Değerli bir doktorumuz, bunu zaten biliyorsunuz. Bunun yanında kendini doğaya, özellikle detayları gözümüzden kaçan makro, yani küçük canlılar dünyasına adamış bir gönül insanı. Boş vakitlerini bu değerli uğraşa ayırmış. Fotoğraf çekmeyi seven özellikle doğa fotoğrafları çekmeyi seven insanlarla buluşmakta istiyor.
Ben bir defa kendisiyle dolaşmak imkanı buldum. Fakat hızına ve azmine yetişmenin imkanı yok. Eğer onla doğaya çıkacaksanız, spor ayakkabılarınız, eşofmanlarınız yanınızda olmalı, özelliklede kondisyonunuz iyi olmalı.
Teşekkürler doktorum, iyiki varsınız ve bu güzellikleri görüp tefekkür etmemizi sağlıyorsunuz.
ilgi gosteren herkese tesekurler; ozellikle Nizip'te cekilen fotograflari yukledim. aciklamalari Türkçe-Ingilizce-Latince olarak zaman buldukca yazacagim. sizler de eger bu canlilalrin yerel adlari varsa onlari ekleyerek katkida bulunabilirsiniz...
iyi gunler
Fatih çalışmlarınız gerçekten çok güzel. Yeni bir fotoğraf makinası alma arefesindeyim. Sizin makinanızı ve lenslerinizi merak ediyorum. Macroda hangi objektifi kullanıyorsunuz? Ve önerdiğiniz bir makina var mı? (benim almayı planladığım canon d400 yada canon 30d) Siz ne tavsiye edersiniz?
Çalışmlarınızda başarılar.
Bu resimler Dr.Fatih beyin sadece bir kaç karesinden ibaret,diğer kareleri de bekliyoruz onları da seyretmek bizleri bir hayli keyflendireceğinden eminim.....Ayrıca Dr.Fatih beyin uluslar arası sitede çok güzel kareleri var Nizip imizin tanıtımına büyük katkıları oluyor, oradan da takip ediyorum...Nizip imiz ve karelerine yurt dışındaki insanlardan da oldukça övgü ve tebrik alıyor,bizler de tebrik eder devamını bekleriz.....
herkese tekrar tesekurler....
artik isik yeterli tam zamani fotograf cekmek icin
daha pek cok guzelligi cekmek icin fotograf turalrina devam edecegim...
istekli ve niyetli arkadaslar ile birlikte aktivite yapmak icin admin'in onculugunu bekliyorum ;)
selamlar
dun daha once gormedigim bir kus turu ve tilki fotografi cekme sansim oldu ancak oldukca uzaktan ve yetersiz isik sartlarinda dusuk kalitede fotografladim :(
fakat yine de gormeye degerdi.....
selamlar
doktoruma teşekürler.ara sıra kendi çapımızda gezilerimiz oluyor görüşebilirsek birlikte ekip olarak çıkabiliriz...bilirsinizki grupla fotoğraf çekmelere gitmek daha güzel ve verimli geçiyor...
görüşmek umuduyla
Fatih Bey çalışmalarınızdan daha fazla sebeplenmek istiyoruz. Gerçekten Nizip.com üyeleri bir ara toplanarak hep beraber fotoğraf çekmeye çıkalım. Bence çok hoş olur....
evet yapilabilecek en iyi aktivitelerden biri de bu olsa gerek diye dusunuyorum...
plan yapilip belirli araliklarla bolge bolge gezilebilir...
fikirlere acigim
selamlar
bugün hava oldukça kapalı ve ışık yetersiz olmasına rağmen yine de fotoğraf çekmeye çıktım; galeriye yükledim...
gezecek, görecek ve çekecek çok şey var...
selamlar
Doğa fotoğrafları için başlıca görülecek yerler olarak benim saptayabildiğim:
1. Birecik Barajı çevresi
2. Karkamış Barajı çevresi
3. Hancağız Barajı çevresi
öneriyorum
organizasyon konusunda sayın admin görüşlerinizi bekliyorum
selamlar
evet öncelikle yırtıcı kuşları görmek istiyorum; şahin, atmaca, kartal türleri olduğunu gördüm, biliyorum ama henüz görüntüleme şansım olmadı malesef...
Evet epey yazdık ama hala bir aktivite yapamadik :(
havalar ısınınca daha da zor olcak sanki
sayın admin yine sen ve ben kaldık galiba ?
ner dersin
;)
selamlar
bu arada bilgi topladıkça türler konusunda bilgiler yazmaya da başladım
bir süre sonra galiba oldukça ciddi bir arşiv oluşacak Nizip ile ilgili
selamlar
ha bir de sevgili dostum:
fotograf çekmese bile sıkılmadan, beni gezdirip, ilçeyi tanıtan degerli insan acun27 yi unutmayalaım
ne zaman desem hep evet dedi ve bana eşlik etti
kendisine sonsuz teşekürler