sakallı agzı sulandı şimdi ne yapacagız hakkı geçti herzaman beklerim başımda yerin var Bak bak yegenime hizmet etmekten uyuklayıp geziyorsun yorum yalanmı Altını bagla Mamasını ısıt kucagında gezdir Nenini çal sen heheeeeeeeeeeeeeee Selamlar
M.ENES;219483 wrote:Yok abi! Ben ne bileyim böyle marifetleride varmış.:)
Artık elimizden kurtulamaz, eğer döner makinasını getirmezse ben buradan alırım bir tane yine yaptırırız,benim iş yerinin olduğu yerde bunlardan satıyorlar.
Anlaşıldı, bundan sonraki toplantı ister Bursa da İsterse İstanbulda olsun döner partisi olur heralde.Bak şimdi aklıma geldi bu Tarhan cezalı değilmi cezasını dönerle çeksin.He he he nasıl fikir ama.
M.ENES;219490 wrote:Anlaşıldı, bundan sonraki toplantı ister Bursa da İsterse İstanbulda olsun döner partisi olur heralde.Bak şimdi aklıma geldi bu Tarhan cezalı değilmi cezasını dönerle çeksin.He he he nasıl fikir ama.
müslüm akpek;219556 wrote:Hele şükür kabul etti, Ramazan ne zaman döneceksin İstanbul'a yuvana:D
Nizip'te yaptığımız çalışmayı Üniversiteye onaylatmaya geldim.pazartesinden beri istanbuldayım.önümüzdeki hafta Nizip'e tekrar dönecegim...siz beni unutun...marta kadar izinliyim. :)
sevgili orhan yazın gelince ibo oglanın kurbanını burada kessin hem ormanda döner yaparız hemde kamp kurarız sıcak su deniz ormanlık alanlar yeşillik derede balık keyfi Huzeyfeyide al gelin inşallah Selamlar