felsefefe;57101 wrote:NİZİP.COM ESKİŞEHİR GEZİSİ MUHTEŞEM GEÇTİ İstanbul,Bursa,Balıkesir,Ankara,Eskişehir ve Nizip'ten gelen Nizip.com üyeleri Eskişehir'de muhteşem bir toplantı gerçekleştirdi.Eskişehir'deki Nizip.com üyelerinin misafirperverligi öncülügünde getçekşelen gezi organizasyonu tek kelime ile kusursuz geçti.Ve uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek anılar bıraktı...Resimler ve yorumler geliyor...
osman abi resim eksik arkadan gelenlerinde eklendiği resmi burada görmek istiyoruz.
resimlerden anladığım kadarıyla gezi ve toplantı çok sıcak geçmişe benziyor.gelmek çok isterdim ama kısmet işte.tüm emeği geçenlere teşekkürler.resimleri bizlerle paylaştığuınız içinde ayrıca teşekkürler.
resimler için tşkler. Keşke bende olsaydım diycem ama daa önceden planlanmış önemli programım olduğu için katılamadım. Bu sıcak ortamda olmaktan kıvanc duyardım. bi daaki sefere inşallah
Gerçektende güzel bir gün oldu.Eskşehirde bizi ağırlayan ve kilometrelerce yolu teperek oraya gelen tüm arkadaşları canıyürekten kutluyorum.Gelemeyen arkadaşlar da üzülmesinler.İnşallah ağustos ayının 18'in de bu katılımdan daha büyük bir katılımla Nizip'teyiz.
Öncelikle bu güzel günü organize eden arkadaşların tümüne teşekkür ederim.Bizi ağırlayan sevgili abilerime kardeşlerime ayrıca teşekkürlerimi sunarım.Saldıray kardeş sözünü unutmadım.Söylediğimi de unutmadım.İslh.kasapogluyla bırlıkte bı gun tekrar eskısehırı zıyaret edecegız ramazan abıde gelır ıslh
YazıLacak ve Anlatılacak o Kadar güzel seyler varki... sadece muhteşem bir gezi oldugunu yazıyorum gerisini siz getirin... orda olmaktan degerli abilerimiz ve kardeslerimle tanışmaktan memnuniyet duydum... 10 Dk Önce Nizip'e indik... arganizasyonu düzenleyen büyüklerimize tesekkur ediyorum... Allah Tümünden razı olsun...
Ben nzipte sadece öğrenciyim bu sene geldimm... geziyede davet edildik sizde Nizip.com un üyesisiniz başımızın üstünde yeriniz var dediler ben gitmekte cok kararsızdım son anda gitmeye karar verdim ve hic pişman değilim aksinee.. bir birbirlerinii belki hayatta ilk defa gören insanların bir birine bakış acıları samimiyetliklerini görüncee... iyiki burdayım dedimm.. ve gercekten kendimi Nizipli gibi hissettim. zaten etmeme gerek kalmadı öyle hissetirdiler.. eskişehirden Nizipe geldiğimde bile sanki kendi memleketime gelmiş gibi sevindim... gercekten cok ama cok güzel bir geziydii...organize eden abilerimize tşk ediyorum ve tüm katılan Nizipli hemşerilerime:)) tşk ediyorummm...
Hayallerin ve beklentilerin üstünde moral kardeşlik sevgisi ve memleket hasreti üzerine kurulu bu organizeyi anlatmaya ne kelimeler ne de dizelere dökmeye diller yeter birçoğunu ismen tanıdığım abilerimle bir araya gelerek tanışmanın bana vermiş olduğu duyguyu anlatamam.Organize gerçekleştiren bütün gönüldaşlara sonsuz şükran duygularımı iletirim aynı zamanda Eskişehir'de ikamet eden abilerimizin bize gösterdiği yakın ilgi güler yüz ve hürmetin bizi çok mahcup ettiğini belirtirim.İstanbula ve Bursaya ve Balıkesire giden abilerimiz adına çok üzgünüm çünkü yaşanması imkansız bir gece geçirdik bunu görmeleri lazımdı