Resmi Kurumlar

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Cengiz GÜNDEŞ Yapımı Devam Okul İnşaatlarımızda İncelemel

Görüntülenme: …

Nizip Milli Eğitim Üye
İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Cengiz GÜNDEŞ Yapımı Devam Okul İnşaatlarımızda İncelemel

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Cengiz GÜNDEŞ, ilçemizde yapımı devam okul inşaatlarımızı gezerek incelemelerde bulundular.
*
*
Hadice-Mehmet Marufoğlu Ortaokulu:*
*
İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Cengiz GÜNDEŞ Yapımı Devam Okul İnşaatlarımızda İncelemelİlçe Milli Eğitim Müdürümüz Cengiz GÜNDEŞ Yapımı Devam Okul İnşaatlarımızda İncelemelİlçe Milli Eğitim Müdürümüz Cengiz GÜNDEŞ Yapımı Devam Okul İnşaatlarımızda İncelemelİlçe Milli Eğitim Müdürümüz Cengiz GÜNDEŞ Yapımı Devam Okul İnşaatlarımızda İncelemel
*
*
*
*
*
*
*
*
Meziyet Bildirici İlkokulu:*
İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Cengiz GÜNDEŞ Yapımı Devam Okul İnşaatlarımızda İncelemelİlçe Milli Eğitim Müdürümüz Cengiz GÜNDEŞ Yapımı Devam Okul İnşaatlarımızda İncelemelİlçe Milli Eğitim Müdürümüz Cengiz GÜNDEŞ Yapımı Devam Okul İnşaatlarımızda İncelemelİlçe Milli Eğitim Müdürümüz Cengiz GÜNDEŞ Yapımı Devam Okul İnşaatlarımızda İncelemelİlçe Milli Eğitim Müdürümüz Cengiz GÜNDEŞ Yapımı Devam Okul İnşaatlarımızda İncelemel
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Fatih Sultan Mah. Ortaokul (Hayırsever Mehmet SARI):*
İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Cengiz GÜNDEŞ Yapımı Devam Okul İnşaatlarımızda İncelemelİlçe Milli Eğitim Müdürümüz Cengiz GÜNDEŞ Yapımı Devam Okul İnşaatlarımızda İncelemel
*
*
*
*
*
*
*
*
TOBB Ortaokulu:*
İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Cengiz GÜNDEŞ Yapımı Devam Okul İnşaatlarımızda İncelemelİlçe Milli Eğitim Müdürümüz Cengiz GÜNDEŞ Yapımı Devam Okul İnşaatlarımızda İncelemelİlçe Milli Eğitim Müdürümüz Cengiz GÜNDEŞ Yapımı Devam Okul İnşaatlarımızda İncelemelİlçe Milli Eğitim Müdürümüz Cengiz GÜNDEŞ Yapımı Devam Okul İnşaatlarımızda İncelemel

;

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim