İlçemize yeni bir nefes kazandırmak ve ''Küresel Isınmayla Mücadele'' adı altında İlçemizin muhtelif noktalarına Nizip.com ile Nizipmyo.com. öncülüğünde ''100.000 fidan dikiyoruz'' projesine start verilmiştir. Geçen yıl site üyeleri, belediye ve yüksek okul öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen fidan kampanyamızda çıtayı bu yıl dahada yükselttiğimizden her kesimden destek ve katılım bekliyoruz.
Nizip Meslek Yüksek Okulu, Kaymakamlık, Belediye, Adliye, Ticaret odası, Ticaret Borsası, Ziraat Odası, İlçe Tarım, Emniyet Teşkilatı, İlçe Jandarma Komutanlığı, Tüm Özel ve Devlet İlk öğretim okulları ve Liseler, Esnaf Odaları ve Tüm NİZİP HALKI bir ay boyunca dört haftada ve gruplar halinde bu işin üstesinden gelir. Şimdiden hayırlı olsun.
HEDEF 100.000 FİDAN Seninde bir dikili ağacın olsun!...
Hedef güzel, gaye güzel. Fakat sağlam hazırlık yapmak ve sağlam söz almak lazım. Geçen defa çok yorulduk. Sonrasında da bazı bölümler sulanamadığı için kurumuş.
Başarabilirseniz ne mutlu..inşaallah yeşillendirmek küresel ısınmaya bir nevi çözüm getirecekse İstanbul da da aynı çalışmayı yetkililerimizden talep ediyoruz..ve bütün Türkiye de..
admin;89085 wrote:Hedef güzel, gaye güzel. Fakat sağlam hazırlık yapmak ve sağlam söz almak lazım. Geçen defa çok yorulduk. Sonrasında da bazı bölümler sulanamadığı için kurumuş.
Valla sayın adminim, babamızın tarlasına ağaç ekmek için çağrı yapmıyoruz. Duyarlı birer fertler olarak Nizip adına, ülke adına ve çivisi çıkmış dünya adına toplumsal bir çağrı yaptık. Katılan katılır, katılmayan katılmaz. Her kurum ve kuruluş bu projeye bakış açısıyla samimiyetini gösterecektir.. Şayet bu toplumsal birliktelik sağlanmadı, bizde kendi imkan ve gücümüz kadar birşeyler yaparız. Şuda unutulmamalıdırki; bazı siyasi beklentiler toplumsal fayda getiren projeleri etkilememelidir.
HEDEF 100.000 FİDAN Seninde bir dikili ağacın olsun!...
melek-yuzlum;89446 wrote:Sen de olduğun yere fidan dik kardeşş..herşey Nizip için olmasın..herşey Vatan için olsun..
abla beni yanlış anladın galiba biz burda olamayacğız demiştim...dün derviş abi ye sorduğumda 1 ay sonra falan olur dedi yani o zaman da okulların açıldığı güne denk geliyo...bilmem anlatabildim mi?ayrıca ben ilk fidan dikiminde de burda değilim o yüzden sölemiştim...