Elbette abla, sonuçta Nizipte çekimiş olması önemli resmin tarihi önemli değil, eğer siteye resmi yükleyemezseniz bana gönderin sizin adınıza yükleyeyim.
Orhan Abi sen yarışmaya katılmıyor musun yoksa! Senden de bir resim bekliyoruz. Maksat sinerji olsun. Bende durakladım bu aralar ama birazdan bir kilise fotoğrafı atacağım.
Nizip Kilisesi'nden bir görüntü. Photoshop ile üzerinde oynadım ama renklerden başka birşeyine karışmadım. Bir kaç göze batan unsuru sildim. Direğide silecektim, eleştirinin dozu artar dedim. İyi seyirler. Aslında birilerini yapmadığı işi yani restorasyonu hiç olmazsa photoshop da yapacaktım. Belki fırsat bulursam yaparım
Aslında Nizip'te çokca bulunan çocuk yaştaki ayakkabı boyacılarını fotoğraflamayı çok istedim. Ama onları rencide ederim diye fazla yaklaşmadım bugüne kadar. Ama takibim sürüyor çok yakında.
orhan çelik arkadaşımıza...
Gerçekten çok güzel birşey yapmışsınız. Teşekkürler
Ben yaklaşık 10 12 gün önce bir form konusu açtım (ikizce köyü resimleri hakkında) ama hiç bir kimseden cevap gelmedi ...
Site yenilendiği günlerde, sizin siteye Nizip'in helikopterden çekilmiş fotograflarını koyduğunuzu gördüm. Ve sizde benim aradığım ikizce köyü resimlerinden olup olmadığını sormak ve eğer varsa bana ulaştırabilirseniz çok sevineceğimi söylemek için bu iletiyi yazıyorum... ilginize şimdiden çok teşekkürler.
Bu arada yeni site dizaynımız tüm arkadaşlara hayırlı olsun.
Sitenin hazırlanmasında yapımında ve yayınında emeği olan herkese çok teşekkür eder... Tüm müslümanların mübarek kutlu doğum haftasını tebrik ederim.
Daha önceleri köylerimiz diye bir arşivimiz vardı,sanırım sizin bahsettiğiniz köyün resimleride orada mevcut. Sitedeki düzenlemeler bittiğinde bakalım.
yarışmaya foto gönderen şuan da az sayıda, yarışmacılar son ana mı saklıyorlar kendilerini ? birden fazla foto gönderenler nasıl değerlendirmeye alınıyor ?
Arkadaşlar birden fazla gönderenlerle görüşüp sayıyı azaltymalarını isteyeceğiz. Herkes bir foto ile katılacak ama katılan tüm eserler için bir sergi planlıyoruz.