YakisikliAntika;255138 wrote:Beyler kirmizi et belli bir yastan sonra sagligsa zararlidir.
Bence beyaz ete yonelin nedersiniz??????
Cık cık cık çok ayip tama yorum,kırk yılda birisini kuzu kesmeye ikna etmişiz! onuda şimdi kırmızı et zararlı diye iptal mı edeceğiz.Sonra biz Amerikalıların avrupalıların yediği etten yemiyoruz ki.Bizimkisi kuzu kuzu hiç bir şey olmaz korkma.:D:D:D
fsoyarik;255196 wrote:şimdi olmadı hido soğukmu çarptı seni
Yok asker arkadaşlarımla buluşacağım..dürüm partisi var. :o
Üst üste olursa Dürüm Çarpması olur..:eek::cool:
İtidalli davranmalıyım.. :(
Gelecek haftaya kadar anca midem dürümleri eritir. :p:confused:
MK paşa dan geldikten sonra 2 ay eritememiştim kuzuyu..;) O hesap yani;):D:)
xxhidayet;255197 wrote:Yok asker arkadaşlarımla buluşacağım..dürüm partisi var. :o Üst üste olursa Dürüm Çarpması olur..:eek::cool: İtidalli davranmalıyım.. :( Gelecek haftaya kadar anca midem dürümleri eritir. :p:confused: MK paşa dan geldikten sonra 2 ay eritememiştim kuzuyu..;) O hesap yani;):D:)
M.ENES;255150 wrote:Cık cık cık çok ayip tama yorum,kırk yılda birisini kuzu kesmeye ikna etmişiz! onuda şimdi kırmızı et zararlı diye iptal mı edeceğiz.Sonra biz Amerikalıların avrupalıların yediği etten yemiyoruz ki.Bizimkisi kuzu kuzu hiç bir şey olmaz korkma.:D:D:D
Abi bisey demedik sadece sagliginiz dusunerek bisey soyledim yani dikkat etmek lazim sayin ramazan abiye duyurulurr:D:D:D:D
YakisikliAntika;255244 wrote:Muslum abi yaslisiniz demedik ki sadece kirmizi eti fazla yememek lazim dedik:D:D:D:D
Yahu sende bir kırmızı et diye tutturdun gidiyorsun...Kardeşim bu et kırmızı bile değil pembe pembe.Karıştırma Amerikanın avrupanın kırmızı etiyle.Şifa bu şifa.:eek::D:p:D
M.ENES;255254 wrote:Yahu sende bir kırmızı et diye tutturdun gidiyorsun...Kardeşim bu et kırmızı bile değil pembe pembe.Karıştırma Amerikanın avrupanın kırmızı etiyle.Şifa bu şifa.:eek::D:p:D
Et ettir bunun avrupasi veya turkiyesi var mi?:D:D:D
Pembe et nasil oluyor anlamadim????:D:D:D:D
mustafasahin;255416 wrote:ramazan amca sen bunlara bakma seninle bir ara bir anlaşma yapalım istersen bir çüg köfte ile bu işi halllederiz :D:D
Ağam acı sen hele bir kenarda dur,karışma milletin işine a aa.:D:D:D
Adam ben kuzu kesecem diyor o kalkmış bu işi çiğ köfteye bağlayalım diyor...Sen siyeset okuyorsun belesin acep okul bitince nasıl olacaksın şimdiden merak ettim bak.:D:D:D