Eskişehir'li hemşerilerime şükranlarımı arz ediyorum. Hafta sonlarını bize ayırıp bir an olsun yalnız bırakmadılar. Hürmetlerinden mahçup olduk. İnşaallah bizede onları Nizip'de ağırlamak nasip olur. Herkese sosuz teşekkürlerimi sunuyorum. Mehmet Özel abim gerek yemeklerin organizasyonunda, gerekse gece çiftlikte gençlerin yanında Fatih abiyle beraber kalarak misafirperverliğini göstermiştir. Tekrar teşekkür ederim.
admin;61845 wrote:Allah'dan mani olmazsa 18 Ağustos'da Nizip'de daha geniş bir toplantı hedefliyoruz.
Abi istersen şimdiden konuyu açalım, sonra demesinler önceden haberimiz olsaydı felan diye, Nizip dışındakiler ayarlar kendilerini o tarihe, daha 3 ay var ama:D :D :D
Kardeş hayırdır seçim hazırlığımı yaoıyoruzki şimdiden açalım aktif halde sitede olan her katılımcı en geç iki gün önceden görür zaten gezide Nizip te olduğu için sorun çıkmaz
sevgili arkadaşlar yorumlarınızı okudum. hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.sizlerin sayesinde Nizip özlemimi bir nebze de olsa girerdim. tam istediğim gibi sizleri ağırlayamadım ama bir dahaki sefere kusursuz bir şekilde ağırlayacağımdan kuşkunuz olmasın. ben sürekli olarak internete vakit ayıramıyorum o yüzden cevabım gecikti kusura bakmayın. hepinize sevgi dolu selamlarımı yolluyorum Allaha emanet olun mehmet özel
ibocan;61983 wrote:Abi istersen şimdiden konuyu açalım, sonra demesinler önceden haberimiz olsaydı felan diye, Nizip dışındakiler ayarlar kendilerini o tarihe, daha 3 ay var ama:D :D :D
istanbul alternatifindede konu açılmıştı ,
32 sayfa sürdü millet halen açtı
son anda yapıldı
mehmet26;63639 wrote:sevgili arkadaşlar yorumlarınızı okudum. hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.sizlerin sayesinde Nizip özlemimi bir nebze de olsa girerdim. tam istediğim gibi sizleri ağırlayamadım ama bir dahaki sefere kusursuz bir şekilde ağırlayacağımdan kuşkunuz olmasın. ben sürekli olarak internete vakit ayıramıyorum o yüzden cevabım gecikti kusura bakmayın. hepinize sevgi dolu selamlarımı yolluyorum Allaha emanet olun mehmet özel
Mehmet abi Allah Senden RAZIOLSUN... İnsallah bidahaki sefere Biz seni ağırlarız...
Bu gezileri yenilemenin vakti gelmedi mi? Bence şimdiden bi proğram yapsak fena olmaz..Geçen sefer felsefenin katakılesine gelmiştik..Bu sefer daha organize olursak daha güzel geçecektir.Bu vesile ile hem Eskişehirdeki Mehmet kardeşimiz ve hem de özellikle Bursa Fatihi bizleri daha iyi ağarlayacaklardır :)))