Basından Nizip Haber

Ankara Nizipliler Derneği'nde Kongre Heyecanı

Görüntülenme: …

Nrt Üye
Ankara Nizipliler Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği, 25 Haziran 2011 Cumartesi günü Olağan Genel Kurul Toplantısı yapacak.

Ancak, başarılı çalışmaları ve derneğe olan hizmetleriyle tanınan Ankara Nizipliler Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Mehmet Kartal, tüm ısrarlara rağmen aday olmadı.

Bu konuda yazılı bir açıklama yapan Ankara Nizipliler Derneği Başkanı Mehmet Kartal, Ankara'da güçlü bir güce ve etkinliğe sahip olan derneğin, bu zaman kadar hemşerilerine ve üyelerine etkin bir şekilde yararlı faaliyetlerde bulunduğunu belirtti. "Ancak yapılan tüm ısrarlara rağmen, 25 Haziran'da yapılacak kongrede, Dernek Başkanlığı'na aday olmayacağım" diye konuşan Mehmet Kartal, aday olacak arkadaşlarıma şimdiden başarılar diliyorum" dedi.

Ankara Nizipliler Derneği'nde Kongre Heyecanı
müslüm akpek Üye
Mehmet beyin aday olmamasına sevindim.
müslüm bozkurt Üye
2008 yılı yaz mevsiminde yolum Ankaraya düştü.Ankaraya gelmişken Nizipliler derneğini de ziyaret ettim.Derneğe çıktığımda duvarları süsleyen Sivaslı ozanların resimleri, yan masada oyun oynayan insanlar, birazdan çay servisi yapıldı ,bize ne çay veren ,nede dönüp bakan bir yetkili. Yan masada sohbet eden kişilere sordum nizibin neresindensiniz? Birazdan öğrendim ki hiç biri nizipli ve antepli değil.Bir müddet oturduktan sonra sesizce derneği terk ettim. İnşallah geldiğimi gören olmadığı gibi ,çıktığımıda gören olmamıştır.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim