Site üyelerimizden HakanŞahin'in dün nişanı olmuştur.Biz nişanında bulunamadağımızdan dolayı dün kü yaptığımız üniversiteliler buluşmasına katılan arkadaşlar arasında öğrenip tatlısını ve pastasını yedik...burdan Nizip.com adına HakanŞahin'e mutluluklar dileriz...
Nizipden Duyurular Etkinlikler
amin abi amin tebrikler hakan sahin
:)güzel bir paylaşım:):)
önemli degil
HAKAN ŞAHİN'E MUTLULUKLAR...
Görüntülenme: …
Mutluluklar dileriz. Nizip bekarları bir üyesini daha kaybetti. Darısı diğer bekarlara :)
admin;71590 wrote:Mutluluklar dileriz. Nizip bekarları bir üyesini daha kaybetti. Darısı diğer bekarlara :)
amin abi amin tebrikler hakan sahin
hakan abi,size bir ömür boyu size mutluluklar dilerim:).hayırlı olsun:)
hakan kardeşime mutluluklar dilerim.bu akşam tatlısını yedik.allah bozmasın.....
Darısı tüm bekarların başına...
tebrik ederim kardeşim...
tebrik ederim kardeşim...
Hakan kardeşim; Allah başaca sürdüre
Sıra Gökhanda
Sıra Gökhanda
yok abi daha ibocan var :) o bir başgöz olsun sonra allah kerim..
önceLikle hayırlı Olsun diyorum... Rabbim Tamamına erdirir insallah... Darısı Ömer kısa AMCANIN basına... HaKan abi Pasta ve Baklavanın oldugunu söyleseydin ayrılmazdık bir yere... bu Baklava ve Pasta yemenin tekrarLanması Mümkünmü acaba?... hele eve Bak bekli sonradan gelen misafirler için teyzem bir ufak tepsi baklava ayırmıştır:D...
Allah hayırlı uğurlu etsin tamamına erdirsin... appisi ibocan ve gökhana...:D
HAYIRLAR DİLERİM VE AYRICA KORKAK VE TEMBEL BEKARLARA ÖRNEK OLDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.SELAMLAR
APPİSİ SENİ BİR EVLENDİRELİMDE MUSTAFA BİLİCİ YANİ İLK ABBAS YOLCU SENSİN:d
Allah hayırlı uğurlu etsin,mutluluklar dileriz.
sen appisi ne demek biliyonmu??miksam14;71629 wrote:APPİSİ SENİ BİR EVLENDİRELİMDE MUSTAFA BİLİCİ YANİ İLK ABBAS YOLCU SENSİN:d
darısı senin basına demek appisi sana olsun demek :D
yani yok yukarda ki cümlen biraz anlamsız olmuş oldu yani ondan dedim...
allah mesut bahtıyar etsın mutluluklar dılıyorum darısı dıger evde kalmısların basına :D
HAYIRLI UĞURLU OLSUN HAKAN KARDEŞ SIRAYI KİME VERDİN CANIM..
eda_18;71647 wrote:allah mesut bahtıyar etsın mutluluklar dılıyorum darısı dıger evde kalmısların basına :D
:)güzel bir paylaşım:):)
tsk eerım :D:)
hakan abi allah mesut etsin.artık bir nişan pastasıda bize yedirirsin darısı murnesin başına
TÜM ARKADAŞLARA TŞKLER. MUTLULUĞUM SEVDİĞİM İNSANLA BUNU YAŞAMAK OLDU. AYRICA TATLI YİYEMEYEN ARKADAŞLAR İÇİN YİNE BULUŞUP DAVET EDEBİLİRM GÜNÜNÜ BEN SÖYLERİM YANLIZ HERKESİN GELMESİNİ İSTERİM... DARISI BEKARLARA :D
SIRA MURNES VE ÖMER KISA DA TEZ ZAMANDA ONLARIDA BAŞ GÖZ ETCEZ. BU ARADA SALDIRAY KARDEŞİM TARİHİ DÜN OLARAK YAZMIŞ YANLIŞ ANLAŞILMASIN BEN TAM DÜZELTEYİM 16/06/2007
eda_18;71653 wrote:tsk ederım :D:)
önemli degil
allah mesut bahtiyar etsin..bacanaklıkta bitti kardeş..artık bi pasta da Nizip.com üyelerine yedirirsin..sırayı kime verceksin murnes gibi görünüyor..
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.