlatan bir Yazıcıoğlu vardı. İkizlerim oldu, yine telefonun diğer uçundaydı. "Hanım da yanımda, seni kutluyoruz. Şimdi aile oldunuz. Ne güzel." diyordu, "Bak bir de senin ikizler için şiiryazdım.
Şaka gibi geliyor değil mi?
BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu telefonda bebeklerim için yazdığı şiiri okuyordu ve ben, lohusa Balçiçek, hattın diğer ucunda ağlıyordum. O şiiri bir türlü alamadım. "Bir ara yazar veririm" dedi, yine olmadı.
Geçirdiği her kazadan sonra aynı cümleyi sarf ediyordu.
"Alın yazısı bu. Bir yazılırsa, ne olursa olsun, engel olamazsın!"
Kendisi için korkmuyordu ama eşinin geçirdiği kaza moralini bozmuştu. Her ne kadar Gülefer Hanım`ı
"Kaza bu canım, herkesin başına gelebilir" diye ikna etmeye çalışsa da, 8 gün sonra bu sefer kendisi başka bir kaza geçirince ailesini inandırmakta bu sefer zorlanmıştı. Birkaç kez, "Bildiğiniz bir şey varsa bu olaylar hakkında, açıklayın, haber yapalım" önerimi geri çevirdi. "Kaza bunlar, başka bir şey değil!"
Dün helikopterinin düştüğünü ve hâlâ haber alınamadığını duyunca olduğum yere çöktüm. Hani bazen kelimeler yetersiz kalır ya... Öyle bir üzüntü kaplar içinizi.
Çok değil 10 gün önce bir kahvaltıda beraberdik. Tansu Çiller`in bir gafını kahkahalarla anlatıyordu. Bir gün Çiller Yazıcıoğlu`na gelip demiş ki "Muhsin Bey sen hapis yatmışsın, çok ilginç, kimbilir neler yaşamışsındır".
Çok değil, üç gün önce ise telefonun diğer uçundaydı. Yerel seçimleri ne kadar önemsediğini, canla başla çalıştığını, mitingleri anlatıyordu, tabii bir de devletin kendilerine destek olmadığını, her şeyi kendi imkanlarıyla yaptığını.
Aslında biliyorum yaşanan zorlukları. Sadece BBP için değil bütün partiler için seçim döneminin nasıl sancılı geçtiğini, koruma teröründen kaynaklanan otomobil kazalarını, otobüsün üzerinde hayatını kaybeden gazetecileri, kötü hava koşullarına rağmen yapılan anlamsız cengaverlikleri biliyorum, yaşadım. Ama anlayamıyorum. Bir parti liderini taşıyan helikopterin enkazına nasıl ulaşılamaz? "Nasıl, nasıl, nasıl?"
Bu yazıyı yazarken, gözüm ekranda. Habertürk`te "Kazanın üzerinden 23 saat geçti kazazedelerden umut kesiliyor" diye altyazı geçiyor.
Bütün yazıda Muhsin Yazıcıoğlu`nu anlatırken dili geçmiş kullanmama rağmen, bu yazı umut olsun diyorum. Ona ve beraberindekilere.
Allah ailelerine sabır versin.
İyi düşünmeye çalışıyorum ama yardım çağrısı yapan meslektaşım, İsmail Güneş`in sözleri kulağımdan gitmiyor.
"Burası çok soğuk."

Balçiçek Pamir-Haberturk

(AMA O KAFAN ALGILARMI BİLMEM)
erkenan Üye
ismail güngör;227039 wrote:geçmişi karanlık bir kişi idi,adı bir çok karanlık olaylara karıştı,ölümüde karanlık oldu.

eğer geçmişi karanlık olsaydı şu an ikitidarda kendisi olurdu. Madem karanlık işleri var diyosun bir tane karanlık işini söyle. Bu kadar insan kendisine şahitlik ettiği halde sen karanlık diyosan demek ki sen karanlıktasın. O gençlerini hep kavgadan uzak vatanı seven insanlar olarak yetiştirdi.hiç amerikanın ve emperyalistlerin uşaklığınıda yapmadı. Ben onun iyi bir insan olduğuna şehadet ediyorum.
mehmet karakaş Üye
Siyasi yazıları Editörler bölümüne taşımıyorduk.Fakat sayın yazıcıoğlunun yeri farklı olduğu için insiyatifimi kullanarak,bölüm sorumlusu arkadaşa sormadan bu yazıyı bu bölüme taşıdım.Lütfen tartışma yaratıp beni mahçup etmeyin.
İsmail Güngör Üye
erkenan;227061 wrote:eğer geçmişi karanlık olsaydı şu an ikitidarda kendisi olurdu. Madem karanlık işleri var diyosun bir tane karanlık işini söyle. Bu kadar insan kendisine şahitlik ettiği halde sen karanlık diyosan demek ki sen karanlıktasın. O gençlerini hep kavgadan uzak vatanı seven insanlar olarak yetiştirdi.hiç amerikanın ve emperyalistlerin uşaklığınıda yapmadı. Ben onun iyi bir insan olduğuna şehadet ediyorum.

Degerli hemşerilerim,ben Muhsin Yazıcıoğlu ile ilgili karanlık kişi derken,geçmişteki basından duyduğum vs.bilgiler.Ayrıca adı bir çok karanlık işlere karışmış,ölümüde ülke gündemine oturan,halende sır perdesini koruyan bir tetikçi Abdullah Çatlı'nın cenazesine katılan, bir siyasetçi,bu katılımı ile övünenleri gördüm.Hrant Dink'in katili ilede aynı karede resmi var,tesadüfmü.Abdullah Çatlı'yada halk kahramanı diyenler var,bence o bir karanlık adamdı.Yazıcıoğlu'nun ölümüde ne olduğu belirsiz,kazamı,suikastmı karanlık.bu amaçla dedim.Ölmüş bir insanın peşinden ne desek boş.Amelince allah rahmet etsin.Dahada bir şey yazmam.
İsmail Güngör Üye
Ben cevap yazmayacam dedim,meçull niki ile yazan küt beyinli,ben geri zekalımıyım,kafan algılayacakmı diyorsun.Orada düşüncemi yazdım.Muhsin Yazıcıoğlu ile ilgili ona yakın tek taraflı yazıları okuduğun için,herkes aynı şeyi yazıyor zannediyorsun.Kafanı kaldır bütün yazarları,farklı gazeteleri okuma zahmetine katlansan,kimin ne yazdığını görürsün.Birine cevap yazarken adam gibi cevap yazacaksın,hakaret insanın zayıflığının yansımasıdır.Düşüncesi ne olursa olsun,kimseyi incitmeden yorum geçen hemşehrilerimden özür diliyorum.Meçhul Nk.cevap yazmam gerekli idi.
mechullll Üye
hiçte cevap yazmamısın. Sen önce o at gözlüklerini çıkar bir bak etrafına karanlık güç... küt beyinli olarak kendinizi tanıtmısınız onada memnun oldum ayrıca. baksanıza bende sizin algıda zorluk cekeceğinizi anlamıstım zaten. Bir kere siz vefat eden birinin arkasıdan laf vurarak adet örf nedir bilmediniz benide terbiye sınırlarımın üstüne cıkardınız ama özür dilemenizi ahngi hemseriniz kabul eder onuda bilmem
fsoyarik Üye
DEGERLİ KARDEŞLERİM
tartışmak veya birşeyleri anlatırken yakın ilmimiz olmayan şeyleri konuşmamız sös söylmekten öte geçmez pek tabidirki rahmetli agabeyimizn hataları yanlışları vardı yukardaki yazıyı okuyunca göreceksiniz muhsin başkan hatamızı kabul etmemize bile izin verilmedi diyor.
Ben o günleri dolu dolu yaşayan biri olarak şunu söylemek isterim bu ülkenin başına Taaaaaaaaaaa sultan abdülazizin öldürülmesi ve o zaman ögrenci olayları yapanlar sulta Abdülhamit hanı tahtan indirenloer ile deniz gezmişi Rahmetli Menderesi asanlar ile Rahmetli Özala kurşunsıkanlar hep aynı insanlar. Keza Abdullah Çatlıyı öldürenler ile Muhsin yazıcı oglunun şüpheli ölümü ile olayı yapanlar hep aynı
Düşmanlarımız aynı yabancılar Türkiyenin gelişmemesi için içerdeki uşaklarını kullanıp her türlü iç kargaşa ve katliamı yapmakta ve yaptırmatalar artık uyanmak zamanı bunlar medyasını okuyup bunları tanıyamassınız düşmanınızında dostunuzunda haberlerini yorumlar ve hayatın ve memleketin gerçeklerine tarihi seyire bakarsanız her şey ayan beyan ortada son devre bir bakın Ecevitin Durumu bile şüpheli Mehmet Haberalın kontrolünde ecevit tedavi edilmiş adam bir numaralı sanıklardan zira tutuklandı,son devre bir bakın rahmetliözal, Rahmetli Ecevit,tayyip bey hepsi öldürülmek istendi TIPKI SULTAN ABDÜLAZİZ HAN GİBİ
Gelelim Rahmetli Muhsin agabeye ben onu yakinen tanıyan bir insan olarak şunu derim bir insan ancak bu kadar vatanını sevebilir Aylarca cırılçıplak soyacaklar filistin askısına ascaklar asılı iken haya yerinizden elektrik vercekler işkencenin her türlüsünü göreceksiniz yinede vatanızın bir taşına, kuşuna laf söyletmeyeceksiniz sevgili İsmail bey bir insan davasında sanmimi olmassa farklı konuşurdu Bence iman ve şahsiyet vede vatanperver olarak bütün liderler bir yana o bir yanaydı.
BahsedilenRahmetli abdullah Çatlı Erkonokonu keşf etti bütün bilgi ve belgeleri Rahmetli Yazıcıogluna verdi Abdullah çatlıyıda bunlar öldürdü,adnan kahveciyide Hiram abbasıda bunlar ülkenin gelişmesini istemeyen karanlık güçlerin karanlık uşagı Ergenekonun 1 numaralı sanıgı DOGAN paşanın damadının kim olduguna bakarsanız benim ne demek istedigimi çok iyi anlarsınız.
Hataları kusurları günahları yokmuydu ? tabiki vardı amma hatasını kusurunu bilen binlece kez tövbe eden bir daha yapmamak için insanlarını örgütleyen uynadıran bir insana laf söylemek sanırım hiç bir vicdana yakışmaz
Allah bu güzel insana rahmet etsin solcu yazarlar dahi tanıyınca hayranlıgın ı gizleyemedigi bir lider bir insandı.
Selamlar
hasan tekçe Üye
fsoyarik;239475 wrote:DEGERLİ KARDEŞLERİM
tartışmak veya birşeyleri anlatırken yakın ilmimiz olmayan şeyleri konuşmamız sös söylmekten öte geçmez pek tabidirki rahmetli agabeyimizn hataları yanlışları vardı yukardaki yazıyı okuyunca göreceksiniz muhsin başkan hatamızı kabul etmemize bile izin verilmedi diyor.
Ben o günleri dolu dolu yaşayan biri olarak şunu söylemek isterim bu ülkenin başına Taaaaaaaaaaa sultan abdülazizin öldürülmesi ve o zaman ögrenci olayları yapanlar sulta Abdülhamit hanı tahtan indirenloer ile deniz gezmişi Rahmetli Menderesi asanlar ile Rahmetli Özala kurşunsıkanlar hep aynı insanlar. Keza Abdullah Çatlıyı öldürenler ile Muhsin yazıcı oglunun şüpheli ölümü ile olayı yapanlar hep aynı
Düşmanlarımız aynı yabancılar Türkiyenin gelişmemesi için içerdeki uşaklarını kullanıp her türlü iç kargaşa ve katliamı yapmakta ve yaptırmatalar artık uyanmak zamanı bunlar medyasını okuyup bunları tanıyamassınız düşmanınızında dostunuzunda haberlerini yorumlar ve hayatın ve memleketin gerçeklerine tarihi seyire bakarsanız her şey ayan beyan ortada son devre bir bakın Ecevitin Durumu bile şüpheli Mehmet Haberalın kontrolünde ecevit tedavi edilmiş adam bir numaralı sanıklardan zira tutuklandı,son devre bir bakın rahmetliözal, Rahmetli Ecevit,tayyip bey hepsi öldürülmek istendi TIPKI SULTAN ABDÜLAZİZ HAN GİBİ
Gelelim Rahmetli Muhsin agabeye ben onu yakinen tanıyan bir insan olarak şunu derim bir insan ancak bu kadar vatanını sevebilir Aylarca cırılçıplak soyacaklar filistin askısına ascaklar asılı iken haya yerinizden elektrik vercekler işkencenin her türlüsünü göreceksiniz yinede vatanızın bir taşına, kuşuna laf söyletmeyeceksiniz sevgili İsmail bey bir insan davasında sanmimi olmassa farklı konuşurdu Bence iman ve şahsiyet vede vatanperver olarak bütün liderler bir yana o bir yanaydı.
BahsedilenRahmetli abdullah Çatlı Erkonokonu keşf etti bütün bilgi ve belgeleri Rahmetli Yazıcıogluna verdi Abdullah çatlıyıda bunlar öldürdü,adnan kahveciyide Hiram abbasıda bunlar ülkenin gelişmesini istemeyen karanlık güçlerin karanlık uşagı Ergenekonun 1 numaralı sanıgı DOGAN paşanın damadının kim olduguna bakarsanız benim ne demek istedigimi çok iyi anlarsınız.
Hataları kusurları günahları yokmuydu ? tabiki vardı amma hatasını kusurunu bilen binlece kez tövbe eden bir daha yapmamak için insanlarını örgütleyen uynadıran bir insana laf söylemek sanırım hiç bir vicdana yakışmaz
Allah bu güzel insana rahmet etsin solcu yazarlar dahi tanıyınca hayranlıgın ı gizleyemedigi bir lider bir insandı.
Selamlar

katılmamak elde değil,rahmetli muhsin bey ülkemizin yetiştirdiği en dürüst,en vatansever,en ahlaklı,...... liderlerden biri idi.Allah rahmet etsin,mekanını cennet,toprağını bol etsin.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim