Genç Muhabbet

Yasakçı zihniyet

Görüntülenme: …

simon27 Üye
Yazdığım basit bir yazıyı bile yayınlamaktan aciz olan bir basit yerel web sayfası. Çok üzüldüm yasakçı zihniyetler heryerde var ve eleştirilere gelemiyorlar. Açık olun ve herkes eleştirile bilsin. Düşünce özğürlüğü barış ve demokrasi için savaşın. Yazık bu site kurcularına ki yasakcı bir zihniyetin ardından gidiyor çok yazık çok....
mehmet karakaş Üye
Simon 27,bu siteye yazdığın 2.mesaj.Diğer mesajıda akevlerdeki mozik konusuna yazmışsın ve mesaj onaylanmış.
mustafasahin Üye
simon27;223216 wrote:Yazdığım basit bir yazıyı bile yayınlamaktan aciz olan bir basit yerel web sayfası. Çok üzüldüm yasakçı zihniyetler heryerde var ve eleştirilere gelemiyorlar. Açık olun ve herkes eleştirile bilsin. Düşünce özğürlüğü barış ve demokrasi için savaşın. Yazık bu site kurcularına ki yasakcı bir zihniyetin ardından gidiyor çok yazık çok....
biz memnunuz kardeşim beğenene kapımız her zamn açık
vedatakkas Üye
mavi_şahin;223245 wrote:biz memnunuz kardeşim beğenene kapımız her zamn açık

Unutmaki bu silinen senin yazdıklarında olabilirdi.İllaki cevap yazmak için konuya giriş yapma.
Ne yazıldığını yada neden silindiğini bilmiyoruz:)
Siteyi rencide edici,küfür vs. içeren bir konu değilse,sırf adminin düşüncesine ters diye bir konunun silineceğine de ihtimal vermek istemiyorum.
Biz memnunun diyeceğine ,sadece kendi fikrini yazarsan daha doğru olur.
Bu site her fikre ve her düşünceye açık olmalıdır.
müslüm akpek Üye
simon27;223216 wrote:Yazdığım basit bir yazıyı bile yayınlamaktan aciz olan bir basit yerel web sayfası. Çok üzüldüm yasakçı zihniyetler heryerde var ve eleştirilere gelemiyorlar. Açık olun ve herkes eleştirile bilsin. Düşünce özğürlüğü barış ve demokrasi için savaşın. Yazık bu site kurcularına ki yasakcı bir zihniyetin ardından gidiyor çok yazık çok....

Kardeşim ne yazmıştın ki bana özelden gönderebilirmisin.
ziya_eren27 Üye
vedatakkas;223251 wrote: Biz memnunun diyeceğine ,sadece kendi fikrini yazarsan daha doğru olur.

vedat abi dogru diyorsun her fikre ve görüşe acık olmalıdır..
üyenin birisi siyasi görüşünü yazdı ve yetkili biri aynen şu cevapı verdi, birdaha o partiyi övecek bir kelime bu siteye yazma sence ne kadar dogru buu..?
yani fikir görüş varmı yokmu sitede...?

not: isim vermedim vermekte istemedim kendilerini biliyorlardır...
admin
Meslek: Ticaret
Yönetici
silinen mesajı vs yok.
Polemik yaratmak için girmiş mesaj atmış çıkmış.
profil ayarlarından konularına bakabilirsiniz.
Bölüm sorumlusu herhangi bir arkadaş silinen mesajı varmı yokmu görebilir.
vedat bey admin haricinde bu sitede, mesaj onaylama yetkisine sahip 30 kadar arkadaş var.
neden önce beni hedef gösterdiğiniz konusunu anlamakta zorlanıyorum.
mustafasahin Üye
vedatakkas;223251 wrote:Unutmaki bu silinen senin yazdıklarında olabilirdi.İllaki cevap yazmak için konuya giriş yapma.
Ne yazıldığını yada neden silindiğini bilmiyoruz:)
Siteyi rencide edici,küfür vs. içeren bir konu değilse,sırf adminin düşüncesine ters diye bir konunun silineceğine de ihtimal vermek istemiyorum.
Biz memnunun diyeceğine ,sadece kendi fikrini yazarsan daha doğru olur.

akif abim gerekeni yazmış bende aynı düşünceyle hareket etmiştim ortada 2 tane mesaj var silinene felan da görünmüyor işte kesin siteyi sevmeyen bir kişi amacı polemik yaratmak
bozuşak Üye
simon27;223216 wrote:Düşünce özğürlüğü barış ve demokrasi için savaşın. Yazık bu site kurcularına ki yasakcı bir zihniyetin ardından gidiyor çok yazık çok....

Simon27;
Ben sitede yönetici falan değilim ama olsam sizin bu yazınızı bile yayınlamaz silerdim, yasakçı zihniyetten bahsediyorsunuz....
1- Rumuzunuz veya isminiz bir kere Türk ve Müslüman ismi değil bu sitede ne arıyorsunuz?
2- BARIŞ ve Demokrasiden bahsederken aynı cümle içerisinde SAVAŞ tan bahsediyorsunuz bu ne yaman çelişki...
3- Bu site öncelikle adından belli olduğu gibi Niziple ilgili bir site bir propaganda sitesi, siyasi yayın yapan bir site değil. Nizip için bir fidan da sen dikeceksen gel buyur yok propaganda yapacaksan güle güle...
4- Bu site her ne kadar Nizip sitesi ise de vatanına, milletine, dinine bağlı bir site ve bunlara zarar verecek bölücü zihniyete kişilere elbetteki yer yok .
Maksadın ne ise açıkça yaz site yönetimi de sana karşı tavrını ona göre alsın. Bu sitenin yönetim kadrosunun elbetteki hukuki sorumlulukları ve üyelerine karşı yetkileri var saygılı olacaksan buyur yoksa yoluna....
müslüm akpek Üye
İyide üyelik onayı ve siteye yeni üye olanların hani mesajları bir müddet denetleniyordu, bu vatandaş nasıl hemen üye olup anında konu açıyor ve anında mesaj yazabiliyor. Yoksa bu uygulama kalktı mı?
mehmet karakaş Üye
müslüm akpek;223293 wrote:İyide üyelik onayı ve siteye yeni üye olanların hani mesajları bir müddet denetleniyordu, bu vatandaş nasıl hemen üye olup anında konu açıyor ve anında mesaj yazabiliyor. Yoksa bu uygulama kalktı mı?

Kalkmadı.Mesaj denetimde bekliyordu ben onayladım.
yuksel_fb Üye

Nizip.com Basit yerel bir web sayfası değil.Yasakçı bir zihniyetide yok.Eleştirilerede her daim açık ancak SEVİYELİ olundukça.Düşünce özgürlüğü barış ve demokrasi içinde savaşılmaz mücadele edilir.Site kurucularıda Başta Mehmet Akpek olmak üzere A dan Z 'ye çok değerli insanlar.Sana tavsiyem siteye bakış açını değiştirerek girmen
..

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim