018_Sizden Gelenler

018_Sizden Gelenler

Konular

212 konu

tüketici hakları

hepimiz birer tüketici konumundayız.ancak haklarımızı yeteri kadar biliyor muyuz.gelişen dünyada artık müşteri memnuniyeti kavramı ortaya çıkmıştır. a

kılıçbalığı 18 cevap

Kefen Bayraklı Gaziantep...

*Kefen bayraklı Gaziantep Gaziantep in düşman işkalinden kurtuluşunun 91 ci yıl dönümü Bruselles de Son Şehzade Restoranda kutlandı Çok sayıda gaziant

Oğul Mehmet 1 cevap

Bankalarda unuttuğunuz paralar

Http://Zamanasimisorgu.Tmsf.Org.Tr/ Bu Adrese Yalnızca İsim Soyisim Yazarak Kendinizin, Ya Da Sadece Soyadınızı Yazarak Tüm Sülalenizin (Türkiye) Bank

mustibalci 11 cevap
Nizipte Nufus

Nizipte Nufus

Az gittim. Uz gittim. Yine masamın başında arkadaşım olan kalemimi elime alarak başladım yazmaya: Memleketim Nizip’ te bakabilecekleri kadar değil de

şükrü çiftçi 30 cevap

Muhsin yazıcıoğlu

Anadolu insanı O’na Muhsin Bey derdi… O, ülkücülerin Muhsin Başkan’ı, Alperenlerin ve BBP’lilerin Ebedi Siyasi Lideri, Türk-İslam âleminin ve bütün ma

mechullll 18 cevap

Su Arıza Ekibine Tebrikler

Geçmiş yıllarda yaşanan su sıkıntılarının bu yıllarda hiç yaşanmamasındaki en büyük başarı Nizip belediyesi su işletme ve arza ekibi sayesindedir. Yıl

admin 3 cevap
Nizip Bu Kadar Sahipsiz mi?

Nizip Bu Kadar Sahipsiz mi?

Haziran'da Gaziantep'e gelen Devlet eski bakanı ve şimdi yazar olan Fikri sağlar, Birgün Gazetesi'nde Nizip için önemli tespitlerde bulundu. Yazısında

fikri Sağlar 9 cevap

Süriye Türkmenleri

Süriye Türkmenleri http://halapturkmen.blogcu.com/suriye-oguz-turkmenleri/5436639 Suriye, toprakları üzerinden çeşitli medeniyet ve kültürlerin geçtiğ

Subutay 0 cevap

ÇAKIROĞLU (Şiir)

Çakıroğlu Usanmadım senin tozlu yolundan Çıkmadın aklımdan sen Çakıroğlu Tepeden baktıkça açılır içim Yürege işlemiş öz Çakıroğlu Ağ derede olur güzel

İsmail Güngör 0 cevap
Nizip’ in yükselen değeri

Nizip’ in yükselen değeri

Anavatanı yukarı Mezopotamya olan zeytin, eskiçağlardan beri kutsama, yemek, sağlık, aydınlatma gibi bir çok amaçla kullanılmıştır. Kutsal kitaplarda

Subutay 7 cevap

Src hakkında (önemli)

Merhaba Dostlar, SRC ile sizin hiç ilginiz olmayabilir ama inanınki çevrenizde mutlaka birilerinin bu belge ile alakası vardır yada olacaktır. Bu yazı

yusufdemir55 16 cevap

Birecik'i Dinliyorum

Merhaba Sevgili Gönül Dostları, Sizlerin arasında olmaktan çok mutluyum.Uzun bir süredir sitenizi takip ediyorum.Çok güzel bölgesel bir ağ kurmuşsunuz

tertip 11 cevap
Nizip: Dün, bugün, yarın…

Nizip: Dün, bugün, yarın…

Nizip’in dünüyle bugününü anlatan iki kare… Bir tarafta çocuğunun karnını doyurabilmek, önlük parasını karşılayabilmek için el parçalayan, göz eskiten

Cali 31 cevap

Mescid-i aksa

MaHsun olma bu şuheda canlardan Hilal doğmuş berrak akan kanlardan Şafak söker iken güneş doğmadan Bir gün biz geliriz Mescid-i Aksa Sen bir Filistinm

Şair Ahmet Şahin 8 cevap

vergi dairesi borcu yok kağıdı linki

vergi dairelerinden borcu yok kağıdı almaya gerek kalmıyor, bunun yerine aşağıdaki linke tıklayarak giriş yapıyorsunuz ve dilekçenizi online gönderere

admin 3 cevap
WhatsApp iletişim