Gurbetten Duyurular Etkinlikler

Nizip imam-hatip lisesi’nde lahmacun günü

Görüntülenme: …

mehmetnezirg Üye
Nizip İmam-Hatip Lisesi her yıl olduğu gibi, bu yıl da bayramlaşma programı düzenliyor.
Geleneksel olarak tam 13 yıldır yapılan Bayramlaşma Programı, bu yıl da, Kurban Bayramının üçüncü günü olan 29 Kasım Pazar günü, saat 10’da gerçekleşecektir.
Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Nizip’te çok güzel bir gelenek olarak devam eden bayramlaşma günümüz bu yıl da okulumuz Konferans Salonunda yapılacaktır. Kimseye özel bir davetiyenin gönderilmediği, herkesin davetli olduğu program, hasret gidermek, bayramlaşmak, hayır duada bulunmak açısından önem kazanmaktadır.
İmam-Hatip Lisesi’nde bir gün bile olsa okuyan veya okuma imkânı bulamayıp da kendini gönüldaş olarak kabul eden herkes, bayramın üçüncü günü yapılacak buluşmaya davetlidir.
İmam-Hatip camiası olarak, Kurban Bayramının, ilçemize, ülkemize, İslam âlemine ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan temenni ederiz.”
ZEUGMA-İNFİLAK Üye
İmam_Hatipli olmak ne güzel.Allah yolunuzu açık etsin.Başarılarınızın devamı gelsin.SELAM ve DUA İLE.Tüm Niziplilerin Kurban Bayramı Mübarek olsun.
Ramazan Tarhan Üye
İnşaallah lahmacunlar sarmısaklıdır.misafir olarak katılmayı düşüniyorum...birçok eski dostu görme fırsatım olacak...güzel bir organizasyon olur inşaallah...var mı başka bu tip yemekli buluşmalar...ticaret lisesi meslek lisesi nizip lisesi....:)
M.KÜÇÜK Üye
Ramazan Tarhan;217509 wrote:İnşaallah lahmacunlar sarmısaklıdır.misafir olarak katılmayı düşüniyorum...birçok eski dostu görme fırsatım olacak...güzel bir organizasyon olur inşaallah...var mı başka bu tip yemekli buluşmalar...ticaret lisesi meslek lisesi nizip lisesi....:)
Eyvallah yorum burayadamı atladın:D
müslüm akpek Üye
Ramazan İmam Hatip'in önündeki kaldırımları ölçecekmiş te gelmişken bir lahmacunda ben götüreyim demiş, yanlış anlama Mahmut.
musaeken Üye
Nezir hocama ve fedakar imam hatip camiasına teşekkürler.13 yıldır binbir zorlukla bu geleneği devam ettiriyorlar.Umarım bu yıl siyasi angajmanlardan uzak,mekanın masuniyetine yakışır bir kutlama olur.Orada olmaya çalışacağım.Bayramınız mübarek olsun.
müslüm akpek Üye
Musa siyasi angajman derken neyi kastediyorsun biraz açıklarmısınız.
musaeken Üye
müslüm akpek;217704 wrote:Musa siyasi angajman derken neyi kastediyorsun biraz açıklarmısınız.
yani konuşma ve sunumlarda ağırlık siyasi şahsiyetler veya milletvekili vb.olmamalı,asıl isimsiz kahramanlar öne alınmalı,imam hatipli olmanın anlamı,önemi,tarihsel gelişimi vb.konular işlenmeli.Fazla da açık etmek istemiyorum.Müslüm abi,sen anlarsın yahu!iyi bayramlar.
davutozgul Üye
Ben mezunlar buluşmasına telefonla katılıp tebrik ettim.bu arada bütün dostların bayramını da en içten dileklerimle tebrik ediyorum.selamlar
müslüm akpek Üye
Davut hocam gerçekten çok düşüncelisiniz, İstanbul'dan kaç kişi aradı acaba, arkadaşlarını.
davutozgul Üye
Can Müslümüm!
Şunun şurasında bir sabah uyanmayacağımızı düşünenler olarak,bu fani dünyada kalıcı olan neyi bırakabiliriz ki?! Hani ölen adam vasiyet olarak; ayağına bir çorap giydirilmesini vasiyet eder de kimsecikler giydiremez!Evladı da üzülür babamın vasiyetini yapamadım diye!Ne var ki;sonradan anlar mesajın derinliğini.Bir çorap dahi götüremiyoruz işte!Gerisini biz düşünelim.
Üzerinde yüreğinden başka muska taşımayan tüm delilere selam olsun ve bayramımız mübarek olsun.selamlar
Ramazan Tarhan Üye
Katılımın yüksek olduğu bir buluşmaydı.Eski dostları görmek beni son derece memnun etti.bu organizasyonların devem etmesi dileği ile tüm imamhatipli kardeşlerimi tebrik ediyorum.
N.bilal Üye
maşallah yaw aslında nizip'e bir lahmacuncular dernegimi kursak napsak:)

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim