Sampuanın sac döktügü kanaatindeyim bilhassa bendede yasandı uzun saclı oldugum için dikkatli davranıyorum sampuan seciminide iyi yapmak gereklidir diye düşünüyorum jöle felanda kullanmıyorum uzun zamandır onunda zaten saclarımıza zarar verdigini biliyoruz konu paylasımı ve bilgilendirme için tşkler gökhan abicim...
Mustafa Bilici;159328 wrote:Kim ne yaparsa yapsın boş dökülecek saç kafada durmaz
uzmanlara göre günde 100 tel dökülmesi normalmiş
zamanında birçok şey yaptım ama yinede kel olma yolunda ilerliyorum..:)
ama üzülmüyorum çünkü öldükten sonra ilk dökülen şeyler saçlarımız imiş ha bir gün önce ha mezarda ne fark eder ki !!!
hay Allah razı olsun Mustafa abi senden....:)) dogru söze ne denir ki... ha ayrıca kel demeyelim bu kavrama da Tarama engelli diyelim. :) daha güzel geliyor kulağa ... selam ile
ben hem şampuan hemde jöle kullanıorum. ve henüz yaşım 19 ama saçlarım dökülmeye başlıyor. bundan sonra tedbirimi alcam . verdiğin bilgi için sağol abi
saçı döken şampuan mı bilemicem ama bildiğim şu:
evliysen ya da sevgilin var ise ve anca dır dır ediyo ve sen lan ne var dilsiz olsaydı diye söyleniyosan işte saçını döken budur.Ne yapmalı bırak gitsin oglum ya yapcak başka bi şey yok.