KIYMETLİ KARDEŞİM OKYANS , PİSİK KÖFTESİNİ NE ZAMAN ATIYORUZ.SELAMLAR
Antep Mutfağı Nizip Yemekleri
valla pisik köftesine önce şöyle bir havadan bakarsın böylemiymiş dersin, ama bir toppak yedikten sonra ellemekle kalmaz tabağıda yersin :D:D:D
yapma allahaşkına
Yağlı Köfte
Görüntülenme: …
one abı yaw?
fatih abi,pisik köftesi için ev ekmeği lazımfsoyarik;67288 wrote:KIYMETLİ KARDEŞİM OKYANS , PİSİK KÖFTESİNİ NE ZAMAN ATIYORUZ.SELAMLAR
gel ben sana ev ekmeği vereyim ama sadece ekmek le olmaz domates de lazımokyanus_27;67312 wrote:fatih abi,pisik köftesi için ev ekmeği lazım
memet pisik köftesının ne oldugunu bılmıomusun lan ayıp sana geldıgınde dur ben yappım sanada yiyelim ben adındın huylanırım ama:) gusel olur pisik koftesıde gelınce elımle yaparım sana la ayıpsın:)
adından benbe huylanıyorum:(.ekmek köftesi denilse ya:)
hadi miksam bize yoğurda yiyelim.:)miksam14;67319 wrote:gel ben sana ev ekmeği vereyim ama sadece ekmek le olmaz domates de lazım
YA BAŞAK HERGÜN YENİ YEMEKLERLE KARSIMIZA CIKIYOSUN BİZE BUNU YAPMAYA NE HAKKIN VAR BİRGÜN KERMES YAP GELELİM:) ÖYLE FOTOYLA OLMUYOR.
bende tam bunu düşünüyordum... hay senin ağzını yok kalsın o.. ama güzel fikir... kermez isteriz başak olmuyor böyle.. bize acımıyorsan bari a_lee ye acıı...:Da_Lee;67445 wrote:YA BAŞAK HERGÜN YENİ YEMEKLERLE KARSIMIZA CIKIYOSUN BİZE BUNU YAPMAYA NE HAKKIN VAR BİRGÜN KERMES YAP GELELİM:) ÖYLE FOTOYLA OLMUYOR.
valla pisik köftesini yağlı köfteye değişmem bence Nizipin en özgü basit ve lezzetli yemeklerinden biridir,
ben çoooook severim :D
ibocan sen emin olki bizde cok severiz yeter ki getir:DD görelim nasıl bişeymiş ellemeyiz uzaktan sadece bakcaz...ibocan;67519 wrote:valla pisik köftesini yağlı köfteye değişmem bence Nizipin en özgü basit ve lezzetli yemeklerinden biridir,
yahu azımızı sulandırdınız akşam anama söylümdemde bir köfte yogursunda yiyek
gencoo kardeeeeş,GencOoO;67530 wrote:ibocan sen emin olki bizde cok severiz yeter ki getir:DD görelim nasıl bişeymiş ellemeyiz uzaktan sadece bakcaz...
valla pisik köftesine önce şöyle bir havadan bakarsın böylemiymiş dersin, ama bir toppak yedikten sonra ellemekle kalmaz tabağıda yersin :D:D:D
ama sizin ali bizi sizi davet etti, bi gün fırsat olurda gelirsek yaparız zaten 5 dakikalık bişey :)
ibocan abi,bende pisik köftesi istiyorum.:Dibocan;67591 wrote:ama sizin ali bizi sizi davet etti, bi gün fırsat olurda gelirsek yaparız zaten 5 dakikalık bişey :)
one yaw pıssık etınden mı yapılıyor yok sa :D :D :D
başım gözüm üstüne bio kardeş.. hem onu yaparız hemde benim yemeklerden yeriz..:DD benimd e aşcılığım az da olsa var...ibocan;67591 wrote:ama sizin ali bizi sizi davet etti, bi gün fırsat olurda gelirsek yaparız zaten 5 dakikalık bişey :)
başak olmaz.. sana yok.. ibo aben bize yapcakk... sen cok bize yağlı köfte yaptın daa biz sana pisik köftesi verelim..başak;67626 wrote:ibocan abi,bende pisik köftesi istiyorum.:D
bende küserim :(amaaa olmazki,bende size yağlı köfte vericem.:DGencOoO;67646 wrote:başak olmaz.. sana yok.. ibo aben bize yapcakk... sen cok bize yağlı köfte yaptın daa biz sana pisik köftesi verelim..
abı bıraz bekle bızde yetıselım su kofte toplantısına :)ibocan;67591 wrote:ama sizin ali bizi sizi davet etti, bi gün fırsat olurda gelirsek yaparız zaten 5 dakikalık bişey :)
hiç duymadınmı? düşünmek bile iğrenç:DNizipli_mehmet;67637 wrote:one yaw pıssık etınden mı yapılıyor yok sa :D :D :D
yapma allahaşkına
yaptım bır kere basak maksat benım kıde gır gır olsun :D
bende gır gır olduğunu biliyorum:DNizipli_mehmet;67758 wrote:yaptım bır kere basak maksat benım kıde gır gır olsun :D
YEMEK DUASI:ALLAHUMME İNNİ URİDU VEL KAZ ETİ, VEL KUZU ETİ,VEL TAVŞAN ETİ.EL HELVA ,EL BAKLAVA
KEBABEL-LEZİNE DOLMA HUM. ALLAH IM VER LENA ZİRA AÇLIK ÇOK FENA. :)
KEBABEL-LEZİNE DOLMA HUM. ALLAH IM VER LENA ZİRA AÇLIK ÇOK FENA. :)
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.