hukuki sorularınız ve sorunlarınız olursa memnuniyetle yazabilirsiniz. konuşup tartışabiliriz.bu çalışma site üyelerimize hizmet amaçlı olup hiçbir ticari kaygı taşımamaktadır. site yöneticileri de uygun görürse hukuki danışmalarınız bu bölümde tarafımdan yanıtlanacaktır. Av. ZEKERİYA TEPEDELEN
018_Sizden Gelenler
hukuk
kutlarım sayin avukatım.
SAYIN AHMET AKSOY HOCAM HUKUK BÖLÜMÜNÜ EKLEYİP BU YAZIYI O BAŞLIĞAEKLERSENİZ SEVİNİRİM.TEKNK BLGİM YOK. SLM .TEŞEKKÜRLER.
tabi k,sayin admin bu konuyu gerekli yere taşıyacaktır.
Bunu siz ayrı bir bölüm olarak istiyorsanız galiba...
Bunun için bu gün gidip admin abinin bir çayını içip ona iletmeniz gerekiyor sitede bunu yapacak tek yetki onda...
evet,gökhancığım.selamlar
GÖKHAN BEY ayrı bir bölüm veya benzer bir yer olan bilene sor bölümünde bir başlık. sanırım admin mesajı almıştır.slm.
sayın admin mesajım yeterli değilse çay içmeye gelebilirim..
bence gereken hemen yapılacak..
Sn.Avukatım ilginize teşekkür ederiz. Çok güzel bir düşünce. Ayrı bir bölüm açıp alakanıza sunuyorum. Müsaid oldukça özellikle tüketici ve internet konularında başlık açabilirseniz. Zaman içerisinde sorularda gelecektir.
sevgili admin ,özellikle teşekkür ederim.
tabi ki,sayin avukat ta da
TEŞEKKÜRLER ADMİN. SAĞOLUN AHMET BEY..
HUKUK BÖLÜMÜ HAYIRLI OLSUN ,UMARIM AMACINA ULAŞIR.SEBEB OLANLARA TEŞEKKÜRLER.
sağolun musa bey
Sayın Kılıçbalığından Allah razı olsun. Bu bölümün insanların bilinçlendirilmesi açısından çok faydalı olacağına eminim. Nizip.com’ a hayırlı olsun....
sayın avukatım hayırlı ugurlu olsun
ABİ GEÇEN GÜN SİTEYE BANKALARIN KART AİDATI KESİNTİLERİ İLE İLGİLİ BİR KONU ATMIŞTIM.SANIRIM BİR MAHKEME BANKANIN BU UYGULAMASINI HAKSIZ BULMUŞ.BİNLERCE MAĞDUR BU HAKLARINI NASIL GERİ ALACAK?.MAHKEME KARAR NE KADAR BAĞLAYICIDIR?..NELER YAPMAMIZ GEREKİR.? BİZİ AYDINLATIRSANIZ ÇOK MEMNUN OLURUM..AYRICA BU BÖLÜM ÖNEMLİ BİR BOŞLUĞU DOLDURACAĞA BENZER.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER....
öncelikle tebrik eden arkadaşlara ve soru yönelten ahmeteker kardeşime teşekkürler.bankaların haksız uygulamasına mahkeme dur dedi. ancak bu konuda herkesin kendi hakkını ayrı bir dava ile araması gerekmektedir. kazanılan dava örnek gösterilerek bankalara geri ödeme için müracaat edilebilir. olumsuz olursa ki olumsuz karşılanacaktır. bu durumda dava yoluna gidilecektir.ancak şunu da eklemeden geçmeyelim. bilinçli tüketiciler olarak bu konuda öncelikle kart parası almayan bankalarla çalışmak ,kart parası uygulayan bankalardaki kartları iptal ettirmek en doğru çözüm olacaktır.selamlar.
Hiç kullanmadınızsa, telefon edip kart ücretimi iade edin kartımı iptal edin diyebiliyorsunuz. Kullandınızsa mahkeme açılması gerektiğini ve iade alınabileceğini buradan öğreniyorum
Sitemiz için farklı ve önemli bir alan daha açılmış oldu. Bu konuda kendisinin birikimine güvendiğimiz çalışkan arkadaşımız sayın kılıçbalığı gerken hassasiyete sahiptir. Sitemize ve size hayırlı olsun Kılıçbalığı kardeş.
"Sizin en hayırlınız, insanlara en faydalı olanınızdır" ifadesine muhatab olan Sayın Zeyekeriya beyi kutluyorum.
tşk.seyit başkan ve ih.erdoğan hocam. tüketici hakları ile ilgili formumuz da devam ediyor.yeni bir formumuz açılıyor. NİZİPTE İŞÇİ HAKLARI NE DURUMDA?
bu köşenin açilmasi çok ii olmuştur.cocukları koruma derneğinde gösterdığınız üstün çabalardan sonra buradada heyırlı işler yapacağınize inanıyorum sayın kıliçbaliği.avukat olarak çok yararlı olabilirsiniz bizlere.
Sayın Zekeriya bey. Sizi tebrik etmek yetmiyor. sizin dualara gark olmanız lazım. Sizi tanıyan biri olarak, gerçekten çok hayır sever biri olduğunuzu biliyorum. Allah yaptığınız bütün işlerde size ve eşinize güç kuvvet versin. İnşallah yolunuz hep açık ve hayırlı olur. Dualarımız sizinle.
sayın avukatım bir tanıdığın kamyonu var bağkur yatıramıyor fakat bu insan ssk lı olarak prim ödüyor bu yatırdığı ssk primi boşa gitti diyorlar bu prim alacacığı ssk dan nasıl tahsil edebilir..
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.