Sitemizin Aromel adlı üyesi Ömer kardeşimiz bu yıl BİLKENT moleküler biyoloji ve genetik bölümünden mezun olmuştur... Sitemiz adına Ömer kardeşimizi tebrik ederim... Darısı diğer arkadaşların başına... Temmuzda Almanyadaki The European Molecular Biology Laboratory (avrupa moleküler biyoloji laboratuvarları) okulunda doktoraya gidecek yolu açık olsun...
Bu mesajı attıktan sonra bir arkadaşımızın daha mezun olduğunu öğrendim o da.... Sitemizin Benbaşkan adlı üyemiz Tuncay çelik 19 mayıs üniversitesi ünye iktisadi ve idari bilimler fakültesi iktisat bölümünden mezun oldu... Arkadaşımızı sitemiz adına tebrik ediyorum...
Arkadaşlar tebrikler!
Bilimle uğraşmak, bilime hizmet insanlığa hizmettir. Cehaleti yenebilmemiz için sizler gibi arkadaşlarımızın varlığını bilmek çok güzel. Kim bilir, belki bir gün yenmeyi beceririz hep birlikte. Allah yolunuzu, bahtınızı açık etsin...
Onur duydum. Sizler gibi fikri aydınlık, ruhları temiz, gözleri ışıl ışıl kardeşlerimi gördükçe bu ülkenin sırtı yere gelmez diyorum. Bir ömür boyu başarılar ve huzur sizlerin olsun İnşaallah.
mezun olan kardeşlerimize hayırlı olsun diyorum bundan sonraki hayatlarında başarı, huzur ve mutluluk diliyorum vatana millete hayırlı vatandaş olmaları dileğiyle...