admin bey geçen cumayı leylek camide beraber eda ettik ben geciktim sen çıktın görüşemedik
Güngörende Nizipliler
allah razı olsun hidayet..iyiki seviyormussun..sevmessen ne yapardın bilemıyorum...senın yuzunden millet aç kalmış zaten..bence seni almazlar bi dahaki sefere...resmini dernegın kapısına asacaklarmış...müslüm ammi nin torpili ile gitmişsin..senın yüzünden onu bıle dernekten atacaklarmış sana dürüm taşımaktan..kıtlıktan mı cıktın ne yaptın...:)
güngören nizipliler derneği kahvaltı resimleri
Görüntülenme: …
Güzel bir organisazyon; İstanbul'daki hemşehrilerimiz için.
Emeği geçenlerden Allah razı olsun.
Emeği geçenlerden Allah razı olsun.
Mustafa inşallah sizleride birgün bekliyoruz.
Müslüm bey kardeşim ellerine saglık güzel bir çalışma ancak dışardaki kardeşlerimizden nizip coma katkı ve katılım bekliyoruz,malesef çok uzak duruyorlar en azuından kendilerini tanıtsalar necati beyden en son 20 sene önce görüşmüştük.Teşekkürler tekrar.Selamlar
Fatih aslında kimsenin uzak durduğu yok, sadece biraz ilgi lazım bu işlere, ben biraz işin içine girince inanın çok şaşırıyorum, aslında istanbulda sırtımız yere gelmez, o kadar kariyerli insanlarımız varki önemli olan bunları bulup çıkarmak, mesela Tekirdağ Vali muavini M.Ali Cevher isminde bir hemşerimizmiş.
çok güzel bir gün olmuş valla
Sevgili ali abi ben bülent hatay dan valla abi ihtiyarlamışsın ama beyaz saçda yakışmış sana sevgilerimle yeğenin bülent sarıdağ saygılarımla tüm nizip lilere selam olsun
Evet.. dedim ve demeye de devam edeceğim... Aç kaldım işte var mı diyeceğiniz!..
Bir dahaki sefere ekmek hölbesini yanıma verin, kazanın başına oturtun.. 2 sürahi ayran, yarım kilo yeşilbiber... Neyse bu kadarla da doymam amma sırf sizi sevdiğim için yarım kalkacam..
Bu ara Bursa!.. bekle beni!!..:)
Bir dahaki sefere ekmek hölbesini yanıma verin, kazanın başına oturtun.. 2 sürahi ayran, yarım kilo yeşilbiber... Neyse bu kadarla da doymam amma sırf sizi sevdiğim için yarım kalkacam..
xxhidayet;184899 wrote:Evet.. dedim ve demeye de devam edeceğim... Aç kaldım işte var mı diyeceğiniz!..
allah razı olsun hidayet..iyiki seviyormussun..sevmessen ne yapardın bilemıyorum...senın yuzunden millet aç kalmış zaten..bence seni almazlar bi dahaki sefere...resmini dernegın kapısına asacaklarmış...müslüm ammi nin torpili ile gitmişsin..senın yüzünden onu bıle dernekten atacaklarmış sana dürüm taşımaktan..kıtlıktan mı cıktın ne yaptın...:)
Bursada bakalım ne kadar yiyecek , Fatih iki gündür stok yapıyorlar.
Yapsınlar bakalım...:)
Ben şimdiden perhiz yapmaya başladım...:)
Mahmut abi bir ambarını bana ayırsın..
Neyse, ben sadece Pazar günü geleceğim için Cumartasi istediğiniz kadar yiyip içebilirsiniz..amma pazar yok mu?!!.. o pazar?!.. :):)
Neyse, ben sadece Pazar günü geleceğim için Cumartasi istediğiniz kadar yiyip içebilirsiniz..amma pazar yok mu?!!.. o pazar?!.. :):)
Mahmut Çilkız nerelerde acaba Bursaya gelecekmi.
çok teşekkür ederm müslüm abi. nizip ve senin için herşeye varım ben.
herşey nizip'imiz için...
herşey nizip'imiz için...
Çok sağol Derviş Kardeşim, inşallah pikniktede görüşürüz.
aman abi rahatsız olmayasın, çok kararlı gördüm sizi :)yinede bir doktor kontrolünde yemekte fayda varxxhidayet;185400 wrote:Yapsınlar bakalım...:)
Şirketin komplosuna kurban gittim..
Hevesim kursağımda kaldı..:(:(
Hevesim kursağımda kaldı..:(:(
Sen daha çok uzaktan yalanırsın, dünya işleri bitmez, ama Bursa bizi bekliyor,havada düzeldi ohhhh ne güzel bir gezi olacak.
İnşeallah bol bol yağmur yağar da eve tıkanır kalrsınız....:(
Kar bile yağsa bu mangal kayilecek.
Yakup Kadri'nin dediği gibi; "Bu işin İsanbul'a dönüşü var...."
nakliyecinin işi bu gelemiyorum ama gittigim yer bance daha güzel çünkü siz bursaya ben nizip'e gidiyorum herkese slmlar.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.