KUTLU DOĞUM HAFTASI MÜNASEBETİYLE GELENEKSEL HALE GETİRİLEN SEMERKAND GECELERİ, NİZİP BELEDİYESİ VE SEMERKAND DERGİLERİ İŞBİRLİĞİYLE DEĞERLİ HEMŞERİLERİMİZİN KARŞISINA ÇIKACAKTIR.PROGRAMA RADYO 15'İN BEĞENİLEN SUNUCUSU ŞAİR-YAZAR SERDAR TUNCER,GEÇEN YIL İZLEYİCİLERİN GÖNLÜNDE TAHT KURAN AHMET GÜLDEREN, İLAHİLERİ İLE DİNLEYENLERİNİ COŞTURAN ÖMER TOLGA VE DEĞERLİ HOCAMIZ DR. MUSTAFA BAHADIROĞLU KATILACAKTIR. TÜM NİZİP HALKIMIZ DAVETLİDİR.
Mustafa Kardeş ilanın için teşekkür ediyoruz. Şunu da eklemek istiyorum; Biletler ücretsizdir. Lütfen çocuklarınızı da getirin.İstedşkleri kadar bağırabilirler. Ama bu atmosferi koklasınlar.
Saygılarımla..
orhan budak
semerkand dergisi
nizip temsilcisi
çok Güzel Bir Etkinlik Inşallah Tüm Hemşerilerimiz Katılırlar Istanbulda Her Yıl Yapılıyor Niziptede Başlamış Olması çok Güzel Allah Emegi Geçenlerden Razı Olsun
Geçen yıl muhteşem olmuştu. İnşaallah bu sene de orada olacağız.Arkadaşlardan geçen yılı gölgede bırakacak şekilde hazırlanacaklarından hiç şüphem yok.not:bu geceyi kaçıranlar çok şeyi kaçıracaklarından emin olsunlar benden söylemesi.
GEÇEN YIL DA KATILMIŞTIM.BU YILDA KATILACAĞIM İNŞAALLAH.TÜM NİZİPLİLERİN DE GEÇEN YIL OLDUĞU GİBİ BU YIL DA KATILMALARINI TAVSİYE EDİYORUM.EMİNİM BU SENEKİ GECE, GEÇEN SENE Kİ GECENİN GÜZELLİĞİNİ GÖLGEDE BIRAKACAK GÜZELLİKTE BİR GECE OLACAK.
Orhan Çelik;128103 wrote:Geçen yıl seyretmiş ve doyamamıştım. Mustafa Doktoroğlu abimiz geleceğini söyleyince o kadar çok sevindimki anlatamam . Heyecanla bekliyorum.
Valla kıymetini bilin, buralardada muhakkak bu tip etkinlikler oluyor ama ya haberimiz olmuyor ya uzak oluyor bir türlü iştirak edemiyoruz.İnşaallah bir gün bende Nizip'e temelli dönerim de böyle güzel organisazyonlara süreki katılırım
Boyle bir ayın boyle bir gununde semerkand ve belediyemizin beraber calismasi beni cok sevindirdi. Bende orada olmayi cok isterdim. Ben yurt disinda semerkant bolge baskanligi yapiyorum isterimki her sey gonlunuzce olur iyi calismalar. Hasan Huseyin Kilickiran