Güngörende Nizipliler

Güngören nizipliler derneği geleneksel yemeği yapıldı

Görüntülenme: …

müslüm akpek Üye
Güngören nizipliler derneği geleneksel yemeği yapıldı

Güngören Nizipliler Derneğinin verdiği yemek İstanbul'da çok büyük bir katılımla yapıldı, davetiyelerin günler önce bitmesi, bazı Niziplilerin katılmalarını engelledi, katılamayanlar çok şey kaçırdı, bundan sonraki yemeklerin daha büyük mekanlarda yapılması zorunlu hale geldi.

Güngören Nizipliler derneği Başkanı Sayın Ali AĞIR'ın büyük katkılarıyla gerçekleşen yemeğimize yönetim kurulu hazır bulundu, misafirlerin memnuniyeti için gösterdikleri çaba takdire şayandı, herkesle tek tek ilgilendiler, hepsine teşekkür ederiz.

Davetimize,
Güngören Nizipliler Derneği Onursal Başkanı Sayın Aydın ERBAY
Avrupa yakası Gaziantepliler derneği başkanı Sayın Necati GÖKSU
İstanbul Gaziantepliler derneği başkanı Sayın Mehmet GÜÇTEKİN
Gaziantepliler dernekleri ferderasyon başkanı Sayın İnal AYDINOĞLU
İstanbul İslahiyeliler dernek başkanı Sayın Yusuf AĞAKUŞ
İstanbul Baraklılar dernek başkanı Sayın Mehmet ÇAKIR
Nizipli olan 3 değerli savcımız
İstanbul Vergi Denetim müdürü Sayın Bülent Sarıgül
Sayın Mehmet Yakar
Eski Nizipliler derneği Başkanı Sayın Faruk Kahraman
Sayın Mustafa Alagöz,
Eski emniyet Müdürü Sayın Baki Bey.

Daha adını hatırlayamadığım onlarca değerli iş adamımız ve bürokratımız geceye şeref verdiler.

Katılan Sanatçılarımız,

Burhan ATİK Gecenin organizatörü, Sesiyle de bizi büyüledi kendisine çok teşekkür ederiz,
Mehmet YAKAR Bizi gerçekten yaktı, söylediği yöremizin türkü ve şarkılarıyla bizi aldı götürdü Nizip'e,
Pop Starda Birinci Olan Gelecekleri çok parlak pırlanta evlatlarımız:
Adnan ORHAN,
İhsan GÜVENÇ,
Murat Şanlı,

Süleyman kardeşimiz Gaziantep'ten gelerek bizi şereflendirdi, kendisi sıra gecelerinin vaz geçilmezidir, çok teşekkür ederiz.

İsmail SEÇKİN, o ne ses öyle İsmail kardeşimizi her gecemizde aramızda görmek isteriz.

Gecenin yiyeceklerine katkıda bulunanlar :

Seyidoğlundan Baklava ama ne baklava tadı damağımızda kaldı utanmasak kalanları toplayıp eve götürecektik, ustamın ellerine sağlık.

Baklavacı Samet usta, Samet KARAYILAN Nizip'in meşhur kahkelerini İstanbul'da yaparak hemşerilerini bir nebzede olsa Nizip hasretinden kurtarıyor, geceye gönderdiği kahkelere bayıldık ustamın ellerine sağlık.

Oktay CANKESEN , meşhur Antep Sofrası, geceye çiğköfteyle katılmıştı, nizip damak tadında yapılan bu çiğköftenin tadı damağımızda kaldı, yapan ustamın ellerine sağlık.

Gecede yapılan konuşmaların ana teması birlik beraberlik üzerineydi, yıllardır Gazianteplileri bir araya toplamaya çalışan önder insanlar bunu en sonunda başardılar, şu an Gaziantepliler dernek federsyon başkanımızın bu konudaki çabaları takdire şayandır, federasyon başkan Sayın İnal Aydınoğlu'nun yaptığı konuşma herkesi etkiledi, aynı temayı işleyen Onursal Başkanımız Aydın Erbay, Nizip'lilerin artık hasetliği ve dedikoduyu bir kenara bırakarak kenetlendiğini İstanbul'da bundan böyle her yerde sesimizin duyurulacağı ve yerel yönetimlerde söz sahibi olacağımızı vurguladı, hepsine sonsuz teşekkür ederiz.

GECEDE TEK DİKKATİ ÇEKEN OLUMSUZLUK SÖZ VERMELERİNE RAĞMEN GECEYE KATILMAYAN SİYASİLERDİ, kendi yorumumu söylüyorum SİYASİLERİN GECEYE KATILMAMALARI DAHA ÖNCE SÖZ VERİLEN DERNEK BİNASI ALIMI, AMA BURADAN HEPSİNE SÖYLÜYORUM DERNEK BİNASINI ÜYELER KENDİ ARALARINDA ALACAKLARDIR BU KONUDA KİMSEYE YÜK OLMAYACAĞIMIZ, BELKİ BİRAZ ZAMAN ALACAK AMA DERNEK BAŞKANIMIZ SAYIN ALİ AĞIR, İNANIYORUM Kİ BUNU DA BAŞARACAKTIR.

Ben resim çekemedim ama yüzlerce resim çekildi yavaş yavaş onlarıda burada yayınlayacağız.
xxhidayet Üye
Her şey Dostuk ve kardeşlik çerçevesi içindeki; Nizibimizin geleceği için...

Emeği geçenlere, yürekten en içten teşekkürler....
müslüm akpek Üye
Oktay'ın gönderdiği bir kaç resim.
Cali Üye
Kalbur üstü simalar gorüyorum, yokmuydu firinci kebapci Bakkal felan?
müslüm akpek Üye
CumaLi Budak;219518 wrote:Kalbur üstü simalar gorüyorum, yokmuydu firinci kebapci Bakkal felan?

Cumali kalbur üstü adamlar gelmedi, bu gördüklerin mütevazı Nizip aşığı insanlar.
M.KÜÇÜK Üye
Maşşallah yorum maşşallah,bak özendim şimdi.
müslüm akpek Üye
M.ENES;219567 wrote:Maşşallah yorum maşşallah,bak özendim şimdi.

Mahmut gerçekten çok güzel geçti, herşey mükemmeldi, birtek geleceğim deyipte gelmeyen siyasiler vardı onlarıda Niziplilere havale ediyorum.
felsefefe Üye
Uzun soluklu çalışmaları
bir gün veya bir toplantıda değerlendirmemek lazım.
Kahvaltıya Ankaradan kalkıp gelen Mehmet Sarı Beyefendi katılmıştı.
Burada da kendisine düşen desteği esrgemeyeceğini zaten söylemişti.
Yakın tarihli iki toplantı oldu.
Ancak birine katılmak diğer işleri de olanlar için
yine de bir onur olmalı.

Sayın Mehmet Sarı her zaman Niziplilerin zaten yanında.
Türkiye sıkıntılı bir döneme tekrar girdi.
Meclis çalışmaları ve toplantılar fazlaydı.
Yine Sayın Belediye Başkanımız da
doğal olarak zaten Nizlilere ait ne kadar dernek varsa yardımlarını elbette esirgemez.
Ama bir toplantıda veya süreçte
söylenen yapılmadı diye
genele alıp yazmak doğru değil.

Daha önümüzde uzun zamanlar var.
Nice toplantılar var.
Zaten amaç İstanbulda yaşayan Niziplilerin bir araya gelmesi.
Bu da iyi kötü başarılıyor.
Eskikler elbete olur.
Ben dernek toplantılarının
para mükabili yapılmasına karşıyım.

Bu yanlış bir olay.
Dernek iki önemli toplantısında da herkesten para alma çalışmasına girdi.
Yine mesaj uygulamasıda para mükabili yapılmakta
duyduğuğum kadarıyla
Bu da yanlış bir olay.
Bu işi daha sosyal yapmak lazım.
Bu şekilde olması beni rahatsız ediyor.
müslüm akpek Üye
Osman derneklerin başka geliri olmaz, aidatlardan bağışlardan yada düzenlenen etkinliklerden gelir sağlanır, başka bir yöntem varsa söyle ben bilmiyorum.

Siyasilerden bahsederken, söz verip gelmeyenlerden bahsediyorum, Sayın Mehmet SARI her zaman üstüne düşeni fazlasıyla yaptı ve yapıyorda, aldığı oyların hakkını veren tek milletvekilmiz, her zaman Nizip'linin yanında olmuştur, kendisine buradan tekrar teşekkür ederim.

Bu yemekte davetiyeler adam başına 50TL di, Piramitle de 35 TL ye anlaşılmış, zaten yemeğe katkıları olan bir çok insan var bunlardan biride OKTAY CANKESEN, daha nasıl yapılabilir ki, o yediğimiz yemeği başka yerde 100 tl ye yiyemezdik, sende bir akşam dışarda yemek yediğini farzet, ne var bunda anlamadım, bu dernek yaşamalı, yaşatılmalıdır, İstanbul da başka derneğimiz kalmadı.
vedatakkas Üye
müslüm akpek;219569 wrote:Mahmut gerçekten çok güzel geçti, herşey mükemmeldi, birtek geleceğim deyipte gelmeyen siyasiler vardı onlarıda Niziplilere havale ediyorum.
MÜSLÜM KARDEŞ,GELİRİM DEYİPTE GELMEYENLERE,ÇOK KÖTÜ TAKMIŞSIN:)
HAKSIZ DA SAYILMAZSIN,AMA NEYSE.GELELİM GECEYE,ANLATTIKLARIN VE RESİMLERE BAKILIRSA ÇOK MUHTEŞEM GEÇMİŞ.
HAZIRLAYANLARIN ELLERİNE KOLLARINA SAĞLIK,GELEN VE DESTEK VERENLERİN DE AYAKLARINA VE YÜREKLERİNE SAĞLIK.
BEN BU ARALAR BİRAZ YOĞUNUM VE PEK SIK GİREMİYORUM SİTEYE,BU YÜZDEN HABERİM OLMADI,ANCAK,BANA BİR TELEFON AÇABİLİRDİN:mad:
MÜSAİT İSEM MUHAKKAK GELMEK İSTERDİM,MALUM BU GİBİ GECELER SENEDE BİR GÜN OLUYOR.SELAMLAR.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim