Ramazan, o pirpirim aşı çorbası neydi öyle abiya inan hala tadı damağımda :)
Nizipden Fotograf ve Videolar
Demek ki senin nenende iş yokmuş:D
Bu konuyu fazla deşmesen :D
seninki de bi şey mi...admin umre uçağını kaçırdı :)adamcaz bi gün sonra anca gidebildi :))
He yorum bütün suç bizde ;)
Ben saat 15.00'da çıktım Bakırköyden, kabataşa geldiğimde saat 16.27 idi...Ben oradan ne kadar sürede gelineceğini bilememki, oradakilerin bana kardeşim yetişemessin 14.00 yola çık demesi gerekmezmiydi...:)
Ben bunları Kabataş'dan almak için saat 3 de gidip bekledim, yoksa mümkün değil karşılayamazdım, bunlar mazeret de dinlemez beni Nizip'e reklam ederlerdi.:D Burası İstanbul günde sadece bir iş yapıp erkenden evine kaçacaksın yoksa evdeki hatundan nerdesin sorgusuna tabi olursun.:p
Uludağda sizi azdırırsak sizi ancak Jandarma bulur ha,gece ayıya kurda yem olmassanız tabi ♥
Kabahat sizde derken şahsınızı kastetmedim, İstanbulda oturanlar dedim ben ♥
Allahu alem sen kuzuyu özlemişsindir...:D
Kuzunun yüzü suyu hürmetine hahaaaaa :D:D
6.Nizip.com buluşmamız istanbul'da yapıldı
Görüntülenme: …
al benden de o kadar. Rahmetli nenem yapardı ama tadı böyle değildi. süper olmuş gerçekten ;)M.KÜÇÜK;274147 wrote:Ramazan, o pirpirim aşı çorbası neydi öyle abiya inan hala tadı damağımda :)
xxhidayet;274150 wrote:al benden de o kadar. Rahmetli nenem yapardı ama tadı böyle değildi. süper olmuş gerçekten ;)
Demek ki senin nenende iş yokmuş:D
hido, domates yiyeceğimizi bırakmadı..güzel bir günde en kötü hatıra o kaldı...
Benim lügatımdan domates ve domates yemekleri çıktı için rahat ettimi evlat :D
Karadenzili bıyık için ne demiş; "Biz önemli şeylerin altını çizeruz daaaaa..":Dhido, domates yiyeceğimizi bırakmadı..güzel bir günde en kötü hatıra o kaldı...
Babam benim yaaaa..;)Benim lügatımdan domates ve domates yemekleri çıktı için rahat ettimi evlat
Siz esas bombanın farkında değildiniz,ben hacıdan nizibin sarı havucundan gelirken acı iki kilo al dedim, mahsim fıstıklı baklava anlamış 3 kilo getirmişti...:)
Kuzunun pişmiş olarak fotoğrafları yok.Yoksa mındarmı ettiniz :)
mehmet karakaş;274163 wrote:Kuzunun pişmiş olarak fotoğrafları yok.Yoksa mındarmı ettiniz :)
Bu konuyu fazla deşmesen :D
M.KÜÇÜK;274126 wrote:Allah nasip ederde bir daha bir araya gelirsek asla fıkra anlatmayacağım...Nazar mı değdi nedir...Dönüşte 12 dk. ile İdobüsü kaçırdım,nasılsa dönüş biletim var diye de pazar günü çocuklara alışveriş yapmıştım.Cepte 13 TL ile Kabataşta mahsur kaldım, karşıya üsküdara geçtim oradan biladeri aradım internetten bana bilet aldı...Üsküdardan Dudulluya gelirsin 19.00 arabası 19.25 te kalktımı..Gece 22.00 de Bursa terminaline vardık 23.00 da evdeydim ama haşatımda çıktı yani.:p:D
seninki de bi şey mi...admin umre uçağını kaçırdı :)adamcaz bi gün sonra anca gidebildi :))
Yok artık ciddi misin:mad:Ramazan Tarhan;274168 wrote:seninki de bi şey mi...admin umre uçağını kaçırdı :)adamcaz bi gün sonra anca gidebildi :))
Valla nazar değdi toptan...Hepimize bişey oldu..
Kabahat bizde değil,sizde...Niçin dersen, biz istanbuldaki mesafeleri ve tahmini gidiş zamanlarını bilmiyoruz misafir olduğumuz yerdekilerde bize erkenden kalkın kardeşim burası istanbul demiyor, bizde geç kalıyoruz.:oRamazan Tarhan;274168 wrote:seninki de bi şey mi...admin umre uçağını kaçırdı :)adamcaz bi gün sonra anca gidebildi :))
M.KÜÇÜK;274189 wrote:Kabahat bizde değil,sizde...Niçin dersen, biz istanbuldaki mesafeleri ve tahmini gidiş zamanlarını bilmiyoruz misafir olduğumuz yerdekilerde bize erkenden kalkın kardeşim burası istanbul demiyor, bizde geç kalıyoruz.:o
He yorum bütün suç bizde ;)
Bakırköyden kabataşa vapura nasıl gidileceğini ve ne kadar zamanda gidileceğini ben nasıl tahmin edebilirim sence abicim...:Dmüslüm akpek;274195 wrote:He yorum bütün suç bizde ;)
Ben saat 15.00'da çıktım Bakırköyden, kabataşa geldiğimde saat 16.27 idi...Ben oradan ne kadar sürede gelineceğini bilememki, oradakilerin bana kardeşim yetişemessin 14.00 yola çık demesi gerekmezmiydi...:)
neyse biz de bursa ya uludağ a falan gelirsek sende bizi dağda azdırırsın ödeşirik :dm.küçük;274196 wrote:bakırköyden kabataşa vapura nasıl gidileceğini ve ne kadar zamanda gidileceğini ben nasıl tahmin edebilirim sence abicim...:d
ben saat 15.00'da çıktım bakırköyden, kabataşa geldiğimde saat 16.27 idi...ben oradan ne kadar sürede gelineceğini bilememki, oradakilerin bana kardeşim yetişemessin 14.00 yola çık demesi gerekmezmiydi...:)
makin;274205 wrote:neyse biz de bursa ya uludağ a falan gelirsek sende bizi dağda azdırırsın ödeşirik :d
Ben bunları Kabataş'dan almak için saat 3 de gidip bekledim, yoksa mümkün değil karşılayamazdım, bunlar mazeret de dinlemez beni Nizip'e reklam ederlerdi.:D Burası İstanbul günde sadece bir iş yapıp erkenden evine kaçacaksın yoksa evdeki hatundan nerdesin sorgusuna tabi olursun.:p
makin;274205 wrote:neyse biz de bursa ya uludağ a falan gelirsek sende bizi dağda azdırırsın ödeşirik :d
Uludağda sizi azdırırsak sizi ancak Jandarma bulur ha,gece ayıya kurda yem olmassanız tabi ♥
müslüm akpek;274207 wrote:Ben bunları Kabataş'dan almak için saat 3 de gidip bekledim, yoksa mümkün değil karşılayamazdım, bunlar mazeret de dinlemez beni Nizip'e reklam ederlerdi.:D Burası İstanbul günde sadece bir iş yapıp erkenden evine kaçacaksın yoksa evdeki hatundan nerdesin sorgusuna tabi olursun.:p
Kabahat sizde derken şahsınızı kastetmedim, İstanbulda oturanlar dedim ben ♥
Ha haaaaaa
çok güzel bir gündü
yaş itiarı itibarı ile başlarsak
başta müslüm ammimize çok teşekkürler bizi kabataşta beklemesi çok büyük incelikti
makin abim her zamanki güler yüzü ile misafir eyledi
tarhan kardeşim her zamanki misafirliğinin üstüne kuru fıstık ikram etti
osman kardeşim ve evladı çok çaba ve emek sarfettile r her zamanki gibi hep gülecen
menes her zamanki gibi hep canlı bir ortam oluşturdu az daha gemiyi rehin alacaktım
ilker aileden fedakarlık yapıp katıldı teşekkürler kardeşime
emrahın hizmetleri unutulmaz tarhanla barıştılar
hido ayrı bir güzellik içi insanlık dolu
oktay her zaman hizmet ehli bizi doyurmadan karnını doyurmadı
hacı murat güzeller güzeli bir kardeşim ilk görüştük kişiligine terbiyesine hayran kaldım
emin kardeşimiz bursadan geldi sevindim
admin kardeşim lütfedip taa nizipten gelmiş onu görmek ayrı bir güzellik
emegi geçen tüm kardeşlerim bizi ağırlayıp misafir ettiniz minnettarım her kese çok çok teşekkürler
teşekkürü unuttuğum kimse varsa çok özür
herklese selamlar
başta müslüm ammimize çok teşekkürler bizi kabataşta beklemesi çok büyük incelikti
osman kardeşim ve evladı çok çaba ve emek sarfettile r her zamanki gibi hep gülecen
menes her zamanki gibi hep canlı bir ortam oluşturdu az daha gemiyi rehin alacaktım
hacı murat güzeller güzeli bir kardeşim ilk görüştük kişiligine terbiyesine hayran kaldım
emegi geçen tüm kardeşlerim bizi ağırlayıp misafir ettiniz minnettarım her kese çok çok teşekkürler
herklese selamlar
Çok güzel bir gündü yaaa.. valla ben sizi şimdiden özledim :(
xxhidayet;274221 wrote:Çok güzel bir gündü yaaa.. valla ben sizi şimdiden özledim :(
Allahu alem sen kuzuyu özlemişsindir...:D
sizsiz kuzu bana kan şerbeti olur be bacanak!..:oM.KÜÇÜK;274222 wrote:Allahu alem sen kuzuyu özlemişsindir...:D
fsoyarik;274214 wrote:çok güzel bir gündü
herklese selamlar
Kuzunun yüzü suyu hürmetine hahaaaaa :D:D
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.