1987-1988 Nizip Lisesinden Mezun Olanlar Ben 6 S.Edebiyat/A 'dan Hakan Ufuk KIRISÇI Lütfen mesaj birakin görüselim Eski Lise yillarimizi bir nebzede olsa hatirlayalim.Saygilarimla
hakan ufuk kirişci
Lütfen üye resiminize resminizi ekleyin, sizi tanıyalım.
istanbulda bulunan Nizipli arkadaslar. gurbet elde bulunuyoruz. Nizip burnumuzda tütüyor. burada bir nebze görüserek bu hasreti giderelim diyorum. bu siteyi yapanlarada tesekkür ediyorum. av.cengiz yildiz
ben faruk kaplan Nizip lisesi 91-92 dönemi mezunuyum. siteyi ziyaret eden Nizip sevdalisi Nizip lisesi mezunlari varmi ki. herkese selam Nizip''li olmak ayricaliktir.
sevgili kardeslerim hayatin aci gerçekleri biragaç yapragigibi her birimizi bir yere savurdu,belki çogumuz torun sahibi olduk.lütfen haberleselim. ben su anda bursa mustafa kemal pasa devlet hastanesinde müdür yardimcisi olarak çalisiyorum.tel no: 0.224.6121860 6131233
ben Nizip lisesi 2000 mezunuym oklumu cok seviyordm fakat okulumuzn adi ve yeri degisti bizim artik hatiralarimizi animsayacak yerimiz yok yapanlara cok kirginim baska bir okul yaptirsaydilar oraya kendi ismlerini verseydiler bizim oklulmuza karsmasaydilar ben yüksek okul bitirdsm ve aldigim egitimden ögrendiklermden cok minnettarm hocalarima saygi ve selamlarmla .
HALEN İSTANBULDA TİCARETLE UĞRAŞMAKTAYIM
AYNI DÖNEMİMDEN 5-6 ARKADAŞLA BURADA GÖRÜŞMEKTEYİM
MESELA
FARUK OKTAY HAKİM İST
MEHMET TUNCER TUCCAR İST
MEHMET ALİ BOZKURT PİLOT İST
ŞABAN KAYA DOKTOR İST
İ HALİL BOZKURT DOKTOR İST
MEHMET ŞÜKRÜ UZER TUCCAR GAZİANTEP
BU ŞEKİLDE YAZAR BU SAYFALARI SINIFLANDIRIR İSEK ZANNEDERİM ARAYAN ARADIĞINA
ULAŞIR
SEVGİLER