Müsü kim müso kim anlayamadım.
Site ve Üyeler Hakkında
Aramıza girme o beni ben onu gayet iyi anlıyoruz.:D
Aynen..:p:p:p
Merak etme ben polise el kaldırmam, ama kişisel olarak bazı polislere acaip kinim var, bir sürü masum insanı sakat bıraktılar, bunların hesabını da verecekler.
Muhtelif Sohbetler / Tartışmalar
Görüntülenme: …
Hayır ben niye şaytan olsum ki?!..:(
Zaten işsizim. :(:(:(
Anlayamamışsın karikatürü dikkatli bak:oxxhidayet;258119 wrote:Hayır ben niye şaytan olsum ki?!..:(
Sende git belki aranız düzelir:Dmüslüm akpek;259207 wrote:Şimdiden allah kabul etsin.
M.ENES;259229 wrote:Sende git belki aranız düzelir:D
Aramıza girme o beni ben onu gayet iyi anlıyoruz.:D
Mustafa hediye et birine, ben olsam bir ihtiyaç sahibine bağışlardım.
O da olur aslında ;)
Mustafa duymamazlıktan geldi:D
müslüm akpek;261350 wrote:Mustafa duymamazlıktan geldi:D
Aynen..:p:p:p
Nizipte, ev kirası 550 vışşş.Ben Bursada şehrin merkezinde oturuyorum merkezi sistem kaloriferli ev 450 TL...Bu ne ya Uçmuş oralarda.
Taze fıstık hala varmı ki.
evet
Zamanı geçmedimi bunun yahu 10. aya geldik.
Fıstık çok bu sene ve Suriyeden de geliyor. Daha toplanamamış ürünler var.
Fakat bu hafta biter sanıyorum.
Fakat bu hafta biter sanıyorum.
Hanım bayramda urfaya gidek diy, o zamanada kalır mı acep.
Bu ne bir şey anlamadım.
sayın admin lınk vermiş facebook adresinden ;)müslüm akpek;272980 wrote:Bu ne bir şey anlamadım.
Tıklıyorum ama face aç diyor bende zaten açık bi daha mı açacam anlamadım.
Babacım.. bence hiç açma..admin de konusunu silsin ;)
Allah gani gani rahmet eylesin.
1.Bismil -lâ-hir- Rahmân-ir'Rahıym 2.El-hamdü lillahi Rabbil-âlemiyn. 3.Er'Rahmânir-Rahiym. 4.Mâliki Yevmiddiyn 5.Iyyâake-nâbüdü ve iyyâakenesteiyn 6.İhdinassırâtal-müstekıym 7.Sıraatalleziyne-en'amte aleyhim, gayril mağdubi aleyhim ve leddâlliyn. Amin.
1.Rahmân ve rahîm olan Allah'ın adıyla. 2.Hamd, âlemlerin Rabbi Allah'a mahsustur. 3.O, rahmândır ve rahîmdir. 4.Ceza gününün mâlikidir. 5.Ancak sana kulluk ederiz ve yalnız senden medet umarız. 6.Bize doğru yolu göster. 7.Kendilerine lütuf ve ikramda bulunduğun kimselerin yolunu; gazaba uğramışların ve sapmışların yolunu değil!
AMİNN
1.Bismil -lâ-hir- Rahmân-ir'Rahıym 2.El-hamdü lillahi Rabbil-âlemiyn. 3.Er'Rahmânir-Rahiym. 4.Mâliki Yevmiddiyn 5.Iyyâake-nâbüdü ve iyyâakenesteiyn 6.İhdinassırâtal-müstekıym 7.Sıraatalleziyne-en'amte aleyhim, gayril mağdubi aleyhim ve leddâlliyn. Amin.
1.Rahmân ve rahîm olan Allah'ın adıyla. 2.Hamd, âlemlerin Rabbi Allah'a mahsustur. 3.O, rahmândır ve rahîmdir. 4.Ceza gününün mâlikidir. 5.Ancak sana kulluk ederiz ve yalnız senden medet umarız. 6.Bize doğru yolu göster. 7.Kendilerine lütuf ve ikramda bulunduğun kimselerin yolunu; gazaba uğramışların ve sapmışların yolunu değil!
AMİNN
Bu ne....müslüm akpek;275702 wrote:Allah gani gani rahmet eylesin.
AMİNN
Fatiha suresini arapça bilmeyenler için yazdım okusunlarda sevap kazansınlar diye anlamadıysan bir daha anlatayım. Ayrıca bu konu içinde böyle mesajlar yazma, ayrı bir yere aç konuyu.
Madem bu kadar hastasın taksimde niye polis daşlin yorum,git evine otur.:Dmüslüm akpek;278734 wrote:Evet gitmeyin fazla üstüme yaşlı başlı adamım ben, kalp var kollestrol var, fıtık var :D:D
Turp gibiyim hiçbir şeyim yok çok şükür.M.KÜÇÜK;278753 wrote:Madem bu kadar hastasın taksimde niye polis daşlin yorum,git evine otur.:D
Merak etme ben polise el kaldırmam, ama kişisel olarak bazı polislere acaip kinim var, bir sürü masum insanı sakat bıraktılar, bunların hesabını da verecekler.
müslüm akpek;278734 wrote:Evet gitmeyin fazla üstüme yaşlı başlı adamım ben, kalp var kollestrol var, fıtık var :D:D
Yok yok sen bunamaya başladın,daha bundan sonra üstüne de gelmem...:Dmüslüm akpek;278761 wrote:Turp gibiyim hiçbir şeyim yok çok şükür.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.