Basından Nizip Haber

NDH'ye Psikiyatri Uzmanı atandı

Görüntülenme: …

peerless Üye
Nizip Devlet Hastanesine Psikiyatri uzmanı atandı.
Nizip Devlet Hastanesi Baştabip Vekili Bekir Paksoy yaptığı yazılı açıklamada "uzun zamandır eksikliğini çektiğimiz Psikiyatri Uzmanı Uzman Dr.Feridun Bülbül 07.01.2009 tarihinde hastanemize atanmış olup görevine başlamış bulunmaktadır" diyen Paksoy;"Bu tarihten itibaren bölgemizden ve ilçemizden Psikiyatri hastalarına hastanemiz rahatlıkla hizmet verecek olup, hastalarımız Gaziantep'e gitmekten kurtulmuştur. Hastanemize ve halkımıza hayırlı hizmetler vermesini temenni ederiz"dedi.

NDH'ye Psikiyatri Uzmanı atandı
admin
Meslek: Ticaret
Yönetici
En önemli gelişme, silah ruhsatı gibi önemli ruhsatlar için gereken heyet raporunu almak için, G.antep'e gidilmesine gerek kalmamış olmasıdır.
Sayın doktorumuza da başarılar dileriz.
peerless Üye
Hayırlı görevler dilerim. Allah eksikliklerini vermesin
ZEUGMA-İNFİLAK Üye
Allah muhtaç etmesin.Ama yokluklarını da vermesin,doktor beylerin.Hayırlı olsun güzel ilçemize.
Mustafa Bilici Üye
hayırlı olsun..
müslüm akpek Üye
Nizip için önemli bir gelişme daha, bu gelişmelerin sonunda galiba il olmak yatıyor.
benbaskan Üye
hayırlı olsun... bu arada merak ettim nizip devlet hastanesinde hangi raporlar veriliyor... bilen varsa yazabilirmi...
seyirci Üye
Güzel bir gelişme hakkaten hayırlı olsun
M.KÜÇÜK Üye
-Yaşasın!
-ula ne oldu.
-Hastanemize psikiyatri doktoru atanmış.
-İyide sen hasta değilsinki niçin seviniyorsun.
-Ula oğlum artık silah ruhsatı için Antebe gitmeyeceğiz anlasana.
-Vallah ben bunu düşünmemiştim, doğru söylüyorsun, hadi bunu herkese duyuralım.
-İyide herkese hasıl duyuracağız oğlum.
-Oğlum seninde kafan hiç çalışmıyor ha,belediyede bizim tanıdık bir arkadaş var adı Orhan kalender çocuktur bizi kırmaz hadi gidekte bir anons yaptırak.
-Ding,dang,dong. Dikkat! dikkat! burası Nizip Belediyesi yayın bürosu.
-La hele susun susun bakın bakalım kim ölmüş durun da bir dinliyek.
-Sevgili Nizipliler duyduk duymadık demeyin, Nizip devlet hastanemize uzman Psikiyatri doktoru atanmıştır,bundan sonra silah ruhsatları için Antebe gidilmeyecektir, sonra vay ben duymadım vay benim haberim yoktu demeyin.ding,dang,dong.
-Vay be hizmete bak gene bizim parti yapacağını yaptı ha.
-Ula sus sus, sesini çıkarma.
-Hadi gidekte bunu kutluyak.
-Nasıl.
-Ula oğlum alırız tabancalarımızı gideriz Torumahmuda sıkarız birkaç el, herzamanki gibi
-Doğru diysen hadi gidek.
-Lay lay lay lay lay lom.
Sabah sabah içimden bunlar geldi biraz gülelim dedim, yoksa maksadım dalga değil, ben Bursada hastaneye gittiğim zaman dikat ediyorum en kalabalık yer psikiyatri polikliniğinin önü, zaman zaman benimde gittiğim olmuştur, nasıl bir insanın vücudunun herhangi bir yerinin ağrıması çok normalse ruhunun acıması da o kadar normal, bazen altından kalkamadığımız dünya yükleri için gittiğimiz olmuştur ve inanın çok da faydasını görmüşümdür.Eğer ihtiyaç duyarsanız hiç çekinmeyin. Gerçi ben bilirim güzel Nizibimin insanlarını ben kendime deli doktoruna gitti dedirtmem deyip gitmek istemeyen olacaktır.
Son söz Hayırlı olsun.
muradıboyle Üye
Doktorumuza çok iş düşüyor... İşsizlikten, yokluktan psikolojisi bunalanlara bir an önce müdahale edilmeli...
admin
Meslek: Ticaret
Yönetici
MENES;161027 wrote:-Yaşasın!
-ula ne oldu.
-Hastanemize psikiyatri doktoru atanmış.
-İyide sen hasta değilsinki niçin seviniyorsun.
-Ula oğlum artık silah ruhsatı için Antebe gitmeyeceğiz anlasana.
.
Mahmut espri yeteneğini anlıyorum ama demek istediğim, silah ruhsatı gibi heyet raporu gerektiren işlemler için antepe gitmeye gerek kalmadığıydı. Bunu burada yaşayanlar daha iyi bilir. Yani sadece silah ruhsatı değil, birçok heyet raporu için G.antepe gitmeye gerek kalmadı.
Sadece malulluk için gidilmesi gerekiyor.
ziya_eren27 Üye
hayırlı olsun ama nedense gec gelmiş bir hayır
M.KÜÇÜK Üye
admin;161844 wrote:Mahmut espri yeteneğini anlıyorum ama demek istediğim, silah ruhsatı gibi heyet raporu gerektiren işlemler için antepe gitmeye gerek kalmadığıydı. Bunu burada yaşayanlar daha iyi bilir. Yani sadece silah ruhsatı değil, birçok heyet raporu için G.antepe gitmeye gerek kalmadı.
Sadece malulluk için gidilmesi gerekiyor.
Tabiki anlıyorum sevgili akif, nüfusu 100.000 olmuş bir ilçe için her ne olursa olsun heyet raporu için vilayete gitmek insana zulümdür,adama ağzıyla değil başka yeriyle gülerler, hayırlı olsun. Ben zaten saba sabah biraz gülümsetmek istedim.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim