Genç Muhabbet
Resim kaynağı
Kurutalım, okula ıslak ıslak götürmeyelim
Resim kaynağı
Resim kaynağı
Bundan sonrası hayal gücünüze kalmış nereye isterseniz oraya yapıştyırıp gizleyinn
Resim kaynağı
Resim kaynağı
Sadece zekice hazırlandığı için burda yayınlanmıştır. hiç bir şekilde tavsiye edilmemektedir, veya özendirilmemektedir. Yapacağınız herşeyden siz sorumlusuz, köprüden atlayın desek atlayacak değilsiniz ya
ALINTIDIR ...
senin fotonu buraya koysaydın aleee daha güzel olcaktı ama gelecek sefere kalsın....
ben bu konuyu biliyordum ama benim konum aslında ilginç diil en ii resimlerdi.ama yinede kusura bakmayın.bidaha olmaz...
ILGINÇ BULDUGUNUZ FOTOGRAFLAR VE VİDEOLAR BURAYA:)
Görüntülenme: …
bir zamanlar kopya çekmek için sağa sola dönmekten boynumuz tututlurdu...
işte böle...
Resim kaynağı
işte böle...
teknoloji ile birlikte kopyada gelişti....
İşe yazıları bilgisayarda küçük küçük yazmakla başlıyoruz. “Arial 8pt”
bu resim küçültülmüştür. buraya tıklayarak gerçek boyutta görüntüleyebilirsiniz. orijinal boyut 641x480 ve büyüklüğü 51KB.Resim kaynağı
Resim kaynağı
Yazıcımızdan alalım kopyacıklarımızı
bu resim küçültülmüştür. buraya tıklayarak gerçek boyutta görüntüleyebilirsiniz. orijinal boyut 639x481 ve büyüklüğü 42KB.Resim kaynağı
Resim kaynağı
İşe yazıları bilgisayarda küçük küçük yazmakla başlıyoruz. “Arial 8pt”
bu resim küçültülmüştür. buraya tıklayarak gerçek boyutta görüntüleyebilirsiniz. orijinal boyut 641x480 ve büyüklüğü 51KB.
Yazıcımızdan alalım kopyacıklarımızı
bu resim küçültülmüştür. buraya tıklayarak gerçek boyutta görüntüleyebilirsiniz. orijinal boyut 639x481 ve büyüklüğü 42KB.
Şeffaf bir bantla yazılarımızın üzerini bantlıyoruz
bu resim küçültülmüştür. buraya tıklayarak gerçek boyutta görüntüleyebilirsiniz. orijinal boyut 639x477 ve büyüklüğü 36KB.Resim kaynağı
Kopyacıklarımızı kesiyoruz
bu resim küçültülmüştür. buraya tıklayarak gerçek boyutta görüntüleyebilirsiniz. orijinal boyut 638x477 ve büyüklüğü 40KB.Resim kaynağı
Bandı ıslatıp kağıttan ayırıyoruz
bu resim küçültülmüştür. buraya tıklayarak gerçek boyutta görüntüleyebilirsiniz. orijinal boyut 638x478 ve büyüklüğü 37KB.Resim kaynağı
bu resim küçültülmüştür. buraya tıklayarak gerçek boyutta görüntüleyebilirsiniz. orijinal boyut 639x480 ve büyüklüğü 43KB.Resim kaynağı
bu resim küçültülmüştür. buraya tıklayarak gerçek boyutta görüntüleyebilirsiniz. orijinal boyut 639x477 ve büyüklüğü 36KB.
Kopyacıklarımızı kesiyoruz
bu resim küçültülmüştür. buraya tıklayarak gerçek boyutta görüntüleyebilirsiniz. orijinal boyut 638x477 ve büyüklüğü 40KB.
Bandı ıslatıp kağıttan ayırıyoruz
bu resim küçültülmüştür. buraya tıklayarak gerçek boyutta görüntüleyebilirsiniz. orijinal boyut 638x478 ve büyüklüğü 37KB.
bu resim küçültülmüştür. buraya tıklayarak gerçek boyutta görüntüleyebilirsiniz. orijinal boyut 639x480 ve büyüklüğü 43KB.
Kurutalım, okula ıslak ıslak götürmeyelim
Bundan sonrası hayal gücünüze kalmış nereye isterseniz oraya yapıştyırıp gizleyinn
Sadece zekice hazırlandığı için burda yayınlanmıştır. hiç bir şekilde tavsiye edilmemektedir, veya özendirilmemektedir. Yapacağınız herşeyden siz sorumlusuz, köprüden atlayın desek atlayacak değilsiniz ya
bızde bunların bazılarını kullanıyoruz sınavlarda gerek oluyor
https://web.omnisturk.com/webar/hareket/gozler/eye003 [Eksik eski medya kaydı]
ALINTIDIR ...
gerçekten de harika bu fotoğraflar...
yapanın da fotografı cekeninde ellerine sağlık
gökhan paylaşımın için sağol valla bugünlerde beni en çok güldüren cem uzan oluyor:)
çok güzel estetik olarakk...ayrıca ibrahim abi de ayı elinde tuttuğu bi fotoğrafı var o da çok güzel...:))
gerçekten çok güzel resimler...çeken işi biliyomuş.bunları sitemize getirip renklendirdiğin için tşk ler columbarium...
rica ederim :)
paylaşım için tşkler.Ama forumları tam aramıyorsun bununla ilgili konumuz var araştırma yapmadan konu açarsan silmek yada birleştirmek zorundayız.
ehh idare eder biraz amatör olmuş ama...:D
FOTOĞRAFLARI GÖREMEDİM AMA GERCEKTEN DE GÜZEL OLMUŞ TŞK:)
fotoğrafları neden görmüyon alicik, :)
sayfanın üstünde görünüyor
sayfanın üstünde görünüyor
Batan Güneş fotoğrafı çok çarpıcı olmuş. Benzer bir tane çekmek isterim.
Bukonuyu diğeri ile birleştirelim arkadaşlar.
Bukonuyu diğeri ile birleştirelim arkadaşlar.
a_Lee;77209 wrote:FOTOĞRAFLARI GÖREMEDİM AMA GERCEKTEN DE GÜZEL OLMUŞ TŞK:)
senin fotonu buraya koysaydın aleee daha güzel olcaktı ama gelecek sefere kalsın....
HakanSahin;76991 wrote:paylaşım için tşkler.Ama forumları tam aramıyorsun bununla ilgili konumuz var araştırma yapmadan konu açarsan silmek yada birleştirmek zorundayız.
ben bu konuyu biliyordum ama benim konum aslında ilginç diil en ii resimlerdi.ama yinede kusura bakmayın.bidaha olmaz...
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.