Öncelikle bu sene sınavı kazanan arkadaşları tebrik ediyorum.Ben eskişehir anadolu ünv. (ing) işletme 3.sınıf ögrencisiyim buraya gelen arkadaşlara elimizden geldigi kadar yardımcı olmaya çalışacaz inş.
Not:İmam hatip lisesi ögrencilerine öncelik tanınacaktır.Ben ihl mezunu oldugum için onlara ayrıcalık tanıyorum hepinizin affına sıgınarak..
herkese slm ben ısparta sdü end.elektronık öğrencısıyım burada olan hemserilerime ve buraya gelecek arkadaşlara seve seve yardım ederim saldıray_27(haci abimin)dediği gibi dekan veya prof olmaya gerk yok
selamlarr...
ben İbrahim Marmara Üniv. İ.İ.B fakültesi İşletmede okuyorum. yalnız bu bölüm ve okul için değil İstanbul Yıldız Teknik Kültür Kadir Has İTÜ gibi istanbulun avrupa yakasında okumaya hak kazanan arkadaş ve hemşehrilerime her türlü konuda yardımcı olabilirim... Akıllarına gelen her konuda bilgi almak ve yazışmak için: gezgin_gantep@hotmail.com adresinde sizleri bekliyorum...
herkese başarılar....
bende Nizipli ama su an kütahya dumlupınar üniversitesinde tavşanlı meslek yüksekokulda bilgisayar teknolojisi ve programlama 2 öğrencisiyim..(eskişehirde bulunanfrank lampard a slm )
yakındoğu ünv. hukuk fakültesindeyim yani kıbrısta, siz o salak vahabın dediğine bakmayın kafası esen gelsin buraya, Nizipte yapacaklarından daha fazla şey bulursun yani