Özellikle de Azeriler ile Barak lehçesinde çok çok uyumluluk var.müslüm akpek;256094 wrote:Evet çünkü onlarda Türkmen kökenlidir.
Antep Mutfağı Nizip Yemekleri
Atla gel hafta sonu sana samsakları ben ısmarlıyacağım.
Ölme eşşeğim ölme yaz , gelecek bahar gelcek de Maho gelecekmiş o zaman belki biz tekrar Bursa yaparız. Senin geleceğin vakit Allah bilir ben hangi ülkeye gitmiş olurum , ben şimdi yerimdeyim o zaman Allah bilir nerelerdeyim 2012 seyahat yılı . Hem sen o kadar adam saymışsın ki , bu üçü Nizip 'e bedel , erkekseniz tek teke gelin üçünüz birden saldırmayın , yorum , hem de erkekseniz bu haftasonu gelin, hem biz niyeki bu haftasonu gelin diyik size , bu haftasonu harfenelide ondan yorum ......;)
Maho ; sana diyim , burası yanlış yermiş , onun için daveti İPTAL edim ağam , ben vazgeçtim,
Haftasonu konusuna davet edeceğim seni , erkeksen tek gel , ama oraya gel. .....:o
Korkma ammi yiyeceimiz adam başı 4 tabak yemek 2 ayran 2 şer tatlı. Çok değil yani :)
Şivediz Şiveydiz
Görüntülenme: …
ABD başkanı da bir ara, "Baraklı"ydı.. Sonra ne oldu bilimiyorum...:confused:makin;256164 wrote:Özellikle de Azeriler ile Barak lehçesinde çok çok uyumluluk var.
Senin başkanın o , daha da başta oturiykine adam , bir yere gitmedi.xxhidayet;256171 wrote:ABD başkanı da bir ara, "Baraklı"ydı.. Sonra ne oldu bilimiyorum...:confused:
Bak şimdi israil başbakanıda Ehud Barak dı her önünüze geleni Barak yapmayın
Barağın İstanbul sefirine soralım
Selamlar
Barağın İstanbul sefirine soralım
Selamlar
Yine konu kaynadı
Şiveydiz miydi konu neydi yahu.
He şivediz di.
Bunun çorbasınında yapıldığı söyleniyor amma benim kanatim şiveydizin kendi zaten çorba grubundan bir yemek sayılır
Selamlar
Selamlar
M.ENES;256161 wrote:Yapma ya,Güngörene mi gitsek.
Atla gel hafta sonu sana samsakları ben ısmarlıyacağım.
heee len Maho , ne olur atla gel be , beraber oluruz , hep sizin orada olacak değiliz ya, bu seferde Küççük Nizip G.gören de hep beraber oluruz. Bak ammi de ısmarlıy sana ( şiveydizi ) ...sonra ma dürümler , ciğerler, nohutlar v.s. v.s. Muşlu hacinin meşhur kol hareketi " tutugva " da üstüne cila olacakmış. Hadi çık gel haftasonu.müslüm akpek;256216 wrote:Atla gel hafta sonu sana samsakları ben ısmarlıyacağım.
Evet tutugva yapacak sana maho hadi gel.
hele yaz bir gelsin biz mahoyla yıkılacak yeri biyoruz
Selamlar
Selamlar
Havalar azıcık eyi olsunda bir hafta sonu gelirim inşaallah...Ama masraflaar senden ona göre...Sadece Mustafanın,Hidonun ve benimkini karşılasan yeter zaten.:p:D:Dmakin;256221 wrote:heee len Maho , ne olur atla gel be , beraber oluruz , hep sizin orada olacak değiliz ya, bu seferde Küççük Nizip G.gören de hep beraber oluruz. Bak ammi de ısmarlıy sana ( şiveydizi ) ...sonra ma dürümler , ciğerler, nohutlar v.s. v.s. Muşlu hacinin meşhur kol hareketi " tutugva " da üstüne cila olacakmış. Hadi çık gel haftasonu.
Tooo ttooo tov,M.ENES;256229 wrote:Havalar azıcık eyi olsunda bir hafta sonu gelirim inşaallah...Ama masraflaar senden ona göre...Sadece Mustafanın,Hidonun ve benimkini karşılasan yeter zaten.:p:D:D
Ölme eşşeğim ölme yaz , gelecek bahar gelcek de Maho gelecekmiş o zaman belki biz tekrar Bursa yaparız. Senin geleceğin vakit Allah bilir ben hangi ülkeye gitmiş olurum , ben şimdi yerimdeyim o zaman Allah bilir nerelerdeyim 2012 seyahat yılı . Hem sen o kadar adam saymışsın ki , bu üçü Nizip 'e bedel , erkekseniz tek teke gelin üçünüz birden saldırmayın , yorum , hem de erkekseniz bu haftasonu gelin, hem biz niyeki bu haftasonu gelin diyik size , bu haftasonu harfenelide ondan yorum ......;)
Yine adresi şaşırmışsınız burası şiveydiz konusu hafta sonu kahvaltı konusu başka bir yerde.
Yav Maho ya elimizi uzattık , o kadar acı kuvvetle sıktı ki , elimin acısından nereye ne yazacağımı karıştırdım, ona haftasonu sende gel kuzen sana şiveydiz ısmarlıyacak dedim , benim başıma bütün Nizibi toplasa bundan eyidi, onunla xxHido nun nasıl dürüm götürdüklerini Suuçtu da gördüm, sanırım M.Balci da onlardan aşağı kalmaz, vazgeçtim davetimi geri aldım.müslüm akpek;256237 wrote:Yine adresi şaşırmışsınız burası şiveydiz konusu hafta sonu kahvaltı konusu başka bir yerde.
makin;256221 wrote:heee len Maho , ne olur atla gel be , beraber oluruz , hep sizin orada olacak değiliz ya, bu seferde Küççük Nizip G.gören de hep beraber oluruz. Bak ammi de ısmarlıy sana ( şiveydizi ) ...sonra ma dürümler , ciğerler, nohutlar v.s. v.s. Muşlu hacinin meşhur kol hareketi " tutugva " da üstüne cila olacakmış. Hadi çık gel haftasonu.
Maho ; sana diyim , burası yanlış yermiş , onun için daveti İPTAL edim ağam , ben vazgeçtim,
Haftasonu konusuna davet edeceğim seni , erkeksen tek gel , ama oraya gel. .....:o
makin;256243 wrote:Maho ; sana diyim , burası yanlış yermiş , onun için daveti İPTAL edim ağam , ben vazgeçtim,
Korkma ammi yiyeceimiz adam başı 4 tabak yemek 2 ayran 2 şer tatlı. Çok değil yani :)
hee , hee , bu senin ki , bir de bunu 3 le çarp (xxHido ve Maho için) sonra 4 katla , sonra 8 'e yuvarla , oofff oofff . Yorum teke teke gelin teke .....:):):)mustibalci;256245 wrote:Korkma ammi yiyeceimiz adam başı 4 tabak yemek 2 ayran 2 şer tatlı. Çok değil yani :)
Bunlara güven olmaz
Akşam pırasayla şivediz yaptım,eh pekte fena olmamıştı...Çok yemedim canım sadece 2 tabak. :)
Sen tadını unutmuşsundur anlamazsın birde samsaktan yapta öyle karar ver.
Bu aralar hava soğuk ya taze soğan ve sarımsak uçmuştur...
Samsak zaten yok ama soğanın kilosu neredeyse 10 liraya yaklaştı.
OTOBÜS HER GÜN GELİY NİZİP TEN , SÖLEDİN 1 KİLO SAMSAK, 1 kG SOĞAN OTOBÜSE VERDİLER SABAH OTOGARDAN ALDIN, OLDU BİTTİ , NE 10 TL/KG MUŞ.müslüm akpek;256435 wrote:Samsak zaten yok ama soğanın kilosu neredeyse 10 liraya yaklaştı.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.