Kurban Bayramı'na sayılı günler kaldı. Bende uzun süredir sizlerle beraber olamıyordum. Şu anda vatani görevim devam etmektedir, bu yüzden sizlerden uzak kaldım ama gönüllerimiz her zaman aynı yerde diye düşünüyorum. Nasıl bir bayram arzulardınız? Bu sorudaki amacım geçmişteki bayramları hatırlamak ve günümüzdeki bayramlarla karşılaştırmak, bide herkesin nasıl bir bayram arzuladığını öğrenmek. Şimdiden herkese teşekkürler... Saygılarımla... Gazeteci-Yazar Bekir Şen
öencelikle boyle bi konu actıgınız icin tşrk ederimm... ben tüm akrablarımızın bir arada oldugu bi bayram olsun isterdim ama şimdi gunuımuzde ne yazık ki.. eski bayramlar kalmadı... hep bir arada kutlanan bayramlar... tüm akrabalar.. tüm yakınlarımızlaaa ben boyle bi bayram gecirmek isterdim...
ya sevdıklerımle guzel bı bayram dılerdım ama bayramın 3 gunu sevdıklerımle olucam o yuzden sevınıyorum ama gercekten bırarada gecen bayramları ozledım dogrusu
bayramınız mübarek olsun kardeş rabbim siz vatan evlatlarını korusun ...
bayram............sizin gibi, herkes gibi, düşündüğünüz gibi,,,, çocuk tadında bi bayram....
walla herkesin birbirini saydığı herkesin birlikde olmakdan mutluluk duyduğu yakınlarıyla beraber oldukları insanların birbirini sewip saydığı bir bayram geçirmek isterdim tüm sewdiklerimle beraber...
ailemle birlikte geciyo bayram, isdeyim calisiyom bütün bayram, ama yinede mutluyum cok sükür.
Ama nizipte cok akrabamiz var onlarin yaninda olsak ailece daha da mutlu olurdum. Hic bayram gecirmedim Türkiyede. :(:( cok isterdim bi bayram orda olmak