M.ENES;229150 wrote:Evim başıma yıkıldı.Kaç zamandır bu gemi turlu kahvaltıı bekliyordum ki 23 Mayısta kayınbirader iki çocuğunu sünnet ettirecek.Bursa Hayat Lokantasında yemekli cemiyet yapacak,bendeki şansın talihin......
müslüm akpek;229153 wrote:Sende şans olsa zaten Bursa'ya yerleşmezdin.
Vallahi doğru söylüyorsun...Babam çok ısrar etti, ya Antebe gidelim yada İstanbula gidelim diye. Biz büyük sözü dinlemedik.Çok yanlış yapmışız Bursaya gelmekle çok.:cool:
M.ENES;229156 wrote:Vallahi doğru söylüyorsun...Babam çok ısrar etti, ya Antebe gidelim yada İstanbula gidelim diye. Biz büyük sözü dinlemedik.Çok yanlış yapmışız Bursaya gelmekle çok.:cool:
müslüm akpek;229608 wrote:Artık mutlu olduğun yere gel,doyduğun yere değil, nasıl olsa bir tas çorba bulunur.
Müslüm abi malüm ben devlet memuruyum Allah bereket versin maaşımda fena değil, benim geçimle ilgili bir sorunum yok.Ama işte bir düzen kurulmuş onu bozmak kolay değil.:)
İstanbul Nizipliler Derneği geleneksel kahvaltısı, yönetim kurulu üyemiz Eczacı Erol Nizipli katkıları ile 23 Mayıs 2010 pazar günü saat: 10.00- 15.00 arası İstanbul boğazında Tekne Turu şeklinde yapılacaktır. Kahvaltı, yaza giriş etkinliği kapsamında, misafirlere nohut dürümü, ciğer kebabı, katmer ve nizip marulu ikramı yapılacaktır.
Kahvaltımıza katılacak misafirlerden Anadolu yakasında oturanlar saat: 10.00'da Beylebeyi, Avrupa yakasında oturanlar Beşiktaş iskelesinden tekneye alınarak 5 saatlik gezi başlayacaktır. 5 saat boyunca boğazın eşsiz güzelliği dolaşılarak görsel şölen yanında nostaljik sohbet ve kaynaşma sağlanacaktır.Gezi bitimi yine bu iki iskeleden dağılım yapılacaktır.Toplantıya katılacakların, katılacağını yönetime bildirimde bulunmaları gerekmektedir.
Bu kahvaltı için bütün hazırlıklar tamam, 5 saat sürecek bu Boğazdaki tekne turunda sabah kahvaltısından sonra süre uzadığından öğleden sonra da, Sucuk ekmek veya tavuk pirzola, sıcak ve soğuk içecek ikramı yapılacak. Popstar Adnan'da yöresel şarkıları ile eşlik edecek. Süpriz katılımcılar beklenmekte ve katılımcıların keyif alacağı bir Kahvaltı yaşatılacaktır.
Mehmet ben gelecektim ama aynı gün kayınbiraderimin iki oğlunun sünnet cemiyeti var.Yoksa kaç aydır İstanbula gelmeyi bu gezi için erteliyordum.Artık başka sefere.Sen dönüşte Bursaya gel misafirim ol.