22 temmuz seçimleri öncesi Gaziantep mitinginde konuşması esnasında Gaziantep'in teşvik mağduriyetinin giderilmesi için teşvikle ilgili olarak Gaziantep'e özel bir teşvik hazırlayacaklarını ifade ederek;
"Gaziantep'in teşvik mağduriyetini gidereceğiz" dedi (mi)?
Dediyse artık bu konuda gerekli çalışmaların başlatılması ve bir an önce Adıyaman, K.Maraş, Ş.Urfa, Kilis ve Halep ile aynı rekabet şartlarında çalışmayı beklediğimizi bilmesini istiyoruz.
Abi bildiğim kadarıyla genel olarak enerji ve vergi bazında değil sektörel bazda teşviklerin gündeme geleceğini söylemişti. Ama biraz geç kalındı sanırım.
G.antep Ticaret ve Sanayi odaları, Nizip vs Başbakana ziyarete gitmiş ve G.antep'de haksız uygulamayı bir sunum ile anlatmışlardı. İlgili sunumu sizle paylaşıyorum. Yapılan haksızlığı daha iyi anlayabilmemiz ve bilnçlenmemiz açısından faydalı olacaktır. https://docs.google.com/TeamPresent?fs=true&docid=dd9r498f_2dm4tt8
Siz büyüklerim daha iyi bilirsiniz ama böylesine ileri görüşlü bir lider eğerki söz vermişse bence sözünde durur muhakkak hesap ettiği başka bir şey vardır diye düşünüyorum
admin;95825 wrote:Sayın başbakan nedense G.antep'e teşvik konusunda sözünü tutmuyor. En son mitingle beraber 3. söz vermesiydi.
Bundan sonra da olacağını sanmıyorum,.Krizdi, güneydoğu sorunlarıydı falan unutuldu gitti zaten, 22 Temmuz dan bu tarafa teşvik şöyle dursun o günkü şartları elinden alınmasaydı yine sesi çıkmazdı Gaziantepin..!
Kendi göbeğini kendi kesebilen babayiğitlere teşvik yakışırmı hiç..?
Konunun açılış tarihine bakmanızı rica ediyorum 1 yılı aşmış yani 22 temmuz seçimlerinden biraz sonra,
yerel seçimler yaklaşıyor ve neredeyse yine seçim havasına girildi fakat kıymetli arkadaşlar sizlerden çok rica ediyorum bu konu çok farklı ve hassas üstelik belediye ile hiç alakası yok.
Kimse kırılmasın ama Gaziantep'in teşvik kapsamına alınması ile ilgili görüşleriniz varsa yazınız aksi halde bu konuyu yerel seçimler için olumlu yada olumsuz malzeme haline getirmeyelim.
Bu teşvik yasasının kanunlaştığı günden bu güne Gaziantep'e özel sektör ne kadar yatırım yaptı..?
Gaziantepli işadamları Gaziantepte teşvik olmadığı için hangi yatırımlarını hangi illere yaptılar.
Teşvik meselesini unutun, Gaziantepli iş adamları Gaziantepten kaçmaya çalışıyorlar, şurada burnumuzun dibi Birecik teşvik kapsamında ama Gaziantep için olmaz demişler ve demeyeceklerde, Gaziantepliler Celal Doğanı aslında hükümet partisinden olmadığından seçmediler, fakat gördülerki hükümet partisinden belediye başkanıda hiçbirşey yapamadı aslında baskı yapılsaydı bu teşvik kapsamına Gaziantepi alırlardı, bana sorarsanız AKP Gaziantep'e çok büyük kötülük yaptı ve göreceksiniz Gaziantep yine teşvik kapsamına alınmayacak.