Sorunlarımız Önerilerimiz

Gelecek yıl festivalde hangi sanatçı olsun

Görüntülenme: …

fsoyarik Üye
küçük ceylan
Cali Üye
Fatih abi CeyLan Büyüdü:) Küçük CeyLan 20 yıl Önceydi:) vesseLam
Gökhan Dokuyucu Üye
CANDAN ERÇETİN

Resim kaynağı

Hem sesi hemde kişiliği yönünden on numar bir sanatçı olan CANDAN ERÇETİN'i seneye 4. Zeugma festivalinde görmekten onur duyarım.

Özel hayatı ile hiç bir zaman gündeme gelmeyen sadece sanatı ile ön plana çıkan sanatcımızın hayatı hakkında size bir kaç bilgi vereyim.
10 Şubat 1963'te Makedon soylu bir aile tarafından Kırklareli'nde doğdu.İlkokul'u Kırklareli'nde geçirdi.Erçetin,11 yaşında İstanbul'a gitti ve burs sınavı'na katıldı ve Galatasaray Lisesi'ni kazandı.Hatta 11 yaşında ailesini terk etti.1989'lu yıllarda Fransız Chanson'u ile tanıştı.1978'de İstanbul Belediyesi Şan okulu'na gitti ve şan dersleri aldı.İngilizce, Yunanca, İtalyanca[, İspanyolca[, Fransızca, Almanca ve Türkçe'yi çok iyi derecede bilmekte ve söylemektedir.1986'da Norveç Oslo'da düzenlenen EUROVISION yarışmasında Klips ve Onlar grubuna ait oldu ve Halley şarkısını söyleyip Türkiye'yi temsil etti.Candan Erçetin, aynı zamanda Galatasaray Lisesi'nde müzik öğretmenliği yapmaktadır.

Size En Sevdiğim Bir parçasını Dinleteyim buyrun:)
YouTube üzerinde aç
ibrahim Üye
Ben geçen sene gülay diye bir şarkıcıyı ilk defa gökhandan duymuştum, ama candan erçetin farklı :) :D
Mustafa KANAL Üye
İbrahim TATLISES
İbrahim tatlıses Nizibe bu güne kadar konser vermeye gelmedi.Eğer önümüzdeki sene zeugma festivaline gelirse biz niziplileri gerçekten çok bahtiyar eder.Sanırım iboda fiyatını 80000 ytl den açıyor işallah bütçeler yeterli olurda Nizibe şöyle gerçekten bir sanatçı gelir..Temennim budur.
boroboro Üye
sezen aksu..
benbaskan Üye
uğur ışlak hem ses hem kişilik açısından süper biri bundan dolayı uğur ışılak

bide pop tarzı olmasına karşıyım yöremiz insanı türkü sever türkü dinler bundan dolayı türkü tarzı daha iyi olur kanaatindeyim...
Mustafa Bilici Üye
ben diyorum ki ismi yazılan sanatçıları harmanlayalım eleyelim 5-6 tanesini yazalım ankete koyalım hangi sanatçı daha çok talep ediliyorsa onu o olmazsa ondan sonrakini heyete sunalım yanı gücümüzün yetmediği kişilere bakmayalım...
Mustafa KANAL Üye
mustafabilici;91048 wrote:ben diyorum ki ismi yazılan sanatçıları harmanlayalım eleyelim 5-6 tanesini yazalım ankete koyalım hangi sanatçı daha çok talep ediliyorsa onu o olmazsa ondan sonrakini heyete sunalım yanı gücümüzün yetmediği kişilere bakmayalım...

Dediklerine eyvallah mustafacığım ama diyelimki ankette mesela yldız tilbe çıktı gelecekmi nizibe bunu bilmek lazım..
Mustafa Bilici Üye
işte ben de onu diyorum mustafa abi gelmeyecek olanları eleyelim gelme ihtimali olanları tartışalım...
rasimm Üye
İbrahim Tatlıses veya Muazzez Ersoy
kelle Üye
bülent ersoy
nizipli_mehmet Üye
yıldız tilbe
boroboro Üye
yaw boş verın iboyu onun işi bıtmiş artık.....sezen aksu.......dün konserı vardı antep te tek kelıme muhtesemmmmm....
miksam1988 Üye
mustafabilici;91071 wrote:tatlıses biraz tuzlu olacağı için araştırdım tatlıses ayarında birini buldum youtube'da ibrahim tatlıses e NİZİP ten rakip çıktı diye yazıyor buyrun izleyin...

tıklayın...

https://uk.youtube.com/watch?v=1R_KbTKjt_M

mustafa allah seni bildigi gibi yapsın emi
Huzi Üye
Kibariyenin anasını olmazmı...?Resmi aç
Subutay Üye
Hüseyin Turan derim. Hem sesi hem de beyefendi duruşuyla Nizip'imize yakışan bir yorumcudur. Önce bir dinleyin, bana hak vereceksiniz.
Gökhan Dokuyucu Üye
Hüseyin turan'ın hayranıyım sesi çok güzel bir sanatçımızdır.
Ya Hüseyin Turan Yada Candan Erçetin gelsin derim;)
Anketi Yapacak arkadaş Candan Erçetin ve Hüseyin Turanı da eklesin.
ibrahim Üye
Bu sene festivalimize gelen Gülay'ın, sesi ve şarkıları çok güzel olmasına rağmen, tanınmamasından dolayı sıkıntı yaşadık,
aynı şey Hüseyin Turan içinde geçerli olur bence, sesi ve şarkıları çok güzel olsada tanınmamasının verdiği bir negatiflik var...
Gökhan Dokuyucu Üye
Gülay tanınan bir sanatçıdır ancak Nizip'in tanımadığı bir sanatçıdır :)
Ramazan Tarhan Üye
Konu bütünlügü açısından Sn.Kemal Cengiz Beyin "Festival mi,Konser mi?" isimli makalesine yazdığım yorumu buraya da aktarıyorum:

Festivalden önce Belediye Başkanımız Sn.AKDOĞAN'nın NRT'ye verdigi demeci izledim.Konuşmasının büyük bir bölümü ZEUGMA ile ilgiliydi.Önümüzdeki yıllarda Nizip'in Zeugma ile ilgili çok büyük hamleler yapacağını ve bu degeri mutlaka Nizip'e mal edecekleri yönünde gayret sarfedeceklerini belirttiler.Oldukça sevindirici bir yaklaşım.Ancak uygulamada bunları görmek daha da sevindirici olacaktır.Mesela Zeugma ile ilgili Festival kapsamında uluslar arası bir sempozyum düzenlenebilir.Bunla ilgili arkeolog ve tarihçiler degişik Üniversite ve entelektüellerin katılımı ile ses getirebilecek bir sempozyumun hazırlıklarına şimdiden başlanabilir.Yabancı basının da bu tür etkinliklere büyük ilgi duyduklarını hep görüyoruz.Bu işin öncülügünü Nizip Belediyesi ve Gaziantep Üniversitesi birlikte yapabilirler.Hatta sempozyum Zeugma kazı alanında oluşturulabilecek portatif bir çadır salonda da yapılabilir.İşin şenlik kısmı ve diger etkinlikler stadyumda halka açık yapılabilir.Burada Kemal beyin eleştirileri oldukça faydalı olacaktır.Sanırım bu eleştirilere katılmayan yok gibi..Bir sonraki festival sonunda bu tür eleştiri yerine haftalarca gündende kalabilecek konuşmacıların açıklamaları gündeme otursun diliyorum..
mamii Üye
bu sene anladımki nizip festivalinde nizipliler oynamak istiyor bunun için benim fikrim yıldız tilbe olmadı Michael Jackson
Subutay Üye
Razaman Abi bu konuya ayrı bir başlık açalım. Bence festival o kadar emeğe rağmen sönük geçti. Bu etkinlik bir güne sıkışmamalı, en az üç gün hatta bir haftamızı Zeugma'ya ayırmalıyız.
Tarhan;91415 wrote:Konu bütünlügü açısından Sn.Kemal Cengiz Beyin "Festival mi,Konser mi?" isimli makalesine yazdığım yorumu buraya da aktarıyorum:

Festivalden önce Belediye Başkanımız Sn.AKDOĞAN'nın NRT'ye verdigi demeci izledim.Konuşmasının büyük bir bölümü ZEUGMA ile ilgiliydi.Önümüzdeki yıllarda Nizip'in Zeugma ile ilgili çok büyük hamleler yapacağını ve bu degeri mutlaka Nizip'e mal edecekleri yönünde gayret sarfedeceklerini belirttiler.Oldukça sevindirici bir yaklaşım.Ancak uygulamada bunları görmek daha da sevindirici olacaktır.Mesela Zeugma ile ilgili Festival kapsamında uluslar arası bir sempozyum düzenlenebilir.Bunla ilgili arkeolog ve tarihçiler degişik Üniversite ve entelektüellerin katılımı ile ses getirebilecek bir sempozyumun hazırlıklarına şimdiden başlanabilir.Yabancı basının da bu tür etkinliklere büyük ilgi duyduklarını hep görüyoruz.Bu işin öncülügünü Nizip Belediyesi ve Gaziantep Üniversitesi birlikte yapabilirler.Hatta sempozyum Zeugma kazı alanında oluşturulabilecek portatif bir çadır salonda da yapılabilir.İşin şenlik kısmı ve diger etkinlikler stadyumda halka açık yapılabilir.Burada Kemal beyin eleştirileri oldukça faydalı olacaktır.Sanırım bu eleştirilere katılmayan yok gibi..Bir sonraki festival sonunda bu tür eleştiri yerine haftalarca gündende kalabilecek konuşmacıların açıklamaları gündeme otursun diliyorum..

akdem taner Üye
1- Mehteran takımı. Gündüz şehir içinde tur gecede marşlarla geçmişi yadetme
2- Semazenler. Tasavvuf müziği eşliğinde gönül ferahlığı
3- Urfa Sıra Geceleri
4- Ugur Işılak veya Orhan Hakalmaz.
Çoşkun kardeşime aynen katılıyorum. Bence süper

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim