onu ablana sormak lazım ne zaman derse o zaman gelirizbaşak;99794 wrote:miksam ablamla ne zaman gelcekseniz söyleyin beklerim hemen ne küsüyon küstüm çiçeği
Antep Mutfağı Nizip Yemekleri
fevzi cilkız kardeşim sizde afiyet olsun:)
efsane bende tşk ederim:)
domates soğan salatalık üzerine de pulbiber yanında da soguk ayran nasılda gider ama demi başak
Gaziantep yoğurtlu Yuvarlama Yemek Tarifi
Görüntülenme: …
nizip güzeli ablacım ne zaman geliyosunuz?:)miksam14;100025 wrote:onu ablana sormak lazım ne zaman derse o zaman geliriz
maşallah basak üç kişiye cevap yazıyorsun :Dbaşak;100045 wrote:nizip güzeli ablacım ne zaman geliyosunuz?:)
miksam çok tşk ler:) nazar etmeyin sakın:Dha
miksam yarın kahvaltıda yuvarlama varmı ?
yok walla yarın fasulye var yemekte :p geleneksel yemegimiz her bayrambaşak;100050 wrote:miksam çok tşk ler:) nazar etmeyin sakın:Dha
Ah başak ah,şu yuvarlamayı ikram etmedin gitti.bu kadar insan yuvarlana yuvarlana yuvarlama deyip duruyor biz de burada elimiz kolumuz bağlı duruyoruz.yok mu Allah aşkına şunun şurasında nizipcomun üyelerine bir yuvarlama ziyafeti verecek.sayı da o kadar abartıldığı gibi pek fazla değil.sadece 7 bin küsur kişi var.Ha gayret,bayram hürmetine...
hasan hocam 7 bin küsür üyeye elbet yuvarlama ziyafeti verecek biri çıkar desem çıkmaz ancak olursada el birliği ile olur. saygılarımla
nizip.com üyelerine hayırlı bayramlar
nizip.com üyelerine hayırlı bayramlar
başak sen Yapmadın ama bizimkiler Yaptılar afiyetle yedik Şimdi:) sen Yapmışsın gibi lezzetLi olmuş inan kardeş:) 2 tabak yedim hemde...
babam ve abim namaza gittiler bizde annemle kahvaltıyı hazırladık babamları bekliyoruz
yuvarlamasını yiyenlere afiyet olsun
yuvarlamasını yiyenlere afiyet olsun
cumali abi afiyet olsun:)CumaLi Budak;100159 wrote:başak sen Yapmadın ama bizimkiler Yaptılar afiyetle yedik Şimdi:) sen Yapmışsın gibi lezzetLi olmuş inan kardeş:) 2 tabak yedim hemde...
kepetto abi çok tşk ler.size yuvalama yemek kısmet olmamış üzüldüm wallakepetto?;99421 wrote:başakcım annenin ellerine sağlık .nenem bayram için yuvarlamayı hazırlamıştır kısmetse bayramda nizipte olacağım bayram yuvalama yemeden olmaz başak kardeş annene ve babana saygı ve hürmetlerimle
basak uzaktan laf soylemek olmuyor. gel misafirim ol ama yemek yapmak sartıyla:P ama okulun tatil olmasını beklemem lazım:( össde basarılar dilerim canım ins. kalbine gore bi yere yerlesirsin. hersey gonlunce olsun hayırlı bayramlar...
kepetto abi gelmesine gelirimde ben yemek yapmayı bilmiyomki:( makarna yapmayı biliyom ama:)
sizede hayırlı bayramlar abicim:)
sizede hayırlı bayramlar abicim:)
kız caktırma tamam annen yaptı ama seninde yetegin vardır kesin^^ otu cek köküne bak demisler sendede olmasa olur yetenek:D
valla bayram günü hiç çekilmoyr bu yemek nereye gitsek aynı yemek adam bıkıyor artık
şükretmen lazım bu yemeği bulamayanlar var
var ama bende her gittiğm her yerde bunu yemek zorunda değilim ki herkes aynı yemeği çıkarınca mecburen yıyordum ama artık yemıyom
sende git ozaman balcan biber dürümü et daha güzel olurnizipli_mehmet;100644 wrote:var ama bende her gittiğm her yerde bunu yemek zorunda değilim ki herkes aynı yemeği çıkarınca mecburen yıyordum ama artık yemıyom
miksam walla doğru sölüyon .yuvarlamayı sevenler yesinler sevmeyenler peynir dürümü:Dmiksam14;100650 wrote:sende git ozaman balcan biber dürümü et daha güzel olur
++++++++++++++++++başak;100664 wrote:miksam walla doğru sölüyon .yuvarlamayı sevenler yesinler sevmeyenler peynir dürümü:D
domates soğan salatalık üzerine de pulbiber yanında da soguk ayran nasılda gider ama demi başak
sızdeki amada zevk ha
ele olması lazım mehmet yoksa nasıl yasıcaksın bu yalan dünya da
kurallarına göre mıksam
o nasıl oluyor mehmet bi açıklasana kurallarına göre
:)başak paylaşımın için saol yemek süper duruyo ama ben yuvarlamayı hiç sevmem:D
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.