Ak Parti İl Başkanlığı hangi belediyeler daha başarılı oldu anketinde Nizip Belediyesi açık ara birinci oldu. Ak Parti teşkilatı tarafında bir anket firmasına düzenlediği telefon anketinde Büyükşehir,Şahinbey ve Şehitkamil ilçe belediye başkanlarını geride bırakan Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, yüzde 57.5 ile en başarılı belediye başkanı seçildi. Büyükşehir ve 9 ilçe arasında yapılan telefon anketinde birinci gelen Nizip Belediye başkanı Akdoğan; teşkilat içerisinde teşekkür ve tebriklere boğuldu.Teşkilat içerisinde önem arzeden bu anket ,G.antep sınırları içerisinde Nizip’in farkını bir kez daha ortaya çıkardı..
Bu sonuç başkanımız için olduğu kadar ilçemiz içinde gurur verici ve sevindirici bir olay...
Bizde sayın başkanımızı ve de ekibini tebrik eder başarılarının " herşey Nizip için olması dileğiyle" devam etmesini dilerim. .
Başkanımızı başarılı çalışmalarından dolayı takdir ve tebrik ederim....İlçemize il bazında hizmetler yapan sayın başkanımızdan ve m.vekilimizdenisteğimiz ,artık gelişen ve büyüyen Nizipimizi İl olarak görmek istiyoruz....
Sayın başkanımızdan Allah razı olsun.Memleketimizi modern şehir normlarına kavuşturuyor yavaş yavaş.Marka şehrin marka ilçesi olacak inşallah.Aldığı oyların hakkını son kuruşuna kadar veriyor.Ne mutlu kendilerine...Antep’i sollamayalım başkanım:))).
.
.
"Alim-i mürşit koyun olmalı,kuş olmamalı;koyun yavrusuna süt,kuş yavrusuna kay verir.".
Ya huzi ne bu fırat mah. derdin. Memlekete bu kadar hizmet yapılıyor, Başkanımız en başarılı başkan seçiliyor, sen yinede illede mahallem diyorsun. Ve orayada bir çok hizmet yapılmış olmasına rağmen görmezden geliyorsun. .
Nizip’e yapılanları herkes görüp Başkan her kesimden takdir alırken sen laf olsun diye yazı yazıyorsun..
Aş artık kendini ,çık fırat mahallesinden Osmanlıya doğru bi yürü göreceksin, dünyanın fırat mahallesinden ibaret olmadığını..
orhan çelik geçenlerde osmanlı parkında dolaşıyorum . o ara belediye başkanı ve himayesi de geldi.başkanın çocuklara yaklaşımını yadırgadım doğrusu.neydi o öyle .çocuklara bağırıp çağırmalar.yok salıncağa düzgün binin yok ben buna emek ve para verdim.şık olmadı.