Hayırseverlerimiz

Nizip Sevdalısı Dürümcü Emmi

Görüntülenme: …

MERVE SÜMER Üye
Yardım sever Mehmet Cankesen

<!-- / icon and title --><!-- message -->Liseyi bitirip,öss sınavına girmiştim.Sınavım iyi geçsede içimde bir huzursuzluk vardı.Bunun nedenini tercih sonuçları belli olunca anlıyacaktım.Sonuç ise Kocaeli Üniversitesi muhasebe bölümüydü.İlk duyduğumda çok sevimiştim.Ama bu sevincim çok uzun sürmedi.Ailemin maddi durumu pek iyi değildi ve beni şehir dışında okutacak durumlarının olmadığını biliyordum.Yardım sever Mehmet Cankesenle tanışmamız 2009 yılının Eylül ayında oldu.Bir akrabamız vesilesiyle Mehmet Cankesen bize ulaştı. Ondan sonrada herşey değişti.Hayatımıza sihirli bir değnek deydi.Şu an istediğim okulda okuyorsam bu Mehmet Cankesen sayesindedir.Tek bir dileğim var o da okulumu hayırlısıyla bitirip Mehmet Cankesen gibi insanlara yardım edebilmek.Çünkü onun bir çok ihtiyaç sahibine yardım ettiğini biliyorum.Umarım bu dileğimi gerçekleştirebilirim.

MERVE SÜMER
<!-- / message -->
müslüm akpek Üye
BURSLU ÖĞRENCİ;219684 wrote:Karadeniz Teknik Üniversitesi sınıf öğretmenliği 4.sınıf öğrencisiyim. kendini geçindirmeye bile gücü zor yeten, harman vaktinin gelmesini dört gözle bekleyen, iki çocuğunun birisini tıp fakultesine diğerini sınıf öğretmenliğine gönderen bir çiftçi çocuğuyum. peki hayat şartlarının bu kadar zor olduğu, öğrencinin bacasız sanayi olarak görüldüğü ve buna binaen giderlerinin hat safhaya çıktığı bir ortamda bir çiftçi iki tane çocuğunu nasıl okutuyor ki derseniz, işte bu noktada DÜRÜMCÜ EMMİ alıyor eline kalemi. geleceğimizin teminatısınız diyor ve hayatımıza yeni ufuklar açıyor. dünyada paylaştıkça artan tek şey mutluluktur diyor sizi mutluluğa boğuyor ve kasvetli gönüllere bir yudum güneş doğuyor... Bize verdiği bu destekten dolayı minnet borcumuz olan Sayın Mehmet CANKESEN'in ellerinden öper sonsuz şükranlarımı sunarım. inşallah bir gün bizde görev başına geçtiğimizde sizn ön ayak olduğunuz bu eğitime destek sürecini devam ettirir ve mutluluk anlayışınızın bir parçasıda bizler oluruz.
MERVE SÜMER;221006 wrote:Yardım sever Mehmet Cankesen

<!-- / icon and title --><!-- message -->Liseyi bitirip,öss sınavına girmiştim.Sınavım iyi geçsede içimde bir huzursuzluk vardı.Bunun nedenini tercih sonuçları belli olunca anlıyacaktım.Sonuç ise Kocaeli Üniversitesi muhasebe bölümüydü.İlk duyduğumda çok sevimiştim.Ama bu sevincim çok uzun sürmedi.Ailemin maddi durumu pek iyi değildi ve beni şehir dışında okutacak durumlarının olmadığını biliyordum.Yardım sever Mehmet Cankesenle tanışmamız 2009 yılının Eylül ayında oldu.Bir akrabamız vesilesiyle Mehmet Cankesen bize ulaştı. Ondan sonrada herşey değişti.Hayatımıza sihirli bir değnek deydi.Şu an istediğim okulda okuyorsam bu Mehmet Cankesen sayesindedir.Tek bir dileğim var o da okulumu hayırlısıyla bitirip Mehmet Cankesen gibi insanlara yardım edebilmek.Çünkü onun bir çok ihtiyaç sahibine yardım ettiğini biliyorum.Umarım bu dileğimi gerçekleştirebilirim.

MERVE SÜMER
<!-- / message -->

Bu iki hayat hikayesindeki Mehmet Cankesen faktörü gözlerimizin önüne her şeyi seriyor, Mehmet Bey'in ağzından adlarını bile duymadığımız yüzlerce öğrenciden sadece ikisi, kendilerine yapılan yardımın farkında olan iki pırlanta gibi çocuğumuz, Mehmet CANKESEN'le tekrar gurur duydum, Nizip'imizin içinden çıkan bu nadide insanın eli öpülmezde ne yapılır.

Bildiğim bir şey var içinde okuma hevesi olan zeki akıllı o kadar çok çocuğumuz var ki, bunların çoğu maddi imkansızlıklardan dolayı okuyamıyor, herkes birinin elinden tutsa inanın Nizip bölgenin en kültürlü ilçesi olur, geçenlerde Felsefe Osmanla birlikteydik, Nizip'in kariyerli insanlarının bir dökümanını çıkaracağız, aklımıza gelen bir kaç ismi saydık, sanki Nizip'liler her yerde en üst noktalara gelmek için yaradılmışlar, yemekte de zaten Mehmet Bey bu konuya değinmişti, evet biz sanki lider olmak için yaradılmışız yeterki imkan olsun, artık bayrağı Mehmet Cankesen'den almanın zamanı geldi diye düşünüyorum, imkanları kuvvetli olan Nizipli hemşerilerimi bu konuda göreve çağırıyorum.
dmrenes Üye
müslüm akpek;221045 wrote: artık bayrağı Mehmet Cankesen'den almanın zamanı geldi diye düşünüyorum, imkanları kuvvetli olan Nizipli hemşerilerimi bu konuda göreve çağırıyorum.

Merhabalar ben Enis Demir ist.tıp fak.2.sınıf ogrencısıyım
Sevgılı muslum abı yazınızı okudum ve gercekten cok zorluklar altında okuyan bır cok ogrencımız var bu arkadaslara gelecegın NİZİP i icin el atmaları lazım ikmakını olan pek cok iş adamlarımızı kucuk bı gayretle yuzlerce burs cıkar bende DURUMCUEMMİ den burs alan bı ogrencıyım neden tek DURUMCUEMMİ olsun kı NİZİP te yuzlerce DURUMCUEMMİ varıken bu konuda tum hemserılerımız duyarlı olmaya davet edıyoruz.
Tuba Fidan Üye
Merhabalar ben Tuba Fidan. İstanbul'da organizasyon işi ile uğraşıyorum.
İşlerimizin durgun gittiği şu kış döneminde tam herşey bitti dediğim noktada sevgili Mehmet Cankesen abimin desteği sayesinde işime devam edebildim.
Hakkını ödeyemem Emmi'nin.
Allah razı olsun ondan.
tarihçi Üye
mehmet emmi sayesinde öğretmen olacağım insallah allah razı olsun beni ve diğer ihtiyacı olan arkadaslarımızı okuttuğu için allahh bınlerce kez razı olsun mehmet emmimizden..
İ_L_P_İ_Z_İ_N Üye
harbiden sahli insan ellerinden öperim dürümcü EMMMİİİ
mehmetnizip Üye
allah razı olsun,,,,

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim