Sabun Üstadı Paşa Abdi (Özkan)la Nizip'te Sabunculukla İlgili Yapılan Röportaj
1. Öncelikle sizi tanıyabilirmiyiz? 1951 yılınca pazar cami mahallesinde doğdum. Babam Mehmet Özkan canlı hayvan tüccarıydı. Düzenli bir çocukluk yaşa
018_Sizden Gelenler
1. Öncelikle sizi tanıyabilirmiyiz? 1951 yılınca pazar cami mahallesinde doğdum. Babam Mehmet Özkan canlı hayvan tüccarıydı. Düzenli bir çocukluk yaşa
Üniversite sınavlarının ardından başlayan tercih döneminde de heyecan katlanarak sürerken ve öğrenciler acaba nereleri tercih etsem diye düşünürken, ç
hepimiz birer tüketici konumundayız.ancak haklarımızı yeteri kadar biliyor muyuz.gelişen dünyada artık müşteri memnuniyeti kavramı ortaya çıkmıştır. a
*Kefen bayraklı Gaziantep Gaziantep in düşman işkalinden kurtuluşunun 91 ci yıl dönümü Bruselles de Son Şehzade Restoranda kutlandı Çok sayıda gaziant
Http://Zamanasimisorgu.Tmsf.Org.Tr/ Bu Adrese Yalnızca İsim Soyisim Yazarak Kendinizin, Ya Da Sadece Soyadınızı Yazarak Tüm Sülalenizin (Türkiye) Bank
Az gittim. Uz gittim. Yine masamın başında arkadaşım olan kalemimi elime alarak başladım yazmaya: Memleketim Nizip’ te bakabilecekleri kadar değil de
Anadolu insanı O’na Muhsin Bey derdi… O, ülkücülerin Muhsin Başkan’ı, Alperenlerin ve BBP’lilerin Ebedi Siyasi Lideri, Türk-İslam âleminin ve bütün ma
Her Eylül ayı tüm ailelerde çocuklarının eğitim öncesi telaşı başlar.Kimisi okula ilk defa ayak basacak olan miniklerinim heyacanını yaşar kimileri de
Geçmiş yıllarda yaşanan su sıkıntılarının bu yıllarda hiç yaşanmamasındaki en büyük başarı Nizip belediyesi su işletme ve arza ekibi sayesindedir. Yıl
Haziran'da Gaziantep'e gelen Devlet eski bakanı ve şimdi yazar olan Fikri sağlar, Birgün Gazetesi'nde Nizip için önemli tespitlerde bulundu. Yazısında
Süriye Türkmenleri http://halapturkmen.blogcu.com/suriye-oguz-turkmenleri/5436639 Suriye, toprakları üzerinden çeşitli medeniyet ve kültürlerin geçtiğ
Yaşı 60 olanlar Nizip’teki tarihi hamamları iyi hatırlar.Bunlardan büyük hamam neredeyse kilise tarihi ile aynıdır.Bu gün vakıflar müdürlüğü değişik t
Sayın nizip .com ailesi....kütüphanesi olmayan bir köye dernek olarak bir kütüphane düzenlemek istiyoruz ....Şayet bize destek verirseniz bu işi daha
Çakıroğlu Usanmadım senin tozlu yolundan Çıkmadın aklımdan sen Çakıroğlu Tepeden baktıkça açılır içim Yürege işlemiş öz Çakıroğlu Ağ derede olur güzel
Anavatanı yukarı Mezopotamya olan zeytin, eskiçağlardan beri kutsama, yemek, sağlık, aydınlatma gibi bir çok amaçla kullanılmıştır. Kutsal kitaplarda
Merhaba Dostlar, SRC ile sizin hiç ilginiz olmayabilir ama inanınki çevrenizde mutlaka birilerinin bu belge ile alakası vardır yada olacaktır. Bu yazı
Sitemizin arşivinde yer alan bu fotoğrafta bulunan insanlardan yaşayan tek kişi olan Hacı Nihat Özyurt ile bir söyleşi yaptık. Aynı zamanda Aymar Yağl
Evet yasaklar bugün başladı ancak tutar mı tutmaz mı bilinmiyor zamanlama harika yaz günleri kahvehane köşesindeki birisi çıkıp sigarasını rahat rahat
Merhaba Sevgili Gönül Dostları, Sizlerin arasında olmaktan çok mutluyum.Uzun bir süredir sitenizi takip ediyorum.Çok güzel bölgesel bir ağ kurmuşsunuz
Nizip.com olarak İlçe Halk Egitim Müdürü ile bir ropörtaj gerçekleştirdik.Sn.Suna Sert POLAT ile yaptığımız söyleşiyi sizinle paylaşmaktan büyük mutlu
Nizip’in dünüyle bugününü anlatan iki kare… Bir tarafta çocuğunun karnını doyurabilmek, önlük parasını karşılayabilmek için el parçalayan, göz eskiten
Siirt Valiliğinin Türk Patent Enstitüsüne (TPE) yaptığı başvuru sonucunda Siirt fıstığını farklı bir ürün gibi tescil ettirmesi ile Gaziantep Ticaret
Çok tuhaf bir duyğudur Nizip’e varmak..Önce ayrılmak için çırpınıp dururuz.Kimimiz okumak için kimimiz çalışmak için...Hatta kimimiz kaçmak için...bab
MaHsun olma bu şuheda canlardan Hilal doğmuş berrak akan kanlardan Şafak söker iken güneş doğmadan Bir gün biz geliriz Mescid-i Aksa Sen bir Filistinm
Yeni Özel Idare ve Kamu Yönetim Reformu Yasasi nedeniyle, Adalet, Dis Isleri, Enerji ve Ulastirma Bakanliklari hariç, tüm yatirimlar bundan böyle Il G
vergi dairelerinden borcu yok kağıdı almaya gerek kalmıyor, bunun yerine aşağıdaki linke tıklayarak giriş yapıyorsunuz ve dilekçenizi online gönderere