Amcammmmm Oluyooooo Lokantanin Sahibi :)
Antep Mutfağı Nizip Yemekleri
oooooooooooooooooo hüseyin bey sigarını çayını alıp yatıcaksın ha sobanın arkasına hayırlı işlerrrrrrrrrr;)
vallahi bende sizi özledim epeydir bir şöyle araya gelemiyoruz bir çig köfte sefası yapalımmmmmmm:)
Kestane kebap acele cevap
Görüntülenme: …
fevzı senın amcamlar bızı cok ıyı tanıyo ama sımdı burda ısım vermeyıyem tamam sonra soylerım
ghost_love şimdi Bursa nın kafkas kestane şekeri olsada yesek ne güzel olurdu hele bide çikolatalı olcakki süper
ıyyyyyyyy başakcım mide değil ki sizinkide İŞKEMBE hesabı :D:Dbaşak;109557 wrote:ghost_love şimdi Bursa nın kafkas kestane şekeri olsada yesek ne güzel olurdu hele bide çikolatalı olcakki süper
fevzi abi niye ya kestane şekeri çok güzel olur baklava kadar olmasada:D:)
alanyada soba yakmaya gerek olmadığından hiç böyle bi keyif duymadım şimdi nizipde halamdayım ama buradada kaloriferler war
ayrıcı kestane şekerinide sewmem ıyy gerçi ben tatlı şeyleri pek sewmem çünkü ağır geliyo baklawa özellikle çok ağır geliyo ben yiyemem ya
ayrıcı kestane şekerinide sewmem ıyy gerçi ben tatlı şeyleri pek sewmem çünkü ağır geliyo baklawa özellikle çok ağır geliyo ben yiyemem ya
sen yeme halanlar yesede olur candy :)
basakcım olsa da yesek keske dedıgın gıbıbaşak;109557 wrote:ghost_love şimdi Bursa nın kafkas kestane şekeri olsada yesek ne güzel olurdu hele bide çikolatalı olcakki süper
Abi Tek derdim kestane değil,önce sobayı bi güzel yakıcan tam arkasına döşeğini kırlentini serıcen cayını koyucan sobaya.Sonra geçicen ardında uzanıcan sigaranı yakıcak çayınıda alıcan bi keyf yapıcan sonra kestaneler de olmus olur alıcan kestaneleri de sıcak sıcak yicen.ooohhh ne güzel işte
Elle Yaaaaa Hüseyinnnnnnnnnnn;)
ayyy sigaramı ben nefret ederim kokusundan bile :mad:çay güzel olur ama:)huseyinb88;109749 wrote:Abi Tek derdim kestane değil,önce sobayı bi güzel yakıcan tam arkasına döşeğini kırlentini serıcen cayını koyucan sobaya.Sonra geçicen ardında uzanıcan sigaranı yakıcak çayınıda alıcan bi keyf yapıcan sonra kestaneler de olmus olur alıcan kestaneleri de sıcak sıcak yicen.ooohhh ne güzel işte
huseyinb88;109749 wrote:Abi Tek derdim kestane değil,önce sobayı bi güzel yakıcan tam arkasına döşeğini kırlentini serıcen cayını koyucan sobaya.Sonra geçicen ardında uzanıcan sigaranı yakıcak çayınıda alıcan bi keyf yapıcan sonra kestaneler de olmus olur alıcan kestaneleri de sıcak sıcak yicen.ooohhh ne güzel işte
oooooooooooooooooo hüseyin bey sigarını çayını alıp yatıcaksın ha sobanın arkasına hayırlı işlerrrrrrrrrr;)
ESERA ABLICIM benm amcaoğlu eyi alıştı sigara çay muhabbetlerine demi ABLACIM :) :) :)
vallahi fevzicim bunu görende 40 yıllık tiryaki zanneder:) ben gidim onlarada sobayı yakar bir seyrederim onu nasıl oluyomuş o keyif bakarızzzzzzzz:D
Evet Evet Bende Gelim Teyze Hatta Beraber Bakalim Keyfe Ozledik Vallahi Be
нαуαℓ;109981 wrote:Evet Evet Bende Gelim Teyze Hatta Beraber Bakalim Keyfe Ozledik Vallahi Be
vallahi bende sizi özledim epeydir bir şöyle araya gelemiyoruz bir çig köfte sefası yapalımmmmmmm:)
Abavvvvvvvvvv çiğ Köfteeee Demekkkkkkkkkkk :)
evet yapalımmmmmmmmmmmm
ama benımkı etsız yerınden olsun her zamankı gıbı unutmayın :D
bende isteremmmmmm
Tabi Buyrun Gelin Herkese Kapimiz Acik
teşekkürler нαуαℓ sende olmasan fevzi abi esera abla davet etmiyor
Dalginligina Gelmistir Cnm :d
valla miksam herşeyi DEVLETTEN BEKLEME KARDEŞİMMMMM
sen yabancı değilsinn hopppp ATLA hemen yemek görünce SEN KARDEŞİMSİNNNNN AŞK OLSUNNN SANA NİE GELDN Mİ DİCEZZZZZZ :):D
sen yabancı değilsinn hopppp ATLA hemen yemek görünce SEN KARDEŞİMSİNNNNN AŞK OLSUNNN SANA NİE GELDN Mİ DİCEZZZZZZ :):D
yok yok dalqınlıqa deqiL ben qeLirsem onLara kaLmıuyacak ya o yüzden dir
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.