Fatih abi bu sefer arkadaşları dağa kaldıralım, geçen sefer OTOBAN üzerinden göle çıkmıştık :)
Otoban tehlikeside yok dağ yolunda :)
dediğin gibi mayısta olursa Dağ daha iyi olur nisanda soğuk olur oralar,
selamlar,
ilker kayar
fsoyarik;178605 wrote:Müslüm ammi başımızda yeriniz var ancak sizleri götürecegimiz yer soguk biraz havalar ısınsın hepinizi agırlamaktan onur duyarım.Selamlar
İlker ve tüm üye kardeşlerim inşallah istediginiz zaman emrinize amadeyiz.Anvak ilker kardeşimin dedigi gibi Mayıs ayı olursa daha iyi olur diye düşünüyorum.Selamlar
Fatih hocam senin liderliğinde, ilker siz ve ben aynen ağırlarız onları, ne gerekirse ben hazırım. Bencede sanki 19 Mayıs Salı daha uygun.Ne dersiniz İstanbul ekibi.
abi bu resim konulurmu buraya asker ocağındaym nerden bulcm ben 1 tepsi baklavaa... herşey çok güzel olmus aranızda olmak isterdim...Ş:321 o zmn görüşürüz inş.
Abi bu bizim Alemdağ ormanlarından daha izbe duryo ya..?!..
Bu Bursalı Hemşehrilerin amacı ne acaba?!.. Yok otaban.. yok tophane?.. (Her neresiyse artık?).. Şu gitme işini biraz daha düşünsek mi?.. Malum çoluk çocuğumuz var!!..:):):)
Ramazan Oktay Rüstem Ahmet Er ve Eski arkadaşlar ne kadar övünsek azdır.
Millet ikinci toplantıyı artık planladı
Üçüncüyü nerde yapacağını konuşuyor.
Nizip.com
derviş uzunaslan;179099 wrote:çiğköftenin baharatında eksiklik vardı,elimden geldiğince yoğurdum, muhabbet güzeldi diye yorgunluğum gitti, eski dostları gördüm mutlu oldum, bir dahaki buluşmamızda yine yoğururum çiğköfteyi.
herkese afiyet olsun...
Derviş sen olmasaydın o kadar adama rezil olmuştuk,yoksa bir leğen ben, bir leğen Osman ,bir leğende Ramazan yoğurmak zorunda kalacaktık artık millet ne yerdi bilmem.