Arkadaşalar büyük çoğunluğumuz GAZİANTEP'e gidiyoruz.Peki hiç arabaları beklemekten sıkılıyormuyuz.Bence ewet çünkü ne zaman GAZİANTEP'e gidecek olsam en az 30 dakika aracın dolmasını v.s. bekliyoruz.Nizip'de 5/6 tane koop. var bunlar neden birleşip 3/5 dakikada bir araç kaldırmıyorlar.Bu kadar insanı bekletmeye hakları yok ki umarım bu soruna bir el atılır.Çilekeş yolcu olduk yaa.Yol biter Nizipli yolcuların dertleri bitmeez.Umarım bu soruna bir çare bulunur.
Sorunlarımız Önerilerimiz
Nizip-Gaziantep Minübüs sorunu
Görüntülenme: …
sana katılmamak elde ama birleşincede anlaşamıyorlar bu sorun gerçekten çok önemli acil bi işi olan eğer dolmuştan gidecekse yetişmesine imkan yok birleşmeleride çözüm olmuyor maalesef buna acil bi çözüm bulmaları gerekiyor
Tuhafıma giden bişey Gaziantep'e gidecek 10 yolcudan 9 u beklemesinden yakınıyo fakat sitede kimse bişey dememiş.Acaba her kez kendi aracıyla mı gidiyo?:)
Ben artık eski yoldan giden köy minibüslerine biniyorum, çok düzenli çalışıyorlar, sürede hiç uzamıyor, sizde köy minibüslerini tercih edin.
Ancak bu arada daha öncede açılan aynı başlıklarda da yazdım, bu minibüsler acilen kendilerine çeki düzen vermezlerse birileri düzeltecek haberleri olsun.
Belediyenin otobüs hizmetleri var biliyorsunuz, belediye koyar 4 tane küçük otobüs, o zaman bu minibüslere kimse binmez, geçen geldiğimde az daha uçağı kaçıracaktım, Nizipten çıkmamız tam 1 saaat 45 dakika sürdü, tam 3 kere Gaziantep yoluna çıkıp tekrar Nizip'e döndük, sorduğumda verilen cevap şu oldu " Boşmı gidicek aaam."
Ancak bu arada daha öncede açılan aynı başlıklarda da yazdım, bu minibüsler acilen kendilerine çeki düzen vermezlerse birileri düzeltecek haberleri olsun.
Belediyenin otobüs hizmetleri var biliyorsunuz, belediye koyar 4 tane küçük otobüs, o zaman bu minibüslere kimse binmez, geçen geldiğimde az daha uçağı kaçıracaktım, Nizipten çıkmamız tam 1 saaat 45 dakika sürdü, tam 3 kere Gaziantep yoluna çıkıp tekrar Nizip'e döndük, sorduğumda verilen cevap şu oldu " Boşmı gidicek aaam."
ben hergün antepe gidip geliyorum bunlar daha önce birleştiler ama bilmediğiniz çok ayrıntı var o yüzden anlaşamıyorlar antep içinde insan kaçakçılığı yapıyorlarmış gibi bir halleri var polis geldi gitti kaç uç vs...
bu işin tek çaresi alternatifleri geliştirmektir örnek olarak söylemek gerekirse Nizip - Gaziantep arası hızlı tren projesini oluşturmak onunda saatleri belli olursa süper olur en azından çarşıya en yakın yerde inmiş oluruz.
bu işi yapmak ilgilenmek kime düşer bilmiyorum ama yapılsa süper olur diyorum...
bu işin tek çaresi alternatifleri geliştirmektir örnek olarak söylemek gerekirse Nizip - Gaziantep arası hızlı tren projesini oluşturmak onunda saatleri belli olursa süper olur en azından çarşıya en yakın yerde inmiş oluruz.
bu işi yapmak ilgilenmek kime düşer bilmiyorum ama yapılsa süper olur diyorum...
Evet Mustafanın dediği gibi tren ihmal ediliyor bu kadar kolay ve ucuz ulaşım olmasına rağmen hala kara yoluyla Gaziantep'e gidip geliyoruz, bir sürüde can kaybı veriyoruz.
bu sorun yıllardır var bence antep nizip arasından çok bizim nizip arabalarının antep içerine girmesi olayını çözmek lazım abiminden dedigi gibi polis geldi gelecek kaç uç v.s. biz öncelikle bunun çözülmesini istiyoruz hem birde bir kopp. otogara gdiyo bir kopp. kırsal terminale gidiyo bir kopp. kendilerinin tabiriyle kaçak olarak şehir içene giriyor bence bu yüzden yolcu dagılması oluyor bu da bir sorun bence!!!
Bu kadar zormu ya bu insanları birleştirmek.
Galiba zor sahip çıkıp birleştirecek lider aranıyor...
Nizip antep arası yolculuk maazallah şehirler arası yolculuktan daha zor nedense
atatürk`ün demiryoluna nekadar önem verdiğini bilmeyen yoktur heralde şu anki tüm demiryolları ata sağken yapıldı ve elden geçti atadan sonra çivi çakılmadı.dünyanın her yerinde demiryolu taşımacılığı teşvik edilirken bizde 1950 den beri karayolu taşımacılığı yandaşlara rant sağlamak için teşvik edilip karayollarına yatırım yapıldı ülkenin kaynakları o yollara harcanıp yandaşlara çıkar sağlandı.karayoluda lazım ama toplu taşıma için maliyeti daha düşük demiryoluna öncelik verilmeli.
nizip gaziantep adana arasında oluşturulacak sürekli banliyo hattının bütün ulaşım sorununu çözeceği kanaaatindeyim.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.