akhanaton değil akhenaton güzelim :) işimiz çok ama arada bir aperatif olarak sana takılıyoruz :)
Genç Muhabbet
Şeyyy..Meyyy..İşte şeyyy...Tamam sen kazandın...:(

bu olabilir mi:):):)
Huzeyfenin gözüyle üyeler: En gıcık....AKAHANATON
1- gıcık sana benzer
2- akahanaton değil ''akhenaton'' :)
Huzeyfe’nin Gözüyle Üyeler....
Görüntülenme: …
yok seninle takılıyoruz belki bize bir kıyak yapar everirsin diye:D
hazır akhonotonda evlilik hazırlıkları yapmışken çifte nikah kıyardık:D:D:D
hazır akhonotonda evlilik hazırlıkları yapmışken çifte nikah kıyardık:D:D:D
Gökhan bunun kendine hayrı yok yaw:) hem artık ben ona fazla takılmayayım abim sayılır. keşke kim oldugunu öğrenmeseydim . artık takılamıycam yaw:)
Gökhan Dokuyucu;157219 wrote:beni doktor kendi halime bıraktı seni kim kendi haline bıraktı baytar mı huzi tavuğu:D
Şeyyy..Meyyy..İşte şeyyy...Tamam sen kazandın...:(
Kendim evlendim yaa siz kaldınız...Evde kalmış erkekkuruları çekin gidin başka kapıya...
ayy kıyamam sana canım benim:)
şakaydı o baytar kelimesi.
sana kıyar mıyım ben yani o kadar hıyar mıyım. ya hıyar dedim de aklıma metal elementi geldi acaba şimdi nerelerdedir:D
şakaydı o baytar kelimesi.
sana kıyar mıyım ben yani o kadar hıyar mıyım. ya hıyar dedim de aklıma metal elementi geldi acaba şimdi nerelerdedir:D
erkekkurusumu :D muzbin daha fiyakalı bir isimdi ya:D
akhonoton kardeş kimmiş bak merak ettim:D
akhonoton kardeş kimmiş bak merak ettim:D
şuan aklından gecen ilk şahıs kimse odur emin ol :)) ama ismini deşifre etmek istemiyorum. daha çok işim düşecek ona, düğünde bilezik takacak daha :)
bu yakışıkllı kardeşimiz olabilir mi :D

:) yorum yok abi.... kızarsa bilezik gider walla :)
sağdan soldan kopyaladığın resimleri yapıştırıp kurtulamazsın bizden :) neyse sen bilezik takcan mı onu söyle :)
bu olabilir mi:):):)
Hehehehehehe evet yaa benimde daha yeni aklıma geldi...Kibariyenin annesi ile yan yana fotolarını görünce bir müddet siteye girmez bence...
AKHANATON sana bi uçarsam görürsün....
bu kanatlarla biraz zor :)
Akhanaton o tavuğu kaldır canım ordan hadeeeeeeeeee....
kaldıramam walla :) uçabiliosa uçsun kardeş. sen uçuyosan o da uçuyodur kesin. :)
sen kendini avut canım :) bu gidişle hakikaten tavuk moduna gireceksin ya! acaba silsem mi :)
akhenaton;158101 wrote:sen kendini avut canım :) bu gidişle hakikaten tavuk moduna gireceksin ya! acaba silsem mi :)
Huzeyfenin gözüyle üyeler: En gıcık....AKAHANATON
Huzeyfe ye tavuk demeyin yav bir şeyi kırk defa söylersen hakikaten da öyle olurmuş adamı essahli tavuk edeceksiniz bu gidişle:D
Niye herkes benimle uğraşıyo... :(
Huzi;158900 wrote:Huzeyfenin gözüyle üyeler: En gıcık....AKAHANATON
1- gıcık sana benzer
2- akahanaton değil ''akhenaton'' :)
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.