Sorunlarımız Önerilerimiz

Vekillerimizi Daha Sık Görmek İstiyoruz

Görüntülenme: …

ibrahim1015 Üye
ne demek bana kartını verdi telefon numarası var bir sorun olduğunda arasın demek ben böyle şeye karşıyım madem öyleyse sıkça memleketine gelecek tüm halkıyla genel olarak konuşacak ortak karar alacak. 120 binin üzerinde nüfusu var nizibin bunun yaklaşık 80 bini genç ve yetişkin sorsana bir herkese karşını vermişmi. böyle bişey olamaz eğer çok halkını düşünüyorsa memleketinin geneliyle ilgilenir vekilimiz. Başbakan Gibi ADAM gibi ADAM görmedim bu oylarıda ona verdik. ne yazık ki bu bir gerçek çünkü başbakanımız hak ediyo bunu. Oylar Çalışan iktidara feda olsun. Tüm kalbimle destekliyorum.inşallah bir dahaki döneme kadar hiç bir sorunumuz kalmayacak oylarımızı da türkiyede her iki kişiden biri değil tüm türkiyeden toplayacağız...Feda Olsun Recep Tayip ERDOĞAN & Abdullah GÜL' e....(Tebrik eder çalışmalarının devamını dilerim)
küçük mahmut Üye
sevgili ibrahim1015 hayırdır, sayın vekille özel bir sorununuzmu var da habire ona buna karşı çıkıyorsunuz.akp'ye evet ama sayın Sarı'ya hayır gibi bir tavrınız var.
Subutay Üye
Sitede kimseyle atışmaya girmem. Beni tanıması gereken herkes çok iyi tanır. Lütfen, yazılan mesajları biraz daha dikkatli okuyalım. Dikkat ederseniz ben ifadelerimde hep çoğul kullanmışım. Sayın Mehmet Sarı bana kartını vermedi, "BİZE" verdi. Biz kimiz? Nizip dışında okuyan üniversiteli arkadaşlar. Kendisini Osmanlı Parkı'nda ziyaret etme şansı bulduğumuzda Sayın Mehmet Sarı bizlerin Nizip'i daha ileri noktalara taşıyacağını ve biz sıkıntımız olduğunda kendisiyle irtibata geçebileceğimizi söyledi. O gece orada en az 20 tane üniversiteli arkadaşımız vardı. Saldıray, Cengiz, Gökhan ve adı aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar. Onlar da şahittir. Yani sözün kısası öküz altında buzağı aramanın bir anlamı yok...
ibrahim1015;81830 wrote:ne demek bana kartını verdi telefon numarası var bir sorun olduğunda arasın demek ben böyle şeye karşıyım madem öyleyse sıkça memleketine gelecek tüm halkıyla genel olarak konuşacak ortak karar alacak. 120 binin üzerinde nüfusu var nizibin bunun yaklaşık 80 bini genç ve yetişkin sorsana bir herkese karşını vermişmi. böyle bişey olamaz eğer çok halkını düşünüyorsa memleketinin geneliyle ilgilenir vekilimiz. Başbakan Gibi ADAM gibi ADAM görmedim bu oylarıda ona verdik. ne yazık ki bu bir gerçek çünkü başbakanımız hak ediyo bunu. Oylar Çalışan iktidara feda olsun. Tüm kalbimle destekliyorum.inşallah bir dahaki döneme kadar hiç bir sorunumuz kalmayacak oylarımızı da türkiyede her iki kişiden biri değil tüm türkiyeden toplayacağız...Feda Olsun Recep Tayip ERDOĞAN & Abdullah GÜL' e....(Tebrik eder çalışmalarının devamını dilerim)

rasimm Üye
Özellikle İbrahim1015 isimli üyeye;
Milletvekilimiz Mehmet Sarı Meclisin her tatil olmasında Gaziantep e ve Nizip geldiğini gördük .
Unutmayınız ki TBMM çalışma dönemleri ve tatil dönemleri vardır eğer meclis çalışıyorsa vekiller meclise devam etmelidir.
Mehmet Sarı meclis tatildeyken kendiside tatile mi çıkmış yoksa memleketine gelip meselelerle mi ilgilenmiş .....
ibrahim1015 Üye
küçük mahmut ona buna karı çıkmıyorum. sadece sarının bu vekilliğini haketmediğini savunuyorum. gerçekte bu ama başbakanı ve diğer bütün millet vekillerini iyice araştıran ve demokrasiye düşkün biriyim. mehmet sarının hiçte tavrını beğenmiyorum. her zamanda açıkça öylerim kimseden çekinmem saklamam Ben Nizipliyim Nizipli hiç bir şekilde hiç bir sebepten dolayı yalan söylemem söylemedim de. ben kendi çıkarım için hiç bir şey istemiyorum. ama Niziplim herşeyin en iyisine layık sorunun olduğunu bile hissetmek istemiyorum madem varsa vekil bey biraz da memleketlisinin yanına gelsin boş vakitlerinde sorunlarına yardımcı olsun.Sorun Yok. Sadece ilgisizlik var. allaha emanet ol küçük mahmut.
bluue Üye
*******************.

Vekilimizin Nizibe yaptıkları vede vatandaşa alakası herkesçe malumdur. Birtek zatıalinizi mekanında ziyaret etmemiş oda olacak inşallah merak etme ibrahim1015.
ibrahim1015 Üye
bende ak partiliyim araştırabilirsin ailedeki bütün oylarda açıkça söylüyorum ak partiye verildi. tamam mı? ben burada kendim için birşey istemiyorum buda üçüncüsü.tamam mı?
Esnafımızın bana söyledikleri ve dert yandıkları noktaları burada iletiyorum ki vekil bey bir ziyaret etsinde esnafımız sevinsin ve daha yakın olsunlar istiyorum anladın mı? Esnafın bu konuları konuştuğumuzda tek dediği kelime 4.5 YILDAN BERLİ HİÇ GELMEDİLER SORUNUMUZ VAR MI? DİYE SORMADILAR? GELİP BİR GEZSE BİZDE GURUR DUYAR ŞEREFLENİRİZ. DİĞER MEMLEKETTEKİLERLE KONUŞURKEN BİZİM VEKİLİN BİZİM HEP YANIMIZDA OLDUĞU VE SORUNLARIMIZI SORDUĞU BU KADAR CANA YAKIN BİRİ OLDUĞUNU İLETMEK İSTİYORUZ DİYORLAR AMA MALESEF GELMİYOR BİZDE YALAN YERE HAK SAVUNMAYIZ DİYORLAR. Artık bu kadar yazıdan sonra anlıyorsundur yazdıklarımı anlamıyorsan diyecek hiç bir şeyim kalmadı.Saygı sunarım.(bu arada adım iboş değil! İBRAHİM okumasını bile bilmiyorsan benimle konu tartışma)Saygılarımla...
telefoncu fevzi Üye
slm arkadaşlar bende bir esnafım ve ak partiyi savunanlardanım burda herkes seviyeli bir şekilde düşüncelerini ifade etme özgürlüğüne sahiptir.bazı konularda ibrahim beye katılıyorum .bir esnaf olarak gerçekten çok mağdur durumdayız iş konusunda bayağı sıkıntı yaşıyoruz.yalnız ben değil esnafın çoğu işlerinden şikayetçi. elbetteki bu işsizliği sebebini sayın sarı ya bağdaştıramayız.ama ibrahim beyin söylemek istediği sayın sarının esnafla iç içe olması sorunlarını paylaşması ve bunu meclise sunması gerektiğini düşünüyor. bu konuda hak vermek gerekir.her kese saygılar
Kasım Böler Üye
telefoncu fevzi;82544 wrote:slm arkadaşlar bende bir esnafım ve ak partiyi savunanlardanım burda herkes seviyeli bir şekilde düşüncelerini ifade etme özgürlüğüne sahiptir.bazı konularda ibrahim beye katılıyorum .bir esnaf olarak gerçekten çok mağdur durumdayız iş konusunda bayağı sıkıntı yaşıyoruz.yalnız ben değil esnafın çoğu işlerinden şikayetçi. elbetteki bu işsizliği sebebini sayın sarı ya bağdaştıramayız.ama ibrahim beyin söylemek istediği sayın sarının esnafla iç içe olması sorunlarını paylaşması ve bunu meclise sunması gerektiğini düşünüyor. bu konuda hak vermek gerekir.her kese saygılar
ibrahim1015'in söylemek istediğini Fevzi kardeşimiz çok güzel ifade etmiş, başka anlamlar çıkarmaya gerek yok. Elbette vatandaşın vekillerden belirli çerçeveler içinde istekleri ve beklentileri olacak, vekillerde bunu gözardı etmeyeceklerdir.
telefoncu fevzi Üye
tşk kasım abi bu konularda biraz daha hassasiyeti davranmak gerekir.olayları farklı yönlere çekmenin bir manası olamaz.herkesin aynı düşüncede olduğunu zan ediyorum saygılarımla

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim