Nizipde Spor ve Gençlik

Fenerbahçe-anderlet

Görüntülenme: …

fevzi çilkız Arşiv üyesi
Herkese açık mesaj: 3.828
Fenerbahçe, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında bugün Belçika'nın RSC Anderlecht takımıyla deplasmanda yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.

Karşılaşmanın yapılacağı Constant Vanden Stock Stadı'nda teknik direktör Arthur Zico yönetiminde yapılan ve yaklaşık 1 saat süren antrenmana ısınma hareketleriyle başlayan Sarı-lacivertliler, daha sonra pas ve şut çalışması gerçekleştirdi. Brezilyalı teknik adam, futbolcularına idmanın son bölümünde yarım sahada çift kale maç yaptırdı.

Sarı-lacivertlilerin RSC Anderlecht karşısına Volkan, Önder, Edu, Lugano, Roberto Carlos, Deivid, Deniz, Aurelio, Tümer, Alex ve Kezman muhtemel 11'i ile çıkması bekleniyor.

]
fevzi çilkız Arşiv üyesi
Türkiye'yi Avrupa'da temsil edecek olan Fenerbahçe'ye başarılar diliyorum...
murnes Üye
evet allahın izniyle bu gece zafer gecesi olacak inşallah.hadi fener üzme bizleri.ayrıca avrupada mücadele veren tüm takımlarımızada başarılar diliyorum.inşallah bu yıl avrupa kupalarında türk yılı olacak.
boroboro Üye
anderetlet e başarılar dilerim...
fevzi çilkız Arşiv üyesi
boroboro;
bana göre yanlış düşünüyorsun kardeş
ben bi galatasary'lı olarak Türkiye Cumhuriyeti'ni destekleyecek olan Fenerbahçe'ye TAM DESTEK veriyorum...fikir ve düşüncelerine saygım var...
murnes Üye
boroboro;89855 wrote:anderetlet e başarılar dilerim...

borboru hangi takımlısın bilmem ama çok yanlış.ben sadece fener değil avrupada tüm takımların başarılı olmasını isterim...bu takımlar bizim.onlar ezilirse inglizin,italyanın,almanının insanının karşısında sende ezişlmiş olursun.....
fevzi çilkız Arşiv üyesi
borboru hangi takımlısın bilmem ama çok yanlış.ben sadece fener değil avrupada tüm takımların başarılı olmasını isterim...bu takımlar bizim.onlar ezilirse inglizin,italyanın,almanının insanının karşısında sende ezişlmiş olursun.....

çok haklısın sadece fener değil bjk gs ts hangi takım olursa olsun T.C temsil ediyolrlar AY-YILDIZLI BAYRAK için mücadele ediyorlar hepsini desteklemek lazımm
boroboro Üye
yahu nıye tepkı gösterıyosunuz...içimden fenere sempati duymuyorum....bu benım fikirim siz başarılı olmasını ısteyebılırsınız..ben aynı şeyı hıssetmıyorum...tşk ederim..
fevzi çilkız Arşiv üyesi
sitedeki tüm üyelerin fikir ve düşencelerine saygım var sadece site için geçerli değil HERKES için...
ama sonuçta T.C'yi temsil ettiği için az da olsa sempati duymak lazım
Cali Üye
Fenerbahçeye BaşarıLar...
murnes Üye
bende g.s ye sempati duymuyorum ama türkiyedeyken.ama avrupada bizi temsil ettiği için başarılı olmasını isterim
a_Lee Üye
murnes;89858 wrote:borboru hangi takımlısın bilmem ama çok yanlış.ben sadece fener değil avrupada tüm takımların başarılı olmasını isterim...bu takımlar bizim.onlar ezilirse inglizin,italyanın,almanının insanının karşısında sende ezişlmiş olursun.....
eklenecek başka cok sey var ama neyseeeeee......
boroboro Üye
ekle a_lee kalmasın fikirlerini düşüncelerini ifade edebılırsın...
a_Lee Üye
murnes;89864 wrote:bende g.s ye sempati duymuyorum ama türkiyedeyken.ama avrupada bizi temsil ettiği için başarılı olmasını isterim

yanıııııııı
Cali Üye
arkadaşLar Lütfen Ortamı germeyeLim... isteyen yazar, isteyen yazmaz, yazan nezaket Örnegi sergilemiştir. Boroboro sende mümkünse Fenerbahçelilere cevap yazma ve eleştiride Bulunma. ilginize teşekkür ederim.
Fenerbahçeye başarılar...
boroboro Üye
nıyte kızdın kı mehmet..senın sevdıgın takımı sevmek zorundamıyım..sana ne arkadaşım...sende fıkrını yaz bu bir fikirdir..hala anderet e başarılar dılıyorumm ..sende fenerbahcene dıle...
fevzi çilkız Arşiv üyesi
yani arkadaşlar pes doğrusu boroboro kardeş lütfen germeyelim ortamı nezaket içinde olsa içinden geçmiyosa bile Türk takımları için başarılar dileyebilirdin akıl verme gibi düşünme ama Fenerbahçe lileri de kırmayalım ben bi Galatasaray'lı olarak bu konuyu açtım çünki sonuçta TÜRKİYE temsil ediliyor
Cali Üye
boroboro yazılarında belki bir sorun yok ama Sitenin Huzuru ve refahı için yazılmaması lazım. Böyle yazıpta sana Kin beslemelerinimi istersin yoksa bir kenarda durupta sitenin huzurunu ve Refahınımı sağlamak istersin?
boroboro Üye
fenrbahce ye basarı lar dılememek mı kin sebebi.....ben sevmıyorum sadece....buda benım fıkrim..
fevzi çilkız Arşiv üyesi
valla yazan yazıyo ağzı olan konuşuyo ama ortamı pek fazla geriyo bazı arakdaşlar sitenin huzuru kaçmasın lütfen saygı ve nezaket LÜTFENN
Mustafa Bilici Üye
İki takımla Devler Ligi'ndeyiz
Fenerbahçe Anderlecht'i deplasmanda 2-0 ile geçti. Beşiktaş evinde FC Zürih'i 2-0 mağlup etti. Bu sonuçlarla iki takımla Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya hak kazandık.

Anderlecht: 0 - Fenerbahçe: 2

Fenerbahçe, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında İstanbul'da 1-0 yendiği Belçika'nın Anderlecht takımını deplasmanda 2-0 mağlup ederek Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya hak kazandı.

Beşiktaş: 2 - FC Zürih: 0

Beşiktaş, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında ilk maçta 1-1 berabere kaldığı İşviçre'nin FC Zürih takımıyla karşı karşıya geldi. BJK İnönü Stadı'nda oynanan karşılaşmayı temsilcimiz Beşiktaş 2-0 kazanmasını bildi.

takımlarımızı tebrikederim...
dervisdörtbudak Üye
evet boroboro haklı...Sevsede sevmesede, sempati duysada duymasada FENER ŞAMPİYONLAR LİGİNDE.:)
Sağol boroboro...
Bu bizim tılsımımız olsun şampiyonlar ligi boyunca. Sen fener her maça çıkmazdan önce yine aynı bu şekilde sempati duymuyorum diye yaz..Taki Şampiyonlar ligi FİNAL MAÇI oynanana dek:)
Kupayı kaldırıkende hala sempati duymuyorum dersin...Seni seviyorum BOROBORO kARDEŞİM. Benimki sırf latife amaçlı.
murnes Üye
evet gerçekten de dün gece türklerin zafer gecesi oldu.inşallah bugünde g.s ve kayseri de mutlu eder bizi.
miksam1988 Üye
darısı galatasaray ımızın ve kayserierciyessporumuzun başına inşallah onlarda turu gecerde yollarına devam ederler

GALATASARAY/SLAVEN

K.ERCİYESSPOR/Maccabi Tel Aviv

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim