Park ve Gezi Alanları

Belkis mesire alanini görmenizi tavsiye ederim

Görüntülenme: …

Kumral Ada Üye
Dostum seninle sadece Nizip.com'da görü?üyoruz sen yarasa gibi gece çık?yorsun ,ba?ka zaman seni bulam?yorum ki
Huzi Üye
Benim gibi Antep'e gidi?-geli? yapsayd?n o zaman görürdün.
Kumral Ada Üye
Hakl?s?n ama izinli oldu?un bir günseninle Belk?s'a gidelim. Resimlerden harika görünüyor...
Huzi Üye
Kumral?m ne dü?ünüyorum biliyonmu; hani Admin abimin imza bölümünde, sitenin çet sayfas? olmad??? belirtiliyor ya; bu k?sm?n moderatörü her sabah kalkt???nda, muhakkak senle bana, beddua ediyordur.
Bak akl?ma çok güzel bir fikir geldi, Co?kun abimize söyleyelim; ikimiz için yeni bir bölüm açs?n ve orada kurtlar?m?z? dökelim, bu gidi?le senin yüzünden kovulaca??m, pardon kovulaca??z, geçenlerde bana; ismi önmeli de?il, zaten kendiside önemli de?il, bi tanesi özel mesaj çekmi?. Ne diyor biliyormusun?
''Hey, HUZEYFE...! derhal bu siteyi terk et'' ?yimi..? Ne dersin bu adama? Ha ben pek önemsemedim ama, yak?nda bu say? ço?alabilir. Bundan dolay? Co?kun abimiz elini çabuk tutsun.
https://www.karpuz.com/animated/animated_line_1 [Eksik eski medya kaydı]
Hamsi Üye
Belk?s da bal?k var m?
admin
Meslek: Ticaret
Yönetici
Gölde 1mt lik bal?kların çıkt???n? s?kça duyuyoruz. Birde önlem al?n?pta bal?k türleri ço?alt?lsa ve s?f?r a?lara yasak getirilse iyi olur.
Orhan Çelik Üye
Sevgili Admin; sıfır ağlara yasaklama gelirse bizim halimiz nice olur ? Bilmem televoleyi duydunuzmu,ben genelde televole kullanıyorum,onunla yakalamak daha kolay oluyor. Dur abi ekmeğimizle oynama :)
Bu arada mesire alanımız gittikçe güzelleşmeye başladı,artık orada bir piknik yaparız herhalde.
Orhan Çelik Üye
admin
Meslek: Ticaret
Yönetici
abi senin tuttuğun (satın aldığın tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-tongue-out [Eksik eski medya kaydı] ) balıkla bişey olmaz.
Benim anlatmak istediğimbaraj etrafında ağ atıp geçimini bu yolla sağlayan insanlaradır. Geçimini sağlamak için uğraşan insan başımın tacıdır. Fakat sıfır ağlarla 3 mt ara ile gölün etrafı, çay yatakları, yavrulama alanları donatılmış durumda. Buda balık türlerinin azalmasına neden olmaktadır.
En azından ağ genişliği ayarlansa....
Yavrulama mevsimlerinde avlanma yasak olsa ...
iyi olur diye düşünüyorum
Orhan Çelik Üye

Hah tamam şimdi anlaşıldı,ne bileyim abi,bir an korkuttun beni. :).
ottomanempire Üye
Orhan abi foruma girmedin girmedin bi girdin fırtına gibi girdin ayrıca hizmetleriniz için
Allah razı olsun
Orhan Çelik Üye
BELKIS MESİRE ALANI :

İlçemizden yaklaşık 13 km uzaklıkta olan,ve baraj gölünü tepeden seyreden Belkıs mesire alanı,hafta sonlarımızı geçirebileceğimiz uygun piknik alanlarından biridir.

Belkis mesire alanini görmenizi tavsiye ederim

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim