Saygıdeger Nizipli hemserılerım.o kadar secim atmosferı yasadık ama malesef hıc bır sıyasetcımız otogarı duzenlemeyı dıle bıle getırmedı.Bir sehrın ılk gorunumunun onemlı oldugunun hepımız bılırız.şehır ıcıne 40 tanede park yapılsa dısardan gelen bunu goremez. Bır mısafırımızı çat yolda karsılamak ve oradanda yolcu etmek bence ıyı bır gorunum degıl.bır dogu ıllerımıze gıtmek ıcın saatlerce yol boyunda beklemenın bır aıle ıcın ne kadar zor olduguna sanırım sızde hak verırsınız.47 vılayetten buyuk 100 bın nufuslu bır metropol ilçenın sadece 2 fırmanın calıstıgı otogarın durumu benı gulduruyor acaba ya sizi....:confused:
Sorunlarımız Önerilerimiz
OTOGAR
Görüntülenme: …
sanırım ediniğim bilgiler ışında Nizip girişinin her iki yönden duble yol olacağı için Nizipin giriş ve çıkşı çok berbat bi vaziyette ve eminimki kısa bir zaman zarfında yapıldığın da çok hoş bi görüntü oluşturacak ve nizibe yaraşır bir hal alacaktır.
Evt alkurt bey önemli bir konuya deginmissiniz.Size katılıyorum terminal Nizip e hiç yakışmıyor....
çok güzel bir konuya değindin abi saol .bazen gece yarısı iniyoruz yol catında inmek bi deret ordan sehir merkezine gelmek başka bir dert
dostlarımı rahatsız etmek zorunda kalıyoz
dostlarımı rahatsız etmek zorunda kalıyoz
arkadaşlar öneri ve sikayetıme katıldıgınız ıcın tşk.ama bu sorun sadece 3/5 kısının sorunu degıl tum nızıplılerın sorunu oldugu ıcın bu konuya herkesın duyarlı kalarak buraya fıkırlerını yazmalarını rica edıyorum.belkı bır yetkılı sesımıze kulak verırde YESiL NiZiP'ımıze yakısır Güvenlı ve ferah bır otogara kavusuruz.hepınıze saygı ve sevgılerımle....
Otogar için yetkililerin bir projesi olduğu kanısındayım,iyi bir düzenleme yapılır işallah....
otogar faaliyete gecırılmelı aksam saat 21 den 23,30 a kadar bı araç bulamadım bı otobuste durmadı..bırecık e gittim orda ki tesıslerden bindimm..
işte buradakı benım gıbı acılmıs dıger konulara duyarsız kalmakla sanırım bız haklarımıza sahıp cıkamıyoruz kanısına vardım.halbukı sozunlarımıza el bırlıgı ıle uzerıne gıtsek cozum bulunmaması ıcın bır neden yok bence.bu sorun tum nızıplılerın sorunu olmasına ragmen sadece 5 kadesımın duyarlılık gostermesı benı uzdu .hersey nızıp ve nızıplıler ıcın dıyen sıyasetcılerımızın dıkkatını cekmek ıcın sorunlarımıza el bırlıgı ıle sahıp cıkalım ve sıkayetlerımızı dıle getırelım umuduyla hepınıze ıyı gunler dılerım..
Yeni otogar'ı gördünüz mü, ben çok beğendim. Ama kafama takıldı eski otogar ne olacak.
Resmini atsanız bizde görürdük selamlar ammi
Ben resmini çekmeyi unuttum, ama Nizipten biri bi zahmet gidip çekse.
eski otogar yıkıldı ve yerine fıstık hali yapıldımüslüm akpek;244454 wrote:Yeni otogar'ı gördünüz mü, ben çok beğendim. Ama kafama takıldı eski otogar ne olacak.
Yeni otogar'a çok para harcanmış ama inanın şimdiden sağını solunu kırmaya başlamışlar, otogara sahip çıkılmalı, ayrıca BEN den başka hiç bir firma görmedim, minibüsleri de acil buraya almak lazım.mavi_şahin;244622 wrote:eski otogar yıkıldı ve yerine fıstık hali yapıldı
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.