Güngören Nizipliler Derneği'nin geleneksel kahvaltısı devam ediyor.1 Nisan 2012 Pazar günü saat 09.00 - 11.00 arası SOYLU TEKSTİL VE ÖRME SANAYİ HARUN VE HALİT BOZAR tarafından verilecektir.Tüm hemşehrilerimiz eşleri ile birlikte kahvaltıya davetlidir.
Yok yok,yaz gelmeden bir defa gelip katılmam lazım benim...Allah nasip ederse önümüzdeki ay oradayım inşaallah.Nasılsa İdobüs seferleri başladı karşılıklı günde 7,8 seferleri var,fiyatıda ucuz 12 TL.
M.ENES;260158 wrote:Afiyet olsun...Ölmessem bir dahaki ay oradayım inşaallah.
İster geeeeeeelllllllllllllll, ister gelme zatlan ondan sonra bir daha olmayacak, taaaaaaaaaaaki yeni sezona kadar. Yanı senin anlyacağın Mayıs taki son olacak. Ondan sonra nohut ve kavruma için daha yine çok bekleyecin.
Kanka Müslüm abinin gözüne gözükme olmaz olsun öyle akraba diyor, Bursa şurası insan bi gelip akrabalarını görmez mi diyor, seni gördüğü yerde köteğe çekecek haberin olsun.
makin;260160 wrote:İster geeeeeeelllllllllllllll, ister gelme zatlan ondan sonra bir daha olmayacak, taaaaaaaaaaaki yeni sezona kadar. Yanı senin anlyacağın Mayıs taki son olacak. Ondan sonra nohut ve kavruma için daha yine çok bekleyecin.
Pekey aamm,aha ben önümüzdeki ay cumartesi sabahtan İstanbula geldim say,ne yapacaksın bakalım...Behreni gösterecekmisin...;):rolleyes: