:p:p:ptemel birğün araba kiralamaya gider .arabayı alır ikisaat sonra arabayı çekici getirir.temel yine bir başka ğün tekrar araba kiralamaya ğider araba iki saat sonra tekrar çekiciyle gelir.araba sahipleri sorar temele noldu temel neden arıza veriyor .temel cevap verir 1,ci vites tamam2,vites tamam,3.cü vites tamam 4 düccü vites taam beşinci vites tamam.eeeeeeeeeee demişler temel demiş kardeşler hızımı alamadım rokete attım defransiyel parçalandı bende anlamadım demiş.bizim temel meğer ki beşinci vitesten sonra anaryaya takıyormuş vitesi.:p:p:p
nasrettin hoca yolda yürürken ahali hocanın yanına koşar.hocam hocam bir sorunumuz var.hoca sorun der .hocam minaredeki adamı ğörinmi.hoca evet der.sen o adamı uçura bilirmisin diye sorarlar.hoca kolay bir ip getirin bana der.köylü ipi getirir hoca adama sıkıca bağlayın der adamı ipe bağlarlar.hoca ipi çeker adam yere çakılır.ölür.köylü sorar ne yaptın adamı öldürdün hoca .ben uçurdumda o konmasını bilmedi demiş bizim hoca.
otelde aksam yemegi yerken garson yanina yaklasmis
.sormus bir emriniz varmidir diye. garson okadar guzel sormuski adamin dikkatini cekmis
o anda adam sormus garsona,
* nerelisin?
bizim garson .hemen cevap vermis,
- kayseriliyim.
* kacsenedir bu otelde calisiyorsun?
bizim kayserili hemen cevap vermis,
- onsenedir..
* onsenedir bu otelde calisiyorsun?
oteli hale uzerine geciremedinmi?
bizim kayserili derin bir nefes cekmis,
-ah sorma dayi sorma...bu otelin sahibide kayserilide ondan geciremedim demis
Küçük Kayseriliye hocasi sormus :
- Alti kere alti?
- Otuz dokuz.
- Otur, sifir.
Arkadasi sorar :
- Bildigin halde neden otuz dokuz dedin?
- Pazarlik edecektim, anlamadi...
-Bir otobüs dolusu politikacı seçim kampanyası için Teksas'ta dolaşıyorlarmış. Otobüs büyük bir çiftliğin yanından geçerken, otobüs şoförün dalgınlığı yüzünden derin bir şarampole uçmuş. Çiftçi koşarak gelmiş, gece kurda kusa yem olmasınlar diye cesetleri gömmeye başlamış. Ertesi sabah,Şerif soruşturma için çiftliğe gelmiş.Çiftçiye sormuş:
-"Otobüsteki bütün politikacıları gömdün demek...Hepsi de ölüydü, eminsin değil mi?"
- Çiftçi cevap vermiş: "Bazıları yaşadıklarını iddia ettiler ama politikacıları bilirsiniz....Nasıl yalan söylerler!!!".
Temel' in bir gün kaynanası kaybolur. Temel hemen gazeteye ilan verir. İlan aynen şöyledir: Kaynanamu kaypettum. Körenlerin insaniyet namına körmemezlikten kelmeleri riça olunur.
:p:p:padamın biri sürekli sövermiş en samimi arkadaşı adama demiş kardaş birdaha söversen seninle kesinlikle konuşmam demiş.arkadaşından vaz geçmek istemeyen küfürbaz ağzına bir taş koyar.küfür ettiğinde hatırlasın diye.neyse bunlar yolda yürürken bir kız çocuğu amca amca annem size bişey soracak biraz beklermisiniz demiş.bu iki arkadaş beklemişler yağmur yağmış ıslanmışlar. neyse saaatlerce bekledmişlerde gelen ğiden soran olmamış.adamlar kapıyı çalmışlar kızım annen bize bişey soracaktı demişler.kız çocuğu tamam amca işiniz çoktan bitti annem tavuğun altına yumurta koyacaktı yumurtalar horoz olsun diye yumurtayı size pencereden gösterdi şiniz kalmadı demiş .küfürü yasaklayan arkadaş küfür eden arkadaşına çıkar lan ağzındaki taşı demiş.başlamış küfür etmeye.:p:p:p
Matematikten sürekli zayıf notlar alan çocuğu, ailesi bir faydası olur düşüncesiyle Katolik okuluna gönderir.
Bakarlar ki çocuk hep tam not almaya baslar...
Sebebini merak edip sene sonunda çocuğa sorarlar:
"Ne değişti?"
Çocuk cevap verir:
"Okulun ilk gününde artı işaretine çivilenmiş adamı görünce durumun ciddiyetini anladım Resim kaynağıResim kaynağıResim kaynağı
Kartal Yuvası iğrenç bir o kadarda komik olan sinek espirilerini okudum. Gülmekten yarıldım hepside bir birinden komik ve güzel espirilerdi. İyiki gerçek hayatta garsonlar bize böyle cevap vermiyorlar :) :)
+garson corbamdan sinek cikti - yalan atma len sen corba icmiyon ki
-garson çorbamdan sinek çıktı +tamam lan, çıkmış işte ne sorun yapıyon
-garson çorbamdan sinek çıktı... +tebrik ediyoruz, bu bizim özel çekilişimizdi alkışlayalım lüfen talihlimizi -
- pardon.. çorbamdan sinek çıktı * bakiim sinek deil o hamam böceği kafası.. - bir an sinek zannettim * biticek o çorbaa
Müşteri:Garson çorbamdan sinek çıktı Garson:Çıktıysa çıktı hiç mi sinek görmedik bize ne gösteriyon Müşteri:Ama bu çorbayı ben içiyoudum garson bey Garson:Ay afedersiniz beyefendi bende başka bişey yapıyosunuz sanmıştım
-garson bey çorbamdan sinek çıktı... +bişe olmaz temizdir bizim sineklerimiz
garson bey çorbamdan sinek çıkmadı... +abi bu günlük idare et, belediyeden geleceklerde -ok
-garson bey çorbamdan örümcek çıktı +biz onu sinekleri avlasın diye koyduk, sorun değil
-garson bey çorbamdan sinek çıktı - taam işte sinek çorbası bu başka nolcak iç sen iç
*ay inanmıyorum çorbamda sinek varrrrrrrrr -gelirken ata mı bindin sen? ******lıyorsun bence -başka türlü çorbayı nasıl temize çıkartabilirim sizçe?
-Garson çorbamdan sinek çıktı... +NE yani İbrahim tatlisesimi bekliyordun
-- garson bey bakarmısın çorbamdan sinek çıktı bu ne ciddiyetsizliktir kardeşim ++ iyide apla coco cola dan ev, araba, yat, kat çıkıyo bişi demiyonuz üstüne horon tepiyonuzda bune nedir ki itirazınız? -- ağzını topla aplan senin bir büyük kız kardeşindir terbiyetsiz, cibiliyetsiz, ahlaksız, utanmaz, arlanmaz ++ ?!!!
- Çorbamdan sinek çıkmadı + Pardon şimdi ilave ediyorum
- Çorbamdan sinek çıktı + Sinek değil o bizim yeni bulaşıkcı Mustafa, bu kadar az maaşa bunu bulduk napalım -garson bey salatamdan sinek çıktı +özür dileriz beyfendi hemen çorbanıza atyorum efendim
- - pardon garsonbey çorbamdan sinek çıktı! - afederseniz hemen geri sokuyorum efendim - *garson bey çorbamdan sineğe benzer bişey çıktı -nası yani sineğe benzer,ya sinektir ya değildir efendim *ya bak işte sende kanatları yok ama tipi aynı sineğe benziyo -hımm wAllahada ööle beyefendi ben hemen veterineri çariim bide o baksın..
*pardon bakarmısınız -buyrun beyefendi *bu ne -hangisi *çorbanın içindeki -kıyma *iyi bakarmısınız lütfen -kanatlı bişey ama *evet kanatlı bişey dimi -aha ayakları oynuyo ölmemiş bu *sinek olmasın sakın!! -evet evet hay aklınızla bin yaşayın sinek bu tabi kesin sinek *al sana sinek i...nesi senii !! -ne vuruyosunuz beyefendi ben mi attım sineği çorbanıza? *ne işi var lan o zaman sineğin orda -bi yanlışlık olmuş sinek irtifa kaybetip çorbanıza acil iniş yapmış hepsi bu *ama kuleden izin almamış dimi Allahın salağaa seniii *bana patronunu çağır hemen!!
+ garsonnnnn.. - buyrun efenim.. + çorbamdan ölü sinek çıktı.. ne bu rezalet.. cart curt.. - ne yapalım beyefendi.. her sineğe de can kurtaran yeleği giydiremeyiz ya
-garson bey bakarmısınız, bu ne sizce? -sinek efendim. -peki çorbamda ne yapıyor? -gördüğüm kadarıyla can çekişiyor efendim.
-garson çorbamdan sinek çıktı +o bizim ikramımız efenim çorba etli olsun istedik biraz
-garson çorbamdan bi adet dişi sinek çıktı +biraz daha karıştırın erkeğinide bulabilirsiniz sanırım -neeeeeee +sevenleri ayırma be adam na gıcıksın lan sen de get git lokantadan
-şşşşşttttt garson çorbamdan sinek çıktı +evet -ne eveti garson ne eveti sinek diyom
kartal yuvası tşk ler saol walla okurken gülmekten gözlerimden yaş geldi ellerinize sağlık
Manevra varmış. Temel elde tüfek yerde yatıyormuş. Komutan gelip sormuş :
-Düşman önden gelirse ne yaparsın Temel?Temel cevaplamış.Şu yandan, bu yandan, arkadan gelirse, diye tekrar sormuş komutan.Temel bunları da cevaplamış.
Komutan en sonunda :
-Ya düşman tepeden gelirse, deyince.
Temel dayanamamış ve :
-Habu memleketin tek askeru ben miyum komitanum daa!
bütün devletlerin komutanları toplanıp askerlerini vatana ne kadar sadıklar denemek istemişler bütün komutanlar bir arkerini almış ve bir binanın 52 . katına çıkartmış hanımını odaya koymuş eline bir kuru sıkı silah vermiş demiş ki git onu öldür almnyalı girmiş 10 dakika sonra çıkmış ama vuramamış ingiliz girmiş 20 dakika kalmış vuramamış fransız girmiş 30 dakika sonra vuramadan çıkmış türkiyedende temel miş içeri giren daha girer girmez 14 adet ateş sesi gelmiş sonra bir bağırtı kopmuş ne oldu diye bakmak için içeri girmişler ama temel in karısı yokmuş ortalıkta nerde demişler ula bana verdiğiniz silah kuru sıkı çıktı ben de onu pencereden aşağı attım demiş
Üç Amerikan askeri Iraklı bir amcanın bakkalına girerler alış veriş yaparken
'kahrolsun Amerika'diye ses duyarlar. Etrafa bakınırlar ve sesin bir
papağandan geldiğini görürler.
Bunun üzerine Iraklı bakkal amcaya 'bu papağanı buradan yok et yarın
geldiğimizde görürsek seni mahvederiz'derler.
Askerler gittikten sonra bakkal amca kara kara düşünmeye başlar çünkü
papağan kuşunu çok sevmektedir. Derken aklına cami imamlarının papağanı
gelir. Hemen imamın yanına koşar başından geçenleri anlatır ve 'Hocam eğer
sakıncası yoksa papağanları değişelim'der Hoca kabul eder ve değişim
gerçekleşir. Ertesi gün işgalci Amerikan askerleri gelir, papağanı görürler
ve kızarak :'biz sana bunu yok edeceksin demedik mi? '
Amca bu papağan o değil dese de inandıramaz.
Sivri zekalı askerin biri ben şimdi anlarım bunun dünkü papağan olup
olmadığını der ve papağanın tekrarlamasını umarak bağırır:
'Kahrolsun Amerika!!
Ses çıkmayınca bakkal amca dâhil hep birlikte bağırmalarını söyler:
-Kahrolsun Amerika!
(ses yok)
-Kahrolsun Amerika!
(ses yok)
-Kahrolsun Amerika!
papağan dile gelir
-Amin evlatlarım.....)))
:p:pBizim Meşhur Kayserilinin Bir ğün Ineği Rahatsızlanır.allaha Yalvarır Allahım,eğer Ineğim Iyileşirse Sana Söz 15 ğün Oruç Tutacağım Der.neyse Inek Iyileşir Kayserili Vaadini Yerine Getirmek Için15 ğün Oruç Tutar.inek 16.cı Gün ölür.kayserili Allaha Der Allahım Bu Fukara Kulunu Kandırdım Sanma ölen Ineği Kurbana Sayarım.tuttuğum Orucuda Ramazandan 15 ğün Düşerim Demiş.:p:p:p