Karakaş kabul etsin bende bir şeyler düşünüyorum heheee:DM.KÜÇÜK;274382 wrote:Mehmet boşa çırpınıyorsun arkadaşım,ben seni bu kadar bilmiyordum yaw.Ülen Nizipte kuzu kaç kuruşta pintilik ediyorsun...Sen adını koy parasını ben gönderecem sana hadi.:)
Nizipden Fotograf ve Videolar
Tamam oldu bu iş,hadi mehmet ad senin olacak ama olsun hadi iyisin.:)
Hadi tarihi sen belirle bizde kendimizi ayarlayalım.:):)
He valla yaw,Nizipte kışın çıkan sarı havuç yokmu aha ondan gelirken getir dedim sen başka bir şey getirdin...Yinede sağol ölmüşlerinin ruhuna deysin.:)
İşte bomba haber, Karakaş kuzuyu almış bile, günü belirleyelim.;)
Ne niyetine o kuzu alındı
Başka bir şey istemediğine şükr etmek lazım.
O daha neler ister neler.:D
Başka ne isteyebilirim Osman...
Yok merak etme,senden bir şey istemem :D
aşağı tükürse sakkal
yukarı tükürse kaytan buyuk
:)
6.Nizip.com buluşmamız istanbul'da yapıldı
Görüntülenme: …
müslüm akpek;274384 wrote:Karakaş kabul etsin bende bir şeyler düşünüyorum heheee:D
Tamam oldu bu iş,hadi mehmet ad senin olacak ama olsun hadi iyisin.:)
Hadi tarihi sen belirle bizde kendimizi ayarlayalım.:):)
ben bugun sanayideydim, karakaş dükkanın yanındaki ağaca kuzuyu bağlamıştı :))))))
ciddimi :confused:M.KÜÇÜK;274161 wrote:Siz esas bombanın farkında değildiniz,ben hacıdan nizibin sarı havucundan gelirken acı iki kilo al dedim, mahsim fıstıklı baklava anlamış 3 kilo getirmişti...:)
admin;274402 wrote:ciddimi :confused:
He valla yaw,Nizipte kışın çıkan sarı havuç yokmu aha ondan gelirken getir dedim sen başka bir şey getirdin...Yinede sağol ölmüşlerinin ruhuna deysin.:)
ibrahim;274388 wrote:ben bugun sanayideydim, karakaş dükkanın yanındaki ağaca kuzuyu bağlamıştı :))))))
İşte bomba haber, Karakaş kuzuyu almış bile, günü belirleyelim.;)
iyide ne için almış , belki kurban için almıştır, Karakaş'tan yazılı bir açıklama beklemek gerekmezmi?müslüm akpek;274427 wrote:İşte bomba haber, Karakaş kuzuyu almış bile, günü belirleyelim.;)
Ne niyetine o kuzu alındı
:)M.KÜÇÜK;274426 wrote:He valla yaw,Nizipte kışın çıkan sarı havuç yokmu aha ondan gelirken getir dedim sen başka bir şey getirdin...Yinede sağol ölmüşlerinin ruhuna deysin.:)
felsefefe;274451 wrote::)
O daha neler ister neler.:D
no comment
felsefefe;274451 wrote::)
Başka ne isteyebilirim Osman...
müslüm akpek;274452 wrote:O daha neler ister neler.:D
Yok merak etme,senden bir şey istemem :D
:(
Tamam Adminim sen üzülme... Aynı duyarlılığı arkadaşlar da gösterecektir.
Valla onlar kaşınıyorlar hacı benim bir suçum yok...
masım ne desin.M.KÜÇÜK;274506 wrote:Valla onlar kaşınıyorlar hacı benim bir suçum yok...
aşağı tükürse sakkal
İyi de felo abicim.. O değinden ikisi de yok m.küçük te..:Dfelsefefe;274527 wrote:masım ne desin.
aşağı tükürse sakkal
Hani ya diğer resimler nerede.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.