selammmmmm
Genç Muhabbet
hoş geldin zuhal sen nerdesin ya bir kayboldun ugramak bilmedin merak ettim vallahi,neyseki geldin
hoşgeldin izole_hayatlar her zaman burda bekliyoruz senide :)
Cidden unutmusum yaf. Önceleri hic cikmiyordum siteden, bi haller oldu gelmiyom artikin. :(:(
burada buluşalım zuhalcim benim dışımda bazılarıda özlemiş heralde bu arada asi mavide görünmüyo ortalarda haberin varmı .....:)
Kayip Bayan üyelerimize çagri Sadece Merhaba Yazmaniz Bile Yeterli !
Görüntülenme: …
selam aramıza hoş geldin hayal ......нαуαℓ;104771 wrote:selammmmmm
merhaba başakcımmmm..........başak;104564 wrote:esara ablacım slm:):p
slm herkese
günaydın esera ablacım:):p
selamlarr herkesee.....:d:D
Selamlar, anaaa, bu siteyi unutmusuk yaf
Merhabalar Arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..esera Kardeş..kabül Etmeliyiz Ki Erkek üyeler Daha Fazla:(
Zuhal;105181 wrote:Selamlar, anaaa, bu siteyi unutmusuk yaf
hoş geldin zuhal sen nerdesin ya bir kayboldun ugramak bilmedin merak ettim vallahi,neyseki geldin
izole_hayatlar;105022 wrote:selamlarr herkesee.....:d:D
hoşgeldin izole_hayatlar her zaman burda bekliyoruz senide :)
hoşgeldin ugramana sevindim seni uzun zamandır göremiyordum .....:)melek-yuzlum;105290 wrote:Merhabalar Arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..esera Kardeş..kabül Etmeliyiz Ki Erkek üyeler Daha Fazla:(
ben de varım ama yeni katıldım
hoşgeldin aramıza karabuyu burda görüşmek dilegiyle......:)karabuyu27;105503 wrote:ben de varım ama yeni katıldım
esera79;105490 wrote:hoş geldin zuhal sen nerdesin ya bir kayboldun ugramak bilmedin merak ettim vallahi,neyseki geldin
Cidden unutmusum yaf. Önceleri hic cikmiyordum siteden, bi haller oldu gelmiyom artikin. :(:(
Zuhal;105749 wrote:Cidden unutmusum yaf. Önceleri hic cikmiyordum siteden, bi haller oldu gelmiyom artikin. :(:(
burada buluşalım zuhalcim benim dışımda bazılarıda özlemiş heralde bu arada asi mavide görünmüyo ortalarda haberin varmı .....:)
Abla, asi maviden haberim yok, artik gelmeyecegim diye siteye konu acmisti. Msn de de karsilasamiyorum, zamani olmuyor
Bugün burdayim, hehe akilliyim dimi. Valla bunaldim diger yerlerden, sabahtan beride Yavuz Bingöl'ün yemin sarkisi caliyor, kafayi yiicem valla:D:(
Bugün burdayim, hehe akilliyim dimi. Valla bunaldim diger yerlerden, sabahtan beride Yavuz Bingöl'ün yemin sarkisi caliyor, kafayi yiicem valla:D:(
aman zuhalcim sakın kafayı yeme bize lazımsın buraya takıl bunalıma girme:)bu arada asi maviyinin gittigini biliyorum konuşursanız benim selamımı söyle geri dönsün lütfen:)
Aleyküm Selam, söylerim insallah rastlarsam abla.
Valla kafayi yiyom bu aralar, hehe, hala da o sarki caliyor, off yaa
>her mevsim uyansin diye, sevdami bahara verdim
Valla kafayi yiyom bu aralar, hehe, hala da o sarki caliyor, off yaa
>her mevsim uyansin diye, sevdami bahara verdim
dur bakayım birde ben dinliyeyim :)
Hehe abla, beraber dinleyelim, ama sende bunalima girme he. Haber ver begendinmi;)
esera abla zuhal abla slm lar:):)
Basak, aleyküm selam;)
Ben ciktim, yeter bugünlük, saygilar, selamlar, görüsürüz, bir gün gelirim yine;)
offffffffff zuhalcim ya benide yolladın hüzünlere çok güzel şarkı ama:)Zuhal;105802 wrote:Hehe abla, beraber dinleyelim, ama sende bunalima girme he. Haber ver begendinmi;)
yavuz bıngölun sesı cok guzel herkese tavsıye ederım butun sarkılarını dınleyın kızlar ben hayranıyım yavuz bingölün
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.