Ahmetaksoy ve Derviş Dörtbudak sayesinde tanıştım geriside tutkuya dönüştü gitti
Site ve Üyeler Hakkında
nizip.com İLE NASIL TANIŞTINIZ
Görüntülenme: …
Zeynel Küçük sayesinde tanıştım.Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:)
Nizip kelimesini her duyduğumda duygulanırım, çocukluğum aklıma gelir,şu an hayatta olmayan büyüklerim gelir, doğup büyüdüğüm evim gelir, parmağımı akrep sokmuştu o aklıma gelir, işte yine Nizip'in tarihçesini araştırıyordum, özellikle Kilisenin geçmişini, o dönemler klavyeme takıldı nizip.com, saatlerce ekranın önünde beklediğimi hatırlıyorum, gelmek bilmezdi o kamera görüntüleri, bir ara görünür sonra kaybolur ama ben inatla beklerdim Nizp'i göreceğim diye işte o günler üye olmuştum, bir süre üyeliğim onaylanmadı daha sonra şifremi kaybettim sorularıma cevaplar alamadım ve en sonunda adminimize bir email gönderdim,bastım fırçayı birgün bir email geldi şifrem yenilendi ama birde baktımki admin bizim Mehmet Akpekmiş. Uzun süre yazmadım ama şimdi aranızdayım.
İyiki geldin abi :)
Ben tanismadim cunku orda dogdum.
Ben bir arkadasi arastirirken onu nizip.com da buldum o sayede nizip.comla tanisma serefine nail olduk:):)
Vallaha bizim tanismamiz cok acayipti bir sonbahar qunuydu ben sokaktan qecerken oda pencerede cam siliyordu o andada Asli Gunqorun ASK HERSEYE DEGER sarkisi caliyordu.Nasil tanisma ama super:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.