yorgunum...:D :D :D
Gurbetten Duyurular Etkinlikler
Yatmak Yok İbo yolda uyudun zaten. Görende sanar taş taşımış...
abı yorulmak yok ya sampıyon olduk sen yorgunum dıyon olmaz kı bole
seni eskişehirde nehir kenarında dolaştırmayacaktık,
Sulak şehir yawww şu eskişehir
selamlar,
boşa Hızlı gonzales demiyoz sana,
Perşembe günü ulaşımdayım kısmetse ordamısın,
selamlar,
ilker
nizip.com 12 Mayısta Bursa Eskişehir Gezimiz
Görüntülenme: …
İbo_metal;58076 wrote:yorgunum...:D :D :D
Yatmak Yok İbo yolda uyudun zaten. Görende sanar taş taşımış...
orhancığım güzel bir resim arşivi düzenle..benim attıklarımı da siteye yerleştir.sana zahmet...ha bu arada sütaş makati süper yaw..:)))))
abi maket güzelde peynir almaya niyetlendik malesef ordaki inekler sütten kesilmiş:DTarhan;58082 wrote:orhancığım güzel bir resim arşivi düzenle..benim attıklarımı da siteye yerleştir.sana zahmet...ha bu arada sütaş makati süper yaw..:)))))
METAL hiç uyumadı. Benim haberim var:) Hepiniz yattınız, o bir türlü koltukta rahat edemedi, ben farkındaydım .İbo_metal;58076 wrote:yorgunum...:D :D :D
İbo_metal;58076 wrote:yorgunum...:D :D :D
abı yorulmak yok ya sampıyon olduk sen yorgunum dıyon olmaz kı bole
Abi vallahi ben öyle kaliteli bir ineği görünce dayanamadım aldım peyniri bu arada ibo hep uyudu derviş dörtbudak hep uyudu alakuş da hep uyudu söförle konuşarak bir an bile ilgisinin dağılmaması için kendi sağlığımı hiçe sayarak günlerce aç uykusuz sefil kaldım peki karşılığında bir fotoğrafımı bile atmadın Orhan abi bu bana yapılrmı be ben hepinize teşekkür ederim bu arada bu inek aramızda birine çok benziyor aceba kim? Bak Orhan abiyi unuttum o hiç uyanmadı çünkü
Derviş abi haklı, herkes uyudum sanıyor ama hiç uyuyamadık malesef,
memo, evet zaten belliydi sampiyonluğumuz ama şimdi tescillendi...
ramazan abi, sen orhan abiye resim arşivi düzenle demişsin bence 3 ay beklersin o arşiv için :)))
Eskişehir gezimiz çok güzel anı ve hatıralarla geçti bizler için, her ne kadar buluşma amacımız hasret gidermek olsada, bu site için bu memleket için birçok insanın kilometrelerce uzaktan gelip bir noktada buluşması herseyi ifade ediyor.
Gezide emeği geçen herkese çok ama çok teşekkürler, ammaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
orda bizleri ağırlayan Mehmet abimize ne kadar teşekkür etsek azdır, hürmetleriyle bizi mahcup etti.
memo, evet zaten belliydi sampiyonluğumuz ama şimdi tescillendi...
ramazan abi, sen orhan abiye resim arşivi düzenle demişsin bence 3 ay beklersin o arşiv için :)))
Eskişehir gezimiz çok güzel anı ve hatıralarla geçti bizler için, her ne kadar buluşma amacımız hasret gidermek olsada, bu site için bu memleket için birçok insanın kilometrelerce uzaktan gelip bir noktada buluşması herseyi ifade ediyor.
Gezide emeği geçen herkese çok ama çok teşekkürler, ammaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
orda bizleri ağırlayan Mehmet abimize ne kadar teşekkür etsek azdır, hürmetleriyle bizi mahcup etti.
yaww bi sürü resim çekildim ama hiçbiri henüz elime geçmedi :(((
Hadi be hep uyudun sen daha birde uyumamış amada yaptın ha hem ben senden daha güzel fotoğraflar çektirdim onlarında hiç biri çıkmamış burda herkes kendine kendin pişir bana gönder ben yerim
SEN DUR HELE..ESKİŞEHİR FOTOROMANLARINDA ONLARI GÖRECEKSİN.. :))))İbo_metal;58089 wrote:yaww bi sürü resim çekildim ama hiçbiri henüz elime geçmedi :(((
Ramazan abi benim meseleyi çözüma kavuşturacaksın değilmi
yaw dedimya..senin meselen tamam..kız tam sana göre...buradan ilan etmene gerek yok ki :))))))yilmaz_korkmaz;58095 wrote:Ramazan abi benim meseleyi çözüma kavuşturacaksın değilmi
Abi ne kızı yav rezil ettin bizi aleme karizma çizildi abi ben yılmaz yav savcı
şşşşşşşşşşşşş ne haltlar karıştırıyon sen bakayım :D :Dyilmaz_korkmaz;58108 wrote:Abi ne kızı yav rezil ettin bizi aleme karizma çizildi abi ben yılmaz yav savcı
Pardon savcıcım.yaw seni metal elementı ile karıstırmısım :Dyilmaz_korkmaz;58108 wrote:Abi ne kızı yav rezil ettin bizi aleme karizma çizildi abi ben yılmaz yav savcı
hahahahahahahahahaha işte buna gülünür. :d:d
Abi o element adı üstünde biz adalet temsiliyiz sende herşeye gülüyon Be abi ne oldu benim fotoğraflar
oooo savcı kardeş hayırdır yawww ne kızı ,yilmaz_korkmaz;58108 wrote:Abi ne kızı yav rezil ettin bizi aleme karizma çizildi abi ben yılmaz yav savcı
seni eskişehirde nehir kenarında dolaştırmayacaktık,
Sulak şehir yawww şu eskişehir
selamlar,
hayırıdr TARHAN , Hızlı tren projelerinden sonra şimdi de ızlı çöpçatanlık işlerimi çıktı.Tarhan;58123 wrote:Pardon savcıcım.yaw seni metal elementı ile karıstırmısım :D
boşa Hızlı gonzales demiyoz sana,
Perşembe günü ulaşımdayım kısmetse ordamısın,
selamlar,
ilker
oooo savcı bey sen gezmeyemi gidiyorsun yok sa kız bakmaya mı gitmişken bir tane alıp geleydin be savcıyilmaz_korkmaz;58108 wrote:Abi ne kızı yav rezil ettin bizi aleme karizma çizildi abi ben yılmaz yav savcı
ARKADAŞLAR ÇOK GÜZEL BİR TOPLANTI OLDU HERKESE AYRI AYRI TEŞEKKÜRLER.
ÖZELLİKLE BİZİ ESKİŞEHİRDE AĞIRLAYAN SOY ADI GİBİ ÖZEL BİRİ OLDUĞUNU BİR KEZ DAHA KANITLAYAN,BİZLERİ AĞIRLAMAK İÇİN GÜNDÜZ ARI GİBİ ÇALIŞIP,AYRICA ÇİFTLİK EVİNDE SABAHA KADAR UYUMAYIP,TEK TEK UYUYANLARIN ÜSTÜNÜ ÖRTEREK YOLCU EDENE KADAR HİZMET EDEN VE TEBESSÜMÜNÜ BİZDEN HİÇ EKSİK ETMEYEN MEHMET ÖZEL KARDEŞİME ÇOK TEŞEKKÜER EDERİM.MİNNETTARIZ KARDEŞİM.SELAMLAR
ÖZELLİKLE BİZİ ESKİŞEHİRDE AĞIRLAYAN SOY ADI GİBİ ÖZEL BİRİ OLDUĞUNU BİR KEZ DAHA KANITLAYAN,BİZLERİ AĞIRLAMAK İÇİN GÜNDÜZ ARI GİBİ ÇALIŞIP,AYRICA ÇİFTLİK EVİNDE SABAHA KADAR UYUMAYIP,TEK TEK UYUYANLARIN ÜSTÜNÜ ÖRTEREK YOLCU EDENE KADAR HİZMET EDEN VE TEBESSÜMÜNÜ BİZDEN HİÇ EKSİK ETMEYEN MEHMET ÖZEL KARDEŞİME ÇOK TEŞEKKÜER EDERİM.MİNNETTARIZ KARDEŞİM.SELAMLAR
Nizip'li hemşerilerimizin toplanıp geziler düzenlemesi,birlik ve beraberliklerini pekiştirmeleri çok güzel...inşallah kardeş ve dostluk içerisinde böyle faaliyetler devam eder.
Hiç söyleme ilkay abi yav vallahi bizi 12000 voltluk elektirik çarpmışa dönderdi ya osman abi bana bir iş ayarlayacak söz verdi çk yakında geliyorum bekle beni Eskişehir
hayırdrı savcı ne ıs?;)
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.